Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım ne kadar büyüklükte bir kavanoza yapacaksın bilmiyorum ama sana tavsiyem
Yarım litrelik kavanozlara yaparsan riski dağıtmış olursun
Yıllar önce sanırım 3 lt lik bir kavanozdu reçeli yapmıştım mutfak tezgahının üzerinde idi yanılmıyorsam altını temizlemek için yerinden oynatır oynatmaz kavanozun alt tabanı çattt demesiyle o kadar reçel çöp olmuştu

Çok üzüldüm canım,benim de bikac ay önce ağzını tam kapatmamisim koca kavanoz elimden düştü kırıldı çilek recelim gitmişti nasıl üzülmüştüm kavanozumun resmini atayim kalınlığı iyi

Eklentiler

• 15939486179485498036651521228205.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 41
Migros sanal markette ozellikle camasir deterjanlarinda guzel indirimler var kizlar...
Tabi ki Varyemez 'in ilcesinde normal fiyati oyledir, hatta altinda bile olabilir.
Biz de boyle indirim var deyip kendimizi avuturuz...
Abla o yerel marketten sadece indirim katalogları dahilinde alışveriş yapıyorum
Onun haricinde hiç uğramıyorum alışveriş için çünkü çok pahalı satıyor ürünlerini.
Baktım kataloğunda dün aldığım tuvalet kağıdını indirim dışında 39.95 tl diyor

Oturdum bir hesap daha yaptım.Bu ay için 7 Gr altın hedeflemiştim ama sanırım 5 Gr yapıp kalaniyla eve stok yapacağım,hiç yok çünkü bazı baklagiller hariç.Malum her şey gün gittikçe pahalilasiyor ve Eylül'de ek derssiz başlayacağız.Evde kahvaltılık ,meyve ve sebze dışında her şey mevcut olsun istiyorum.Gelince bir de doğalgaz stoğu yaparım,en az 500 ₺yukleyeyim istiyorum, bakalım
2000 ₺ Gr altın
500 ₺ lik filan da stok (hiç toplu stok yapmadım 500 u öylesine attım tutacak mı bakalım )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağustos ayinda 4 kardeş toplsiyoruz memlekette nasipse.5 yeğen olacak bir de benimki,oh tam curcuna

Harçlığı 1500 ayırırim diyorum(normalde 750 ayirmistim ) yeter yetmez bilemem,kardeslerimi gezdirirdim biraz,korona var ben bı yere gitmiyorum aslında ama kardeşimin biri uzun zamandır memlekete gelmedi illa gezmek istiyor Allah hayırlara cikarsin

kredi kartımı ve babamın da kartını bitirmiş oluyorum ins.

Doğalgaz sizde kartla mı doluyor ilk defa duydum. Bizde faturalı

Görünmez kaza çok üzüldüm , geçmiş olsun.

Allah sağlık versin canım kartla da olsa faturalı da olsa biz kullanıp biz ödüyoruz sonuçta.
Aynen.Kartli olunca daha çok gaz gidiyor diye düşünüyorum ben.Ayda 250-300 fatura geliyor diyenleri var,biri benimle aynı şehirde kuzenim..Ben ayda 500-600 yüklüyorum en düşük derecede

Selam kızlar
H Hayatsuuuu mutlu yıllariniz olsun :)
Kışlık hazırlık için bizim burda daha sonra başlarız,
Mevsiminde olan çilek, kiraz reçeli yapılır, kaysı yapılır şuan, kurutmalık yapmayız zaten, bozulur
Domates daha güzelleri çıkmadı, yani burda yok henüz,
Ana hazırlık biber salcasidir
Ağustos eylül gibi yaparız
Patlıcan kızartmalık, dolmalık vs bahçede oldukça yaparım, olmazsa da ağustos eylül gibi.
Yapanlarin ellerine emeklerine sağlık, güzel günlerde yiyin inş

Aynen.Kartli olunca daha çok gaz gidiyor diye düşünüyorum ben.Ayda 250-300 fatura geliyor diyenleri var,biri benimle aynı şehirde kuzenim..Ben ayda 500-600 yüklüyorum en düşük derecede
Benim bina eski 20 yıllık yalıtım yok, evim kuzey cepheli alt ve üst kattakiler de doğalgaz yok pencerelerimiz pimapen tek camlı 650 ₺ ye kadar Fatura geliyor.

Ben geçtiğimiz Ağustos 'ta taşındım bu eve ve ilk defa doğalgaz kullanmaya başladım
Üst kat boş
Kombi 63 derecede oda termostatı 23 ile 25 derece arası yaktım
Bütün kış toplam fatura bedeli 3177 tl

Sonuç olarak ben çok memnun kaldım
Kış başlamadan 4000 tl yi gözden çıkarmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…