- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 34
Teşekkürler canımH Hayatsuuuu nice mutlu yıllarınız olsun canım.
Canım ne kadar büyüklükte bir kavanoza yapacaksın bilmiyorum ama sana tavsiyemBen de bugünlerde kisliklarimi ne zaman hazirlasam diye düşünüyordum.Memlete gideceğim kısmetse bu ay sonu.Gitmeden önce vişne, çilek, kayısi reçeli yaparım birer büyük kavanoz.Agustos sonu dönünce de inşallah ;
Menemen, türlü ,taze fasulye konserveleri yapacağım.Domates sosu konservesi sizden duydum onu da deneyeyimturşu filan da yaparız
Dondurucuya da biseyler atarız tabi ..annem memlekette kutu fasulyr taze fasulye bezelye yapıyor kara lahana haşlayıp satma yapıp koyuyor..
Ha bir de sigara böreği stoğu yaparım
Olma ihtimali çok yüksek ablaMigros sanal markette ozellikle camasir deterjanlarinda guzel indirimler var kizlar...
Tabi kiVaryemez 'in ilcesinde normal fiyati oyledir, hatta altinda bile olabilir.
Biz de boyle indirim var deyip kendimizi avuturuz...
Çok üzüldüm canım,benim de bikac ay önce ağzını tam kapatmamisim koca kavanoz elimden düştü kırıldı çilek recelim gitmişti nasıl üzülmüştümCanım ne kadar büyüklükte bir kavanoza yapacaksın bilmiyorum ama sana tavsiyem
Yarım litrelik kavanozlara yaparsan riski dağıtmış olursun
Yıllar önce sanırım 3 lt lik bir kavanozdu reçeli yapmıştım mutfak tezgahının üzerinde idi yanılmıyorsam altını temizlemek için yerinden oynatır oynatmaz kavanozun alt tabanı çattt demesiyle o kadar reçel çöp olmuştu
Abla o yerel marketten sadece indirim katalogları dahilinde alışveriş yapıyorumMigros sanal markette ozellikle camasir deterjanlarinda guzel indirimler var kizlar...
Tabi kiVaryemez 'in ilcesinde normal fiyati oyledir, hatta altinda bile olabilir.
Biz de boyle indirim var deyip kendimizi avuturuz...
Doğalgaz sizde kartla mı doluyor ilk defa duydum. Bizde faturalıOturdum bir hesap daha yaptım.Bu ay için 7 Gr altın hedeflemiştir ama sanırım 5 Gr yapıp kalaniyla eve stok yapacağım,hiç yok çünkü bazı baklagiller hariç.Malum her şey gün gittikçe pahalilasiyor ve Eylül'de ek derssiz başlayacağız.Evde kahvaltılık ,meyve ve sebze dışında her şey mevcut olsun istiyorum.Gelince bir de doğalgaz stoğu yaparım,en az 500 ₺yukleyeyim istiyorum, bakalım
2000 ₺ Gr altın
500 ₺ lik filan da stok (hiç toplu stok yapmadım 500 u öylesine attım tutacak mı bakalım)
Evet canım aynen kartla alınandan benimki..Ben de suyun kartla alındığını ilk duyduğumda şaşırmıştım böyleDoğalgaz sizde kartla mı doluyor ilk defa duydum. Bizde faturalı
Allah sağlık versin canım kartla da olsa faturalı da olsa biz kullanıp biz ödüyoruz sonuçta.Evet canım aynen kartla alınandan benimki..Ben de suyun kartla alındığını ilk duyduğumda şaşırmıştım böyle
Görünmez kaza çok üzüldüm , geçmiş olsun.Canım ne kadar büyüklükte bir kavanoza yapacaksın bilmiyorum ama sana tavsiyem
Yarım litrelik kavanozlara yaparsan riski dağıtmış olursun
Yıllar önce sanırım 3 lt lik bir kavanozdu reçeli yapmıştım mutfak tezgahının üzerinde idi yanılmıyorsam altını temizlemek için yerinden oynatır oynatmaz kavanozun alt tabanı çattt demesiyle o kadar reçel çöp olmuştu
Aynen.Kartli olunca daha çok gaz gidiyor diye düşünüyorum ben.Ayda 250-300 fatura geliyor diyenleri var,biri benimle aynı şehirde kuzenim..Ben ayda 500-600 yüklüyorum en düşük derecedeAllah sağlık versin canım kartla da olsa faturalı da olsa biz kullanıp biz ödüyoruz sonuçta.
Benim bina eski 20 yıllık yalıtım yok, evim kuzey cepheli alt ve üst kattakiler de doğalgaz yok pencerelerimiz pimapen tek camlı 650 ₺ ye kadar Fatura geliyor.Aynen.Kartli olunca daha çok gaz gidiyor diye düşünüyorum ben.Ayda 250-300 fatura geliyor diyenleri var,biri benimle aynı şehirde kuzenim..Ben ayda 500-600 yüklüyorum en düşük derecede
Ben geçtiğimiz Ağustos 'ta taşındım bu eve ve ilk defa doğalgaz kullanmaya başladımAynen.Kartli olunca daha çok gaz gidiyor diye düşünüyorum ben.Ayda 250-300 fatura geliyor diyenleri var,biri benimle aynı şehirde kuzenim..Ben ayda 500-600 yüklüyorum en düşük derecede