Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Afiyet olsun.
Kolay gelsin, mis gibi olur temizlik kokusu başka bir şey. Şimdiden ellerine sağlık.
Teşekkür ederim,
Temizlik gibisi yok,ev 200 metrekare çok büyük,kapılar yerler hep beyaz yorucu oluyor ama değer temizlik bittince mis gibi oluyor.
Temiz ev bana huzur veriyor :KK68:

Cuzdan kumbarama 20 tl koydum. Bunlar hep toruna tesvik. Damlaya damlaya gol oldugunu bizzat gorerek ogrensin diye. Bozuk para kumbarasinin agirligini olcmeyi cok seviyor. 🥰
3 yaslarindayken baba ailesine kalmaya gittiklerinde, bozuk paralarinizi bana verebilirsiniz diyormus. Ne yapacaksin sen onlari deyince, anneannecime vercem, altin aliyoruz biz diyormus. 😂 Simdi babaannesi falan anlatinca ayy ne ayip yapmisim diyor.. 🤭

Cuzdan kumbarama 20 tl koydum. Bunlar hep toruna tesvik. Damlaya damlaya gol oldugunu bizzat gorerek ogrensin diye. Bozuk para kumbarasinin agirligini olcmeyi cok seviyor. 🥰
3 yaslarindayken baba ailesine kalmaya gittiklerinde, bozuk paralarinizi bana verebilirsiniz diyormus. Ne yapacaksin sen onlari deyince, anneannecime vercem, altin aliyoruz biz diyormus. 😂 Simdi babaannesi falan anlatinca ayy ne ayip yapmisim diyor.. 🤭
😂😂😂 olsun abla dünür hanıma da teşvik olur
Belki o da yapıyordur kimsenin haberi yoktur 😀😀😀

Ay maşallah hem çok tatlı hem çok akıllı:KK15:
Allah bağışlasın torununuzu.

hayırlı cumalar arkadaşlar bende bugün kumbarama 28 tl attım bereketli olsun inşallah. Ayrıca sizlere birşey danışmak istiyorum birkaç ay önce altın hesabı açtırmıştım fakat %1 vergi kesintisi gelmiş sanırım. Elime geçtükçe gram altın alıyordum sizce hesaptan devam etmelimiyim yoksa fiziki altın mı almalıyım.

hayırlı cumalar arkadaşlar bende bugün kumbarama 28 tl attım bereketli olsun inşallah. Ayrıca sizlere birşey danışmak istiyorum birkaç ay önce altın hesabı açtırmıştım fakat %1 vergi kesintisi gelmiş sanırım. Elime geçtükçe gram altın alıyordum sizce hesaptan devam etmelimiyim yoksa fiziki altın mı almalıyım.

Bereketli olsun canım
Ben elime geçen fazla para ile fiziki altın alıyorum

Son düzenleme:
😂😂😂 olsun abla dünür hanıma da teşvik olur
Belki o da yapıyordur kimsenin haberi yoktur 😀😀😀
Güzel fiki
Devamı gelsin diyelim.
Şahsi fikrim fiziki alınca güvenli saklama konusunda sıkıntı yoksa fiziki alınabilir,eğer sıkıntı olur ise vergiye bakmam hesaptan devam ederdim. ytd.

Kahvaltımızı yaptık
Yarın oğlanın sınavı var sakin bir gün geçirmesi için yardımcı olacağım nasipse

Bugün poğaça yapıp komşulara dağıtmak istiyorum

Akşam menüm

Kuzu kuşbaşı
Nohutlu pilav
Salata
Cacık
Kavun
Oğlunuza ve şahsında diğer sınava girecek olan tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum.

Kahvaltımızı yaptık
Yarın oğlanın sınavı var sakin bir gün geçirmesi için yardımcı olacağım nasipse

Bugün poğaça yapıp komşulara dağıtmak istiyorum

Akşam menüm

Kuzu kuşbaşı
Nohutlu pilav
Salata
Cacık
Kavun
Oğlunuza Allah zihin açıklığı versin,emekleri boşa gitmesin inşallah.

Bende bugün ağlayan pasta ve şekerpare yapmayi düşünüyorum yarin ablami çağırmak istiyorum hem çouklar da oynar.
Ayrica menünüz çok güzel afiyet olsun,benim bugun yemek derdim yok annem aradi sarma yapmis banada yollicak sağolsun.yanina yoğurt karpuz koyarim.

Oğlunuza ve şahsında diğer sınava girecek olan tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum.

Bende bugün ağlayan pasta ve şekerpare yapmayi düşünüyorum yarin ablami çağırmak istiyorum hem çouklar da oynar.
Ayrica menünüz çok güzel afiyet olsun,benim bugun yemek derdim yok annem aradi sarma yapmis banada yollicak sağolsun.yanina yoğurt karpuz koyarim.
Amin Allah razı olsun hanımlar
Allah bütün evlatlarımızın yar ve yardımcısı olsun inşaallah 🥰

Ahh o anneler can kurtaran gibiler 😀 afiyet olsun

Altin hesabimi yavas yavas fizikiye ceviriyorum.
Nihayetinde orada, karsiligi gercekte altin olmayan bir para var.
Aylik birikimimi de fizikiye cevirdim.
Birikim kisisel bir konu, ice nasil siniyorsa oyle yapilmali...:KK66:

X