- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 34
Sağol canımMaşallah, Allah güzel günlerde yedirsin inşallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımMaşallah, Allah güzel günlerde yedirsin inşallah ❤
merhaba, benim kizimda 24 aylik. Gecen yüzüne maske takip kapiyi acmaya calisiyordu. Cok üzüldüm baktikca. Keske böyle seyleri yasamasalarMalesef canım bir de küçük benimki,21 aylik,dışarı çıkınca herkes maskeli gezer diye tanıyor hayatı kendi de kabullenmiş olacak ki maskesini hiç ellemiyor dışarıda
Afiyet olsun,kış için ne hazırlıklar yapıyorsun kizalr herkese soruyorum fikii olsun hepimizeAnnemi 3 gündür görmüyorum .sıcaktan gündüzleri hiçbir yere çıkasım gelmiyor. Sürekli telefonda konuşuyoruz.
Markete gitmiş istediğim birşey olup olmadığını soruyor bana alıvermek için.
İhtiyacım yok dediysem de illa alacak o zaman kendisine aldığı patlıcanlardan bana 1 ya da 2 tane fazladan almasının yeterli olacağını söyledim.
Kabak fasulye patlıcan kiraz bu hafta eşten dosttan gelmiş oldu
Evde pazardan aldıklarım da hemen hemen duruyor bakalım Salı olsun hayrolsun
Ben hu hafta sanırım pazara çıkmayacağım
Çıksam da kış için vişne ,kayısı ve bezelye
Haftalık ihtiyaç için de domates patates alabilirim
Afiyet olsun,kış için ne hazırlıklar yapıyorsun kizalr herkese soruyorum fikii olsun hepimize
Benimkiler su şekilde,
konserve melemen
Konserve domates
Köz biber patlıcan
Yeşil fasulye az yaparım pek yemeyiz çünkü
Marmelat reçel bı iki çeşit
Kuru biber patlıcan salça annemden gelir
Paramizin nasil eridiginin gostergesi...
Kışlık içinAfiyet olsun,kış için ne hazırlıklar yapıyorsun kizalr herkese soruyorum fikii olsun hepimize
Benimkiler su şekilde,
konserve melemen
Konserve domates
Köz biber patlıcan
Yeşil fasulye az yaparım pek yemeyiz çünkü
Marmelat reçel bı iki çeşit
Kuru biber patlıcan salça annemden gelir
Nice yillariniz olsun. Saglik ve huzurla...28 haziran bizim evlilik yildönümümüzdu.13.yilimiza girdik
Esime dedim bana gidip cicek,parfum alma lutfen.ne aliyim dedi,sen en iyisi bana parasini ver dedim.
Aldim 100 tlyiçeyrek parasina kattım
Evet üzücü gerçekten, Allah bir an önce insanlığı kurtarsın böyle virüslerden temiz bir dünya kalsin çocuklarımızamerhaba, benim kizimda 24 aylik. Gecen yüzüne maske takip kapiyi acmaya calisiyordu. Cok üzüldüm baktikca. Keske böyle seyleri yasamasalar
Karnıyarık ve musakkalik patlıcanı ben de kızartıp buzluğa koyuyordum çok pratik rahat oluyordu pişirmesi,hele ki ansızın misafir gelecek olsa ama sebzeyi kızartıp buzluğa koyup sonra kullanmak kanserojenmis yapmadım bir daha ama doğru mu acaba bilemiyorum hiçKışlık için
konserve domates,
Domates biber kavurur menemenlik ayırırım,
Domates sos çorbalar için,
Bamya buzluğa,
Taze fasulye,
Bezelye,
Közlenmiş kapya biber,
Karnıyarıklık patlıcan kızartırım buzluğa,
Son baharda biber turşusu, karışık lahana turşu.
Biber salçası,
Ekim kasım gibi yeşil ve siyah zeytin alır kendimiz kurarız.
Dolmalık kuru patlıcan, kabak, biber onları hazır alırım.
Reçel bazen güzel oluyor bazen bozuluyor bir türlü tam başarılı olamadım.
Öyle diyorlar bilmiyorum da bir yıl yapmadım kışın çok pahalı ya patlıcan aldım yaptım hiç tadı lezzeti yoktu. Zararı var yok ben aldırmadan yapıyorum.Karnıyarık ve musakkalik patlıcanı ben de kızartıp buzluğa koyuyordum çok pratik rahat oluyordu pişirmesi,hele ki ansızın misafir gelecek olsa ama sebzeyi kızartıp buzluğa koyup sonra kullanmak kanserojenmis yapmadım bir daha ama doğru mu acaba bilemiyorum hiç
İnşallah yanlış bilgidir,afiyetle yiyin canimÖyle diyorlar bilmiyorum da bir yıl yapmadım kışın çok pahalı ya patlıcan aldım yaptım hiç tadı lezzeti yoktu. Zararı var yok ben aldırmadan yapıyorum.
Amin canım Allah cümlemize yaptıklarımız afiyetle yedirsin.İnşallah yanlış bilgidir,afiyetle yiyin canim
Teşekkür ederimNice yillariniz olsun. Saglik ve huzurla...
Kizlar erkeklerin duygularini koreltmeyin yahu, cicek guzeldir, duygulari canli tutar...Esim 61 yasinda ve sadece ozel gunlerde degil, aklina estikce cicek getirir. Bir kere bile kac lira bu, gerek yok dememisimdir...Bu kadar materyalist bakmayin, ileride almayinca da gucunuze gider...