- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
Geçmiş olsunTeşekkür ederim ablacım
İmplant için ölçü aldık beş de dolgu yaptırdım
Diş hekimime hayranım canım benim eli hafif dili dualı
elleri hafif dili dualı daha ne olsun
maaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunTeşekkür ederim ablacım
Git de gör bakalım inşallah her şey güzel olur senin içinNeyse angaralı olmayız niagaralı oluruz
Evet, ya aslında çok da çalışmadım bu güne kadar ama neyseÜnüversite sınavına mı hazırlanıyorsun?
Teşekkürleerrrrrrrr, ee senden ne haberler var?Git de gör bakalım inşallah her şey güzel olur senin için
Sağol ablacımGeçmiş olsun
elleri hafif dili dualı daha ne olsun
maaşallah
Kuzun nasıl,Markete girdim ekmek ve oglusa çikolata aldım derken 60 lira verdim çıktım. Akşam yemeği yapmıyorum malum oğlan gelsin ne isterse ona ondan yaparım. Zaten pizz, makarna, patates kızartması dışında bir şey yemiyor buna da ayar oluyorum ama yapacak bir şey yok. Yarın tarti günüm çok korkuyorum bakalım ne çıkacak
Beş milyonluk spor arabamı sattım otoparkta yer yokmuşTeşekkürleerrrrrrrr, ee senden ne haberler var?
Başka detoksa artıkAhaha olmadı o zaman
hani bana hani banaBeş milyonluk spor arabamı sattım otoparkta yer yokmuş
Helikopter alacam pervaneli pırpırlı
En son sabah dedim ki insan bir uslu durur dedim anne ben insan değilim cocugum dedi öyle misin dedim evet dedi çocukta masam spidermen olurum güçlerim olur dediKuzun nasıl,
yeni hikayeleri var mı?
anlatsın dinleyelim
Yeni görüyorum geçmiş olsunnnnnTeşekkür ederim ablacım
Amin inşallahBaşka detoksa artık
Sana jetski alacamhani bana hani bana
Ben ıslatmam yağmur yağında taşan deniz ıslatırKordonda gezersin milleti ıslatma he
Eyvallah gardaşYeni görüyorum geçmiş olsunnnnn
Ne demek gardasimm (bi an garipsedim "gardas?" Yazacaktım o kadar uzağım)Eyvallah gardaş
Canım,Aksam aksam canım sıkıldı. Benim bu koca kişisi yildonumumuze iphonw slacakti ya kartın kesim tarihini beklemiş şimdi bakınca da taksit olmuyormuş zaten yüzü bes karıştı geldiğinde anladim. İstersen kredi çekelim yine alalım dedi ama 38 bine alacağımız telefona 45 ödeyeceğiz ne anlamı var ki? Ksrta tek çekim yapsak diğer burçlarla aylik taksiti 50bini geçiyor önümüzdeki ay o da olmaz. Dogum günün mayısta o zaman alayım o zamana kadar para koyarım kenara dedi. Bende istemiyorum alma telefonum yetiyor dedim. Bozuldu niye trip atıyormuşum? Hayır bir şey yapacaksın yap ondan sonra karına söyle ama değil mi? Çok bozuldum ben ne yapayım şimdi?
Yağmur yağında yazmışım ya yağdığında yerine, bu zenginlik beni bozduBen ıslatmam yağmur yağında taşan deniz ıslatır
En son sabah dedim ki insan bir uslu durur dedim anne ben insan değilim cocugum dedi öyle misin dedim evet dedi çocukta masam spidermen olurum güçlerim olur dedi
Öyle zenginlik kolay değilYağmur yağında yazmışım ya yağdığında yerine, bu zenginlik beni bozdu