- 28 Aralık 2023
- 4.729
- 12.482
Kadın bulgura bile karşı abla tabii ki de yardırmıştır Allah ne verdiyseBirden Canan Karatay bu konuda ne düşünüyor acaba diye aklıma geldi
Izledim ve hemen siparişimi iptal ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın bulgura bile karşı abla tabii ki de yardırmıştır Allah ne verdiyseBirden Canan Karatay bu konuda ne düşünüyor acaba diye aklıma geldi
Izledim ve hemen siparişimi iptal ettim
Merhaba canım kolay gelsinMerhaba arkadaşlar,
Bugün İstanbul da yağmurlu, soğuk, kombi yanıyor dünden beri, kış geri geldi. Rahmet, bereket olur inşallah…
Bu ara nazara geldim galiba, birikim olmadığı gibi , masraflar hep üst üste geldi hem de öyle üçer beşer değil, 300 er 500 er,
Hazırdan harcıyoruz, şimdi de yazlığın doğalgaz tesisatı yapılıyor… fiyatlar çok fahiş artmış…
Allah sağlık versin diyorum, yapacak bir şey yok…
Seviyorum keratayı biraz da kendime benzetiyorum doğrucu Davut yönünüKadın bulgura bile karşı abla tabii ki de yardırmıştır Allah ne verdiyse
Seviyorum keratayı biraz da kendime benzetiyorum doğrucu Davut yönünü
Olmaz mı hocam olmaz mııııı afiyet şifa olsun şimdidenÇok iyi ya
Aç mı kalayım
Yarına portakallı kurabiye yapsam olur mu acaba hocam
Biraz da mantı
Bence de olur be yaOlmaz mı hocam olmaz mııııı afiyet şifa olsun şimdiden
Keşke yakın olsakkkBence de olur be ya
Sizler de gelseniz çok daha güzel olurdu
KeşkeeeeeeKeşke yakın olsakkk
Gönüller bir olsun Belki bir gün kesişir yollarKeşkeeeeee
Gerçekten ne güzel olurdu ahhhh ahhhh
Inşaallah Canım, çok aminGönüller bir olsun Belki bir gün kesişir yollar
Allah rahatlık versin canımAllah rahatlık versin iyi geceler ablacım sen de uyu sabah görevin var Allah kolaylık versin
Bende niye böylesi tam bir ne denir inanç değil tam bir tevekkül ruhu mu öyle bir tam ruhumla havale etme olayını beceremiyorum.sanirim ilahi inanç meselemi mi güçlendirmekyim.gecen yazdığınızda da okudum hafta sonuna da bıraktım.bazi msjlari olurda cevap yazarsam grubu meşgul etmemek adına okuyucugullerdenim ama gerek sizine ex in hala kızı olanın özür affet msji gerek arkadaşın zumresinin yaptığı haksızlık ve ardından gerçekleşen soruşturma ve sürgün... Yani gerçekten herkes ettiğini çeksin. Eee bir kısmını hiç değilse yeryüzünde bu dünyada ceksinde haksızlığa ugranaynalrinda içi hafiflesin vallaO Allah'a havale etmelerim sebebiyle bundan önceki okul müdürüm görevden alındı 2016 olaylarından sonra
Çocukların babaannesi onu Allah'a havale ettikten 4 saat sonra ölüm haberi geldi
Gerisini saymayacağım
Ben işimi Allah'a emanet ediyorum davamı Allah'a havale ediyorum
Allah bizleri zulmetmekten ve zulme uğramaktan korusun Amin
Bransiniz nedir? Okuyunca böylesi açık sozluler genelde matematikçi oluyor gibime geldiDün benimkini herkesin içinde güle güle hiç kavga modunda olmadan itin totosuna koydum
Ben arkadan konuşmayı sevmiyorum illa yüzüne söylemeliyim
Biri kral çıplak demeli bizim okuldaki delüüü ben
Başka bir okuldan idareci baskıları sebebiyle görevlendirme isteyip gelen arkadaş bana hocam her okulda sizin gibi biri olmalı diyor
Yoksa kimse karşılarından laf etmedikçe baskıları mobbingleri tavan yapıyor bunların diyor
Evet dedim haklısın birilerinin yanlışlarını söylemesi kral çıplak demesi lazım bunlara didimmmm
Sosyal bilgiler canımBransiniz nedir? Okuyunca böylesi açık sozluler genelde matematikçi oluyor gibime geldi
İnşallah ..kolay gelsin öğretmenim size deErkenden uyandım, duşumu aldım, kahvaltımı yaptım birazdan nasipse evden çıkarım
Allah sınava girecek bütün yavrularımızın yar ve yardımcısı olsun
Inşaallah çok güzel bir sınav geçirirler