Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben daha ajdayla müjdeye şaşırırken bir de türkan diye bilezik çıkmasın psikolojim bunu kaldırmayabilir kim veriyor bu bileziklere bu isimleri ya konunun Ajda Pekkan ve Müjde Ar’la bir alakası var mı

Ablacım 207bin tl toplam borcun onun yan tarafında kalan borç var 40528 tl

normalde toplam borç 207 bin tl 3 aydır ödenen toplamı 29472 tl kalan 240568 tl olması gerekir ablacım konuya bir el atar mısın ?
ona göre tabloda düzenleme yapayım

Okulda arkadaşlarla yedim yemeğimi kuru fasulye pilav bir de müdür yardımcısı memleketinden höşmerim getirmiş ondan yedim

Ebe gelirken tavuk kalça, 5 kilo şeker, kuşlar için buğday, portakallı içecek aldım 226.97 tuttu

Normalde 254 .72 tl ama hadi uygulaması ile şeker 139 küsurdan 112 tl ye geldi

Nisan ayı boyunca harcadıkça para eklemesi yapıyor bugün nisan başlangıcından beri 2000 tl yi aştığı için harcamam 100 tl ekledi hesabıma ayrıca alışverişin %3 'nü iade etti ,şekeri indirimli aldım
Işte böyle

Aldıkların bereketli olsun canım
Yeni cicini güle güle güzel günlerde kullan
Maşaallah barekellah Paşaya

Selam herkese
Aldıklarınız bereketli olsun güzel günlerde kullanın
Annem rahatsız acildeyiz saatlerdir kusma ishal kaç gündür helak oldu kadın
Kaç tane serum takıldı bi fayda etmedi
Dua edin lütfen
Ve aleyküm selam geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Safra kesesi sorunu olmasın sakın

Selam herkese
Aldıklarınız bereketli olsun güzel günlerde kullanın
Annem rahatsız acildeyiz saatlerdir kusma ishal kaç gündür helak oldu kadın
Kaç tane serum takıldı bi fayda etmedi
Dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun canım
Allah acil şifa versin
İyi haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar,

Bu ay yaklaşık yarım milyon ödeme yaptım… normalde borcum yok, bu da kötü borç değildi i, eşimin işiyle alakalı bir ödeme ama sonuçta benden çıktı

Bayram öncesi cuma günü 4.200 den bir miktar tam, yarım ve çeyrek almıştım, bu ay başka bir şey alamam gibi…
Arabanın servisi, çocukların özel okul, Dershane , servis ödemeleri derken para gidiyor… Rabbim güzel yerlerde harcamayı nasip etsin, yoksa para geldiği gibi gidiyor da…

Dışarda yeme içme de önemli bir kalem bizde…biraz da mekan ve yeme_içme konusunda titiz, seçici olunca hatırı sayılır bir miktar gidiyor…
Rabbim sağlık versin…

Çok hastalıgı var ablacım şeker tansiyon kalp böbrek mide
İki gündür kusmaktan helak oldu
Şu bile içemiyor
Şimdi serum taktılar inşallah iyi gelir
Kıyamam teyzeme Allah acil şifalar versin Rabbim yar ve yardımcısı olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…