- 6 Ağustos 2010
- 38.799
- 68.144
Allah acil şifalar versin canımKayinvalidem hastaydı onu getirdim özele doktora bekliyoruz bakalım buraya kac bin vereceğiz para benim cebimde durmayı sevmiyor sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah acil şifalar versin canımKayinvalidem hastaydı onu getirdim özele doktora bekliyoruz bakalım buraya kac bin vereceğiz para benim cebimde durmayı sevmiyor sanırım
Okulda açlık çekilmiyor ya nasıl dayanıyorsunDiyet mi? Ben de varım iki haftadır aralıklı oruç yapıyorum. Pazar günleri hariç. Okulda 11:30-12:30 gibi kahvaltı, akşam da en geç 19:00da bitiriyorum. Arada meyve ve kuru yemiş ile.
Amin ,Allah razı olsun canımAfiyet olsun abla, kilo olmasın inşallah
Amin abla sagolasinAllah acil şifalar versin canım
Çok çok teşekkür ederim öğretmenimGünaydın canım kitaplarını güle güle oku
Bu arada enfes duruyor turşular sağlıcakla yeyiniz.. bende bildiri vermek için girdim siteye ama burda ne zmaan girsem network sayfası bana en beğendiğim ürünleri satmaya çalışıyor gibi aşağıda paylaştım ekran görüntüsünüŞu saat oldu evden çıkamadım, şimdi nasipse çıkacağım
Evdeki lahana ,karnıbahar ve kırmızı pancar ile turşu kurdum
Kendime uygun bir kap bulsaydım kendimin de turşusunu kuracaktım ama ben kapsız da turşuyum nasılsa
Ve aleyküm selam tatlımSelam herkeee eve geldim şimdi
Pazardan iki kilo kabak aldım 45 lira verdim
Dünkü yaptığım domates sosun kokusu hala çıkmamış evden delirecem
Şeytan diyor kır iki yumurta ekmek bandırıp ye
Oy Allah’ım sabır ver bağa
Şubat ayı gün bendeydi açıkçası bir çeyrek birikimim oldu digerlerini TL'den hisseler alıyorum. Buraya sebep bir çeyrek birikim yaptım sayenizde ayrıca bu ay mevcut kredi borcumdan 22400 ödedim..merhaba arkadaşlar
insan isterse ve de yeterli geliri olursa paranın miktarına bakmaksızın 3- 5 demeden biriktirmeyi kendine adet haline getirirse güzel birikimler yapmamak için hiçbir neden yok ....
birikim yapmanın bazı püf noktaları ve de gerekliliği
-sahip olduğumuz gelirin mutlaka belli bir kısmını her ay düzenli olarak ( en az % 30 nu )bir kenara ayırmak
-kısa - orta- uzun vadeli hedefler belirlemeli ( kısa vade 6 ay ve daha aşağı zaman dilimlerini , orta vade 1 yıldan 3 yıla kadar zaman dilimlerini , uzun vade 4 - 5 yıldan daha uzun zaman dilimlerini kapsamalı )
- evde bazı tasarruf tedbirleri uygulamalı
- indirimleri takip etmek
- her ne kadar birikim yapmak günümüz şartlarında zor olsa da arada kendimizi yapmaya çalıştığımız birikim konusunda motive etmeliyiz.
(birikim yapmanın faydalarını aklımıza getirmeliyiz)
- birikim yapmanın en güzel yanı başkasına muhtaç olmadan hayatı sürdürebilmektir ,bundan daha güzeli olabilir mi zaten
- çocukların eğitimlerini sorunsuz tamamlatabilmek onlara lazım olan parayı onlara temin edebilmek için birikim yapmak gereklidir.( şüphesiz ki en güzel ve de önemli yatırım insana yapılan yatırımdır ...)
- şunu unutmamak lazım ki doğru yerde ve de zamanda yapılan yatırım yapmak çok önemli
-her işte olduğu gibi birikim -yatırım konusunda da imkansız diye bir şey yoktur inanmak başarmanın yarısıdır..
2024 YILI İLK 6 AYLIK BİRİKİM LİSTEMİZ
OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN 2024 YILI TOPLAM HEDEFİ ULAŞILAN HEDEF Varyemez 115 gram 3gram 150 gr Altın 118 gr @Arrietty_ 600 Euro @sempatik_kiz 12 gr bilezik 2 Bilezik, 12 Çeyrek 1 bilezik @Findikfaresi123 3çeyrek @Thewitcher 1çeyrek
5 gram1çeyrek 5 gram 50 gr Altın ,12 Çeyrek 2çeyrek
10 gram@penceremden 15'er gramlık 4 Bilezik zinnia 22.10 gr bilezik 11.92
gr
bilezik
5 gr40 gram ,10 Ata Altın @Purpplee @Beth18 100 Euro
1çeyrekdolar milyoneri 30 gr bilezik 15 gr bilezik Dilyy 1 gram 1 gr
10 dolarI idilkaya
2024 YILI BORÇ ÖDEME ÇİZELGESİ
ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ TOPLAM BORÇ KALAN BOÇ @Arrietty_ 160 euro 6000 Euro 5840 Euro zinnia 20800 tl 70000 TL 49200tl @Purpplee 25244 tl 299350 tl
3 gr altın274106 tl
3 grVaryemez 5gr
1 yarım25 gram altın
10 yarım altın20 gr
9 yarımdolar milyoneri 35000tl 117000 tl 82000 tl Dilyy 40000 tl 300000 tl 260000tl I idilkaya 457400tl
Kabaklarımı fırınladım ablacım detoksta ilk günümVe aleyküm selam tatlım
Sen o şeytanın bacağını kır
22400 birikim yaptığın günleri de görürüz inşallah canımŞubat ayı gün bendeydi açıkçası bir çeyrek birikimim oldu digerlerini TL'den hisseler alıyorum. Buraya sebep bir çeyrek birikim yaptım sayenizde ayrıca bu ay mevcut kredi borcumdan 22400 ödedim..
Hayırlı olsun canım, birikim bereketli olsun listeye ekledimŞubat ayı gün bendeydi açıkçası bir çeyrek birikimim oldu digerlerini TL'den hisseler alıyorum. Buraya sebep bir çeyrek birikim yaptım sayenizde ayrıca bu ay mevcut kredi borcumdan 22400 ödedim..
Afiyet şifa olsun canımKabaklarımı fırınladım ablacım detoksta ilk günüm
Ama şöyle gönlümce yemek istiyorum ya
Hoşgeldin ablacımNasılsınız hepiinizzzz
sabah kalktım bizimkileri kahvaltı ile yolculadım, çamaşır yıkayıp astım, sonra dışarı çıktım
anneme iç çamaşırı kuzuya da güzel bir çanta aldım ( sırt ve seyahat çantası)
1650 tl bayıldım eve döndüm
kabak almadım ama brokoli haşladım dolar milyoneri bugünlük onunla idare edeceğiz artık
Amiin canım sağlıkla inşallah diyeyimHoşgeldin ablacım
Aldıklarını güzel günlerde kullansınlar
Haftasonu arkadaşlarım gelecek muhtemelen dağıtırım o yüzden üç dört gün dişimi sıkmam lazım :)Afiyet şifa olsun canım
Seni çok iyi anlıyorum
Ben dediğim gibi diyet yapmadığım için rahatım kendimi germeden bakalım birşeyler yapmaya çalışacağım inşaallah
Güzel günlerde kullansınlar ablacımNasılsınız hepiinizzzz
sabah kalktım bizimkileri kahvaltı ile yolculadım, çamaşır yıkayıp astım, sonra dışarı çıktım
anneme iç çamaşırı kuzuya da güzel bir çanta aldım ( sırt ve seyahat çantası)
1650 tl bayıldım eve döndüm
kabak almadım ama brokoli haşladım dolar milyoneri bugünlük onunla idare edeceğiz artık
Gazan mübarek olsun ablaEve geldiğimde saat 1.20 civarı idi
acıkmışım nasıl
kahvaltı için peynir zeytin ve 2 dilim ekmek kızarttım
kuzuyu bekliyorum, haşlanmış brokoli sarımsaklı yoğurt ve 2 kaşık pırasa yerim
o pırasa yenecek aa olmaz yoksa ayıptır
ama yarın kabak günü
sotelemeye karar verdim ( daha kabak yok ortada )
Varyemez hocam gibi kasmadan kendim
yoksa mart gibi idi kilo vermeye başlangıç düşüncem
ucundan azıcıkta olsa başlayalım
hep beraber
kilosavar geaalldiiiii haaaanııımmmmm