- 28 Aralık 2023
- 5.405
- 16.013
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii o kadar doların varsa peşinde ne mafyalar vardırAhahha yaşla korkunun ne alakası var be
Bebeklerde korku refleksi sonradan gelişiyor biliyorsun değil mi yaşadıkça tecrübe ettikçe
Artık ne yaşadıysam djhdhdhd
Kesinlikle çok iyi analiz ettin kendiniOlabilir ama ben iki burcun özelliklerini de taşıyorum
Benim eril enerjim de çok yüksek erkeklerle geçinemiyorum
Bir eve 2 erkek sığmıyor
Hatta benim büyük oğlan sen az ..... değilsin benim ....ları sana versem yeridir diyor
Terazi mı?Beni de bilin hadi ben ne burcuyum
Zengin burcuBeni de bilin hadi ben ne burcuyum
Bir tane dolarım yok gız ama sen benden daha çok inandın bak dolar milyoneri olursam sana telefon alacam dokunmalı ellemeli kdjdjdjdıTabii o kadar doların varsa peşinde ne mafyalar vardır
Yok deeeeellllTerazi mı?
Abla benim de sürekli pişpişlenmek isteyen hem cinslerimi kafam götürmüyorKesinlikle çok iyi analiz ettin kendini
evet eril enerjinin yüksek olmasından kaynaklı olabilir.
aslında ben de kadınlarla pek anlaşamam
daha doğrusu narin kırılgan veya her şeyden alınan olur olmaz dedikoduya dalanlardan
okul hayatım erkeklerle yarışmakla geçti,
dayak attığım çok olmuştur
iş hayatımda bir nevi erkek işi idi
tamam aabi olur aabi diye telefonda ilk kez benimle konuşan kamyoncu tır şoförü veya şantiye görevlilerine
konuşma bitip kapatırken
yalnız ben aabi değilim haberin olsun dediğim çok olmuştur
Ikizler demek gelmişti ilk önceYok deeeeellll
Bu zenginlerde hep "benim param yok" dermiş yaBir tane dolarım yok gız ama sen benden daha çok inandın bak dolar milyoneri okursan sana telefon alacam dokunmalı ellemeli kdjdjdjdı
Yok o da değilIkizler demek gelmişti ilk önce
ikizlerBeni de bilin hadi ben ne burcuyum
Evet öyle derler örnek benim çocukların babasıBu zenginlerde hep "benim param yok" dermiş ya
Ahh sormaAbla benim de sürekli pişpişlenmek isteyen hem cinslerimi kafam götürmüyor
Vardır bir bildiği yaEvet öyle derler örnek benim çocukların babası
Bu yalancılıkla yok olup gidecek Allah'ın verdiğine de yok demek nasıl bir şükürsüzlüktür
İyi dinlenmeler,Güzel sohbet ettik herkese iyi geceler
Tamam bundan sonra bildikleriyle başbaşaVardır bir bildiği ya
Erken değil mi ya, iii gecelerGüzel sohbet ettik herkese iyi geceler
Zenginlerin düzenli bir hayatı vardırErken değil mi ya, iii geceler