- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Amin canim. Arkasi gelse bu kadar sever miyim ki? Cok sakin ve saygili, sevgi dolu bir iliskimiz var. Allah'im acilarini gostermesin.Ay maşallah hem çok tatlı hem çok akıllı
Allah bağışlasın torununuzu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim. Arkasi gelse bu kadar sever miyim ki? Cok sakin ve saygili, sevgi dolu bir iliskimiz var. Allah'im acilarini gostermesin.Ay maşallah hem çok tatlı hem çok akıllı
Allah bağışlasın torununuzu.
Seversin abla her çocuk sevgisiyle sevimliliği ile geliyorAmin canim. Arkasi gelse bu kadar sever miyim ki? Cok sakin ve saygili, sevgi dolu bir iliskimiz var. Allah'im acilarini gostermesin.
Olsun da sevelim, hayirlisi...Seversin abla her çocuk sevgisiyle sevimliliği ile geliyor
Seversiniz tabi sevilmezmiAmin canim. Arkasi gelse bu kadar sever miyim ki? Cok sakin ve saygili, sevgi dolu bir iliskimiz var. Allah'im acilarini gostermesin.
Tertemiz olmuştur şimdi,bende kahvaltıdan sonra bütün evi sildim süpürdüm,beyazlar yıkandı astım,toz aldım balkon yıkadım her yer tertemiz oldu şuan yaprak dökümü izliyorum.Evimi dip kose sildim supurdum. Iki posta camasir yikandi, kurudu, katlandi. Salonda baskosede yerlestirilmeyi bekliyor. Yemege de esim buranin meshur cicek izgara isletmesi var, hamburger de cikarmis, ondan getirecekmis. Pek iyi oldu. Cok yoruldum...
Yarin da kizimla damadimin sinav gorevleri varmis, erkenden gitmem lazim.
Bu arada 3. makine camasirlar bip bip beni cagiriyor...
Haklısınız pazarda bile fiyatlar çok yüksekEsim sabahtan pazar duzdu, 90 tl tutmus. Insanlar nasil gecinecek yahu..
Özellikle abc yumuşatıcı ben kullaniyorum çok memnunumEki Görüntüle 2651260 Eki Görüntüle 2651260 yarin a101 de guzel indirimler var ihtiyacı olan kaçırmasın
Çok iyi düşünmüşsünüzBiz kredimizi yapilandirdik
Aylık ödeme 3566 ydi şimdi 2999 a düştü:)
Arada kalan 566 tl inşallah her ay altın hesabına:)
Esim sabahtan pazar duzdu, 90 tl tutmus. Insanlar nasil gecinecek yahu..
Ohhh misss CanTorun abla ile bugün evleri pakladınız ne güzelTertemiz olmuştur şimdi,bende kahvaltıdan sonra bütün evi sildim süpürdüm,beyazlar yıkandı astım,toz aldım balkon yıkadım her yer tertemiz oldu şuan yaprak dökümü izliyorum.
Altın da baya yükseldi yine şuan 383.30 gösteriyor
Hangi rengini tavsiye ediyorsun?Özellikle abc yumuşatıcı ben kullaniyorum çok memnunum
Mesai mi vardı bugün ?Selam kızlar
Uzandım az, kafam kazan gibi
Mutfak toparlayacağım daha
Sınava girecek olanlara şimdiden başarılar diliyorum
Mor aliyorum ben canımHangi rengini tavsiye ediyorsun?
Evet yalnız yarın yine aynı temizlik yapilacakOhhh misss CanTorun abla ile bugün evleri pakladınız ne güzel
Eveet, patlamak üzereyim, odaya attım kendimi, dama çıktım yağmurda ıslandım, ezan okundu dua ettim, buzdolabını açınca reçel kavanozu düştü, temizledim..offff değil afffMesai mi vardı bugün ?