- 15 Nisan 2017
- 13.280
- 15.677
Kova değilim aslanım yükselenim akrep,akrep birebir bana uyuyorPurpplee di galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kova değilim aslanım yükselenim akrep,akrep birebir bana uyuyorPurpplee di galiba
Yok canım kıymaz herhalde bize o erken sevmiiiiyyy erkeklere acımasız oluyyyKomutan Varyemez tek dersten sınıfta bırakmasın da
Yanlış hatırlamışım Özgür ruh falan deyince dedim kovasın herhalKova değilim aslanım yükselenim akrep,akrep birebir bana uyuyor
Tok gelmedin mi köydenKomşu balık yapıyor zalımın kızı acıktırdı beni bu koku
Ahahahah yağ ilen bal sürdümdü ordan kaymak gibi mi göründüTok gelmedin mi köyden
bazlamaya kaymak bal sürüyordun en son
FarketmezAhahahah yağ ilen bal sürdümdü ordan kaymak gibi mi göründü
Korkuyorum senden bak
Hahaha tamam tamam ben de acıktım bak şu konuyu değiştirelim dediğin gibi ablacımFarketmez
zaten yağ kaymak ile yapılıyor ( tereyağı sürdüğüne eminim)
karnım acıktı kaymak bal bazlama derken
konuyu değiştirebilir miyiz lütfen
Kabak yok evdeHahaha tamam tamam ben de acıktım bak şu konuyu değiştirelim dediğin gibi ablacım
Yarın kabak detoksu yapacağım dişçide işim uzamazsa
Yapalım mı beraber
Pırasa candır zeytinyağla mis mis ellerine sağlık şimdidenKabak yok evde
yarın pırasa yapacağım
fakat yürüyüş ile destekleyebilirim seni
Sana da birşey beğendiremiyoruz bacımBugün canım Bayadır et istiyordu 600 lira ete verdik ekmek yogurt falan derken 700 gitti. Dünde, bugün de harcamali geçti. Hafta sonu aç kalmak benim için zor oluyor. Ama bir yandan da hafta sonu bitsin istemiyorum iş yoğun gidesim gelmiyor
Parası var demekki gaymak bal yapiyo hele heleTok gelmedin mi köyden
bazlamaya kaymak bal sürüyordun en son
Sorma abla ama burcumdan kaynaklı çok eringecim, ağırım bir de küçük çocuklar olunca dinlenemiyorum o yüzden yetmiyor bana hafta sonuSana da birşey beğendiremiyoruz bacım
Şöyle zengin kocalara denk gelmedik ki
Sen evimin kraliçesi ol ben kölesi çalışır sana da çocuklarımızı da bakarım diyen
Sen ne burcusun tosbik mi ?Sorma abla ama burcumdan kaynaklı çok eringecim, ağırım bir de küçük çocuklar olunca dinlenemiyorum o yüzden yetmiyor bana hafta sonu
Boğa yükselenim başak. Bende bütün mesele kalkmak. Kalktığım anda her işi yaparım ama bir kalkabilsem işte birde çok hırsliyim o yüzden artık her şeyde kendime Hedef koyuyorum böyle olunca yapıyorum tek hırsım yüzünden yoksa beni kim yerimden kaldıracak imkanı yokSen ne burcusun tosbik mi ?
Yerim seni benBoğa yükselenim başak. Bende bütün mesele kalkmak. Kalktığım anda her işi yaparım ama bir kalkabilsem işte birde çok hırsliyim o yüzden artık her şeyde kendime Hedef koyuyorum böyle olunca yapıyorum tek hırsım yüzünden yoksa beni kim yerimden kaldıracak imkanı yok
Ben de öyle yapacağım inşallah ablacımKabak detoksu deyince
bir ara yoğurt ile deneyip ciddi fark etmiştim
spor ve az biraz diyetle çok kilo vermiş bir yerde klasik tıkanmıştım
o sıra kabağı önermişlerdi
işe yaramıştı
Sal beni gadıııınnnParası var demekki gaymak bal yapiyo hele hele
Ne kadar şanslısın abla hayatında bir boğa varYerim seni ben
Benim büyük oğlan da boğa