Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ne güzel,bende sizin gibi düşünüyorum kiyafet,gezme tozma bunlarin hepsine doydum.çocuklarin geleceğini de düşünmek zorundayız,ilerde zorluk çekmelerini istemem.

Benim hedefim güzel bir arsa satın almak sonrada müstakil bahçeli guzel bi ev inşaa etmek.şuan kaldiğim apartman dairesi babamin ama bana verdi yeni 4 yillik bina daha.ama benim hayalim müstakil:dua:
İnşaallah canım hayallerinin gerçekleştiğini de duyarız
Allah babacığından da razı olsun 😊

20200618_172445.jpg

Korona günlerinin bana en güzel katkılarından biri ekmek yapmayı öğrenmek oldu 🙂

Merhaba hanimlar... 🥰
Herkesin rizki bol, birikimleri bereketli olsun.
Varyemez Varyemez o selde camurda disaridaydik. 😖 Kanalizasyon tasmis, berbatti yani. Su an yagmur yok ama sokaklar camur yigini...Is yerini de su basmis, neyse ki gunduz de, gencler hemen mudehale etmis. Biz de tam cikacak havayi bulmusuz. Kimbilir kimlerin canlari yandi, Allah afatindan korusun. 🤲

Merhaba hanimlar... 🥰
Herkesin rizki bol, birikimleri bereketli olsun.
Varyemez Varyemez o selde camurda disaridaydik. 😖 Kanalizasyon tasmis, berbatti yani. Su an yagmur yok ama sokaklar camur yigini...Is yerini de su basmis, neyse ki gunduz de, gencler hemen mudehale etmis. Biz de tam cikacak havayi bulmusuz. Kimbilir kimlerin canlari yandi, Allah afatindan korusun. 🤲
Amin.
Çok geçmiş olsun.

Ne güzel,bende sizin gibi düşünüyorum kiyafet,gezme tozma bunlarin hepsine doydum.çocuklarin geleceğini de düşünmek zorundayız,ilerde zorluk çekmelerini istemem.

Benim hedefim güzel bir arsa satın almak sonrada müstakil bahçeli guzel bi ev inşaa etmek.şuan kaldiğim apartman dairesi babamin ama bana verdi yeni 4 yillik bina daha.ama benim hayalim müstakil:dua:
Ne guzel hayal...Benim oglumun hayali de bu. 😊
O da benim aldigim evde oturuyor. Kiraya verecegi parayi biriktirmeye calisiyor. Yapacagi eve anne olarak benim de katkim bu olur. Anne babalarin isi ne, isimiz evlatlar ve onlarin yavrucuklari... 🥰 Allah herkesin gonlunun muradini versin. 🤲

Biz kumbara konusunda son yıllarda başarılı olamadık, elimizde olunca atıyoruz sonra tırtıklıyoruz, istikrar sağlayamadık. Bu huyumu sevmiyorum 😭.
O tirtiklama icin acilmayan kumbaralar iyi oluyor. Bende iki bozukluk kumbarasi var. Biri 5-10-25 krs, digeri 50 krs ve 1 TL icin. Bereketini cok gordum... 🤗

Ne guzel hayal...Benim oglumun hayali de bu. 😊
O da benim aldigim evde oturuyor. Kiraya verecegi parayi biriktirmeye calisiyor. Yapacagi eve anne olarak benim de katkim bu olur. Anne babalarin isi ne, isimiz evlatlar ve onlarin yavrucuklari... 🥰 Allah herkesin gonlunun muradini versin. 🤲
Hayaller hayaller....
Siz de benim ailem gibi desteksiniz evlatlariniza Allah sizden razi olsun.
Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin :dua: .
Bende oğlunuz gibi yapmaya çalışıyorum kira yerine birikim yapmaya çalışıyorum.
Yazmadan geçemicem,sizinde paylaşımlarızı okumayi çook severim.
Siizlerden öğrenecek çok şey var:KK68:

Hayaller hayaller....
Evlatlar simariklik yapmayip kiymet bilince, insanin aldikca alasi, yaptikca yapasi geliyor. Eminim sen de ailene hayirli evlatsindir... 🤗

Son düzenleme:
Hayaller hayaller....
Arkadaşa katılıyorum maşallah size, sizlerden çok şeyleri öğreneceğiz inşallah.

Evlatlar simariklik yapmayip kiymet bilince, insanin aldikca alasi, yaptikca yapasi geliyor. Eminim sen de ailene hayirli evlatsindir... 🤗
Düşünceniz için çok teşekkür ederim :KK68:
Bende elimden geldiği kadar anneme yardim ederim,eşimde babama çok yardımcı olur.Biz sekiz kardeşiz ben yedi numarayim:olamaz:yaşadiğimiz yerde ben ve benden buyuk olan ablam var diğerleri hep yurtdışında ve şehirdışındalar.onun için annemin herşeyine seve seve ben koşarim, ben ve ablamdan burda başka kimseleri yok ve yaşlılar:110:
Allah onlar uzun ömürler versin:dua:

Düşünceniz için çok teşekkür ederim :KK68:
Bende elimden geldiği kadar anneme yardim ederim,eşimde babama çok yardımcı olur.Biz sekiz kardeşiz ben yedi numarayim:olamaz:yaşadiğimiz yerde ben ve benden buyuk olan ablam var diğerleri hep yurtdışında ve şehirdışındalar.onun için annemin herşeyine seve seve ben koşarim, ben ve ablamdan burda başka kimseleri yok ve yaşlılar:110:
Allah onlar uzun ömürler versin:dua:
Amin. Allah ailenize sağlık versin.Allah razı olsun Size ve ablanıza da güç kuvvet versin
Sizin çocuklarınız (var- yok bilmiyorum) da sizleri görerek örnek alacaklardır.Üzüm üzüme baka baka kararır misali.

X