- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.511
Rabbim acil şifalar versin ablacımKüçük oğlum hastanede durumu hiç iyi değil onun içinde dua ederseniz sevinirim Rabbim şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim acil şifalar versin ablacımKüçük oğlum hastanede durumu hiç iyi değil onun içinde dua ederseniz sevinirim Rabbim şifa versin
Allah acil şifalar versinKüçük oğlum hastanede durumu hiç iyi değil onun içinde dua ederseniz sevinirim Rabbim şifa versin
Afiyet olsun ablaHenüz kahvaltı yapmadım
1 tane elma yedim su içtim
Maydanoz kaynattım suyunu içiyorum şimdi
Abka gecmjs olsun hayirdir ne oldu? Tabiki dua ederizKüçük oğlum hastanede durumu hiç iyi değil onun içinde dua ederseniz sevinirim Rabbim şifa versin
Acil bir ameliyat oldu sonrasi toparlayamadı kültürde bütün antibiyotiklere dirençli bir enfeksiyon çıktı .hiç bir ilaç ise yaramiyor dün akşam farklı bir antibiyotik başladık dediler sabah tahlilde enfeksiyonu iki katına çıkmış gözüküyorAbka gecmjs olsun hayirdir ne oldu? Tabiki dua ederiz
Rabbim şu mübarek günün hürmetine Şafi ismiyle hasarsız kalıcı şifalar versin inşallah ablacımAcil bir ameliyat oldu sonrasi toparlayamadı kültürde bütün antibiyotiklere dirençli bir enfeksiyon çıktı .hiç bir ilaç ise yaramiyor dün akşam farklı bir antibiyotik başladık dediler sabah tahlilde enfeksiyonu iki katına çıkmış gözüküyor
Çok üzgünüm canımmAcil bir ameliyat oldu sonrasi toparlayamadı kültürde bütün antibiyotiklere dirençli bir enfeksiyon çıktı .hiç bir ilaç ise yaramiyor dün akşam farklı bir antibiyotik başladık dediler sabah tahlilde enfeksiyonu iki katına çıkmış gözüküyor
Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallahAcil bir ameliyat oldu sonrasi toparlayamadı kültürde bütün antibiyotiklere dirençli bir enfeksiyon çıktı .hiç bir ilaç ise yaramiyor dün akşam farklı bir antibiyotik başladık dediler sabah tahlilde enfeksiyonu iki katına çıkmış gözüküyor
Allah yardimciniz olsun abla sikma canini insallah bir cozumu bulunacak Allahin izniyleAcil bir ameliyat oldu sonrasi toparlayamadı kültürde bütün antibiyotiklere dirençli bir enfeksiyon çıktı .hiç bir ilaç ise yaramiyor dün akşam farklı bir antibiyotik başladık dediler sabah tahlilde enfeksiyonu iki katına çıkmış gözüküyor
Sagol abla insallahDilyy canım sen daha 5 aylık çocuğum var deyince gece aklıma düştün
emziriyorsundur lütfen kendini üzme fazlalıklarından ötürü
inan yavaş yavaş gider hepsi
kuzularına sarıl