- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
Eskiden olsa evet öyle olurduDenemeden bilemeyiz ablacım belki güzel yağdan gidecek:)
ama yarın başlayalım bakalım neler oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden olsa evet öyle olurduDenemeden bilemeyiz ablacım belki güzel yağdan gidecek:)
Yazın arada çok az yağda kabakları rendeleyip soteleyip sarımsaklı süzme yoğurtluEskiden olsa evet öyle olurdu
ama yarın başlayalım bakalım neler oluyor
Kendi kendine yeten"Sıfır beklenti sonsuz mutluluk " beni mutlu kılan hayat felsefemdir
Abla nazlanacak kimsem olmadığı gerçeği ile yüzleşince mecburen böyle bir felsefeye sahip oluyor insanKendi kendine yeten
ayakları üzerinde duran bir kadınsın canım
Ya ben sabahtandır bal kabağı sanıyorum bu mesajdan sonra anladım normal kabakmış....Yazın arada çok az yağda kabakları rendeleyip soteleyip sarımsaklı süzme yoğurtlu
Tavuk ya da köftenin yanında yiyiyordum
netten 3 taksiti dusunursek cok fark olmuyormus saol ablacimEstagfirullah tatlım 22 ayar altın fiyatından hesaplanır bildiğim kadarıyla şu an 2000 ile 2050 tl arası 40000 41000 tl yi bulur
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsunİyi akşamlar hatunlar
Akşam ıspanaklı gözleme yaptım ve de yemiş bulundum ben olmaz ıhhh
Kuru fasulyeyi kurumadan da toplarlar bizde.. Toplayıp tanelerini çıkarıyorlar yine ama yaş yani..Onun apayrı bir tadı oluyor.Kuru fasulyenin yaş olanı derken
yeşil fasulye mi
yoksa fırın kurusu mu?
Bu yapılır mı amaİyi akşamlar hatunlar
Şahane görünüyor ellerine sağlık canım şifa olsun yaramasınİyi akşamlar hatunlar
Turşuyla gömdümEllerine sağlık canım afiyet şifa olsun
Yanına ayran, çay ya da gazlı içecek
Yaptım gittiBu yapılır mı ama
Sagol canim. AminnŞahane görünüyor ellerine sağlık canım şifa olsun yaramasın
Ben de şu an açım canımBende açlıktan Ramazanda yapacağım yemekleri düşünüyorum, durumum baya vahim
Geçecek bugünlerBen de şu an açım canım
Tavuklu salata yedim ikindin doymuştum ama yine acıktım
Yalnız değilsin
Günaydın canımGünaydın, sabah tartildim 4 günde 400 gram gitmiş toplamda 8 günde 2400 gitti. Ayın 11 ine kadar keşke 8 kilo gitse toplamda ne güzel olur ama bu gece zordu açlıkla savaşarak geçti resmen
Doğru söylüyorsun abla bakalım pes etmek yok İnşallah hepimiz güzel güzel kilolar veririzGünaydın canım
Sabah tartıldım 74.7 kg yim pazar günü yürüyüş yaptım yememe içmeme dikkat ettim ama dün tartıda 75.2 kg idim
Vücut spor yürüyüş vs yaptığında bence kas kütlesi artıyor o nedenle tartıya artı olarak yansıyor bu sebeple kafama takmıyorum öyle düşündüğüm gibi oldu bu sabah yine 74.7 yi gördüm
Kahvaltım şu şekildeydi
1 peksimet
1 kk kaşar peyniri
2 tk bal
3 zeytin
250 ml şekersiz çay