- 6 Ağustos 2010
- 38.592
- 67.469
Yanında bol kaymakKaraköy Güllüoğlu offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanında bol kaymakKaraköy Güllüoğlu offff
Kaymağa bile ihtiyacı yok o kadar diyimYanında bol kaymak
Olsun dursun yanındaKaymağa bile ihtiyacı yok o kadar diyim
Etmaaa etmaaaa benim de kilolar aldı başını gidiyor ama bu ara saldım napimdolar milyoneri zaten bugün evdeyim diye sadece kahvaltı yaptım
Sonrası çekirdek süt bisküvi
Akşam yemeği yemedim
Şimdi baklava kaymak offff offff
İstanbul çıkartması yapmamız yok muOlsun dursun yanında
Hatta dondurma en sevdiğim yanına maden suyu
Bir ara acaba tavuk alıp gelip haşlasam mıEtmaaa etmaaaa benim de kilolar aldı başını gidiyor ama bu ara saldım napim
Kesinlikle…Müstakil ev kalabalık ve evde evin işlerinin herkes tarafından üstlenildiği bir düzen olursa iyi
Bütün evin işi tek kişi üzerine kalırsa gerçekten sıkıntı
Borç ödüyor yaz abladolar milyoneri canım sana nisan ayı için tabloya ne yazalım?
Onu biliyorumBorç ödüyor yaz abla
Şaka bi yana altınları taksitli aldım ya temmuza kadar taksit ödeme var ekleme yapamayacağım gibi duruyor
Aynen, Beşiktaş ta otururken Dolmabahçe den yürüme gidilen mekanımızdı. Diğer Güllüoğlu lara hiç benzemezKaraköy Güllüoğlu offff
Gecelere akmışsınM Meyraa- gecenin yarısında sarı taksiler durmayınca vip taksiyi çağırdık
Arkadaşlara araçtan inmeden taksiciye soralım bizi tekrar gelip alır mı diye yoksa sabaha kadar kalırız Ortaköy 'de dedim
Bir o gün 40 dakikalık uyku ile bütün gün gezdim gece de ayrı bir maceraya daldım gençlerle
Sağ olsun taksici tamam dedi telefonunu aldık gece saat 02.00 de bizi Ortaköy 'den aldı geri götürdü.
İki ay boş olacak abla önden aldım çünküOnu biliyorum
Kaç gram bilezik yazayım?
Sen nerdesin canım?İstanbul çıkartması yapmamız yok mu
Ama ben daha ev alcam az dişimi sıkmam lazım
İiiiiiiviiiitGecelere akmışsın
Abbbooowwwİiiiiiiviiiit
Çok berduş bir yönüm var kabul ediyorum
Geçen arkadaşlara laf arası beni birçok şeyden Allah korkusu tutuyor demiştim