- 6 Ağustos 2010
- 38.589
- 67.452
Amin canımRabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin…
Allah bütün evlatları korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımRabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin…
Amiiin, ecmain inşallah…Hedefi olana Allah yardım eder
Rabbim hayallerinden de güzelini kolaylıkla en kısa zamanda nasip etsin canım
Azîz Mahmud Hüdai de olduktan sonraBingo, tam üstüne bastın, Üsküdar
Amin…Amin canım
Allah bütün evlatları korusun
Liseyi Üsküdar da okudum, üç yıl boyunca her gün vapurla Beşiktaş tan karşıya geçtim, bende yeri çok ayrı…Azîz Mahmud Hüdai de olduktan sonra
Çok güzel yaLiseyi Üsküdar da okudum, üç yıl boyunca her gün vapurla Beşiktaş tan karşıya geçtim, bende yeri çok ayrı…
Canım, müstakil olsa çok daha iyi olur ama bugün gittiğim ev üç katllı bir binanın üçüncü katıydı. Her tarafı balkon, manzara müthişti, yani az katlı binada daire de olur, öyle olursa…
BakırköyÇok güzel ya
Şimdi Avrupa yakasında neredesin ?
Evet herşey nasip Üsküdar'da villa fiyatları oldukça yüksekCanım, müstakil olsa çok daha iyi olur ama bugün gittiğim ev üç katllı bir binanın üçüncü katıydı. Her tarafı balkon, manzara müthişti, yani az katlı binada daire de olur, öyle olursa…
Nasibimizde ne varsa artık..,
Bi de yıllarca Beşiktaş ta oturduktan sonra, lise, üniversite yılları orada geçtikten sonra. BakırköyÇok güzel ya
Şimdi Avrupa yakasında neredesin ?
Geçen yıl kaldığımız otel bahçeli evlerde idiBi de yıllarca Beşiktaş ta oturduktan sonra, lise, üniversite yılları orada geçtikten sonra. Bakırköy
Evet müstakil olunca fiyatlar çok daha fazla… bi de müstakilin işi de çok, hiç bitmiyor, yazlıktan biliyorumEvet herşey nasip Üsküdar'da villa fiyatları oldukça yüksek
Az katlı ve de ara kat daire de daha iyi olabilir
Aaa cidden, Bahçelievler sınırına yakınım…Geçen yıl kaldığımız otel bahçeli evlerde idi
Sana yaklaşmışım
Müstakil ev kalabalık ve evde evin işlerinin herkes tarafından üstlenildiği bir düzen olursa iyiEvet müstakil olunca fiyatlar çok daha fazla… bi de müstakilin işi de çok, hiç bitmiyor, yazlıktan biliyorum
Beylerbeyi, Çengelköy sırtları Üsküdar’ın en güzel yerleri…
Çok teşekkür ederim ,çok naziksin canımAaa cidden, Bahçelievler sınırına yakınım…
Haberim olsaydı keşke, misafir ederdim
İstanbul u tatil yeri olarak görmediğim için, otel vs tuhaf geliyor…
Allah hayırlı uzun ömürler versin. vatana millete annesine hayırlı evlat olsın inşallah ablacımYıllar ne çabuk geçip gitti ; ilk göz ağrım büyük evlâdım Rabbimin emaneti artık 20 yaşında
Allah kalan ömrünü geçen ömründen çok daha güzel etsin ,Amin
Amin Allah razı olsun canım benimAllah hayırlı uzun ömürler versin. vatana millete annesine hayırlı evlat olsın inşallah ablacım
Karaköy Güllüoğlu offffBingo, tam üstüne bastın, Üsküdar