- 28 Aralık 2023
- 4.880
- 13.124
Sizden sıkıldım de kk arkadaşlarımla gün yapcam deGüldürme beni
Bana bi akıl verin ne deyip de kırmadan katılmayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizden sıkıldım de kk arkadaşlarımla gün yapcam deGüldürme beni
Çok iyi yaaaSizden sıkıldım de kk arkadaşlarımla gün yapcam de
Yani şöyle, bulduğunu harcamayan , ihtiyaç dışındakini biriktirebilen, harcamalarını kontrol altında tutabilenler için gün olayı çok da mantıklı gelmiyor bana… yani her ay güne vereceğini al at kenara istediğin zaman. VsÖnümüzdeki yıl bizim öğretmen arkadaşlarla altın gününe katılsam mı bilemiyorum
Ayın 15 inde maaşta alıyoruz dikkat ediyorum hep o tarihlerde altın fiyatı yüksek oluyor kendime kalsa ayın 15inden sonraya bırakırım altın alma işini
Evet gün işini benim oğlanlar da çevremdeki bazı bilenler de diyorYani şöyle, bulduğunu harcamayan , ihtiyaç dışındakini biriktirebilen, harcamalarını kontrol altında tutabilenler için gün olayı çok da mantıklı gelmiyor bana… yani her ay güne vereceğini al at kenara istediğin zaman. Vs
Yapanlara saygım sonsuz, o ayrı…
Gününüze katılmıyorum, hepsi buGüldürme beni
Size gününüzü gösteririm desin, günden çıkarakGününüze katılmıyorum, hepsi bu
2 numaralı oğlan inşaallah üniversiteyi kazanır nasılsa ona da harçlık gönderirim bu bir bahane olabilirŞaka bi yana aile içinde yapılacak güne katılacağım diyebilirsin sonuçta kendin de aile içindesin kendinle gün yapacaksın
Ya da ödemelerim var desen nasıl olur bilemedim
Hah işte… anlatmak istediğim tam da bu…Evet gün işini benim oğlanlar da çevremdeki bazı bilenler de diyor
Sen günle para biriktirmiyorsun diye
Bana , para biriktiremeyen tayfa zorla günde olmam için ısrar ediyorlar
İnşallah ablacım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın2 numaralı oğlan inşaallah üniversiteyi kazanır nasılsa ona da harçlık gönderirim bu bir bahane olabilir
Sen özrenginsin kendine gelHah işte… anlatmak istediğim tam da bu…
Senin gibi bir hatunun birikim için güne ihtiyacı yok…
Gidin gününüzü başkalarıyla görünSize gününüzü gösteririm desin, günden çıkarak
Pazartesi 1 gr aldıracağım sanırım. Ona göre yazarım inşalalhRedpanda11
@Findikfaresi123
Kızlar Nisan ayı ve bildirimlerinizin olmadığı aylar için ne yapalım listede ?
Allah denk getirsin canımPazartesi 1 gr aldıracağım sanırım. Ona göre yazarım inşalalh
Olur inşallah ablacım Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsinM Meyraa- ve dolar milyoneri ben hayırlısıyla bu işe bir dur diyeyim artık
Oğlan kazanır inşaallah güzel bir bahane olur
Allah razı olsun canım benimOlur inşallah ablacım Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin
Amin ablacım aminAllah razı olsun canım benim
Allah bütün çocuklarımızın hakkında en hayırlı olanı versin
Gönül bu kayar iyi de ister kötü de ister
Allah'a havale ettim işimizi
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun yer daimAmin ablacım amin
Aynen öyle biz bazen iyiyi kötüyü ayırt edemiyoruz Allah’a havale etmek en güzeli
Tevekkül güzel şey vesselam