- 16 Şubat 2012
- 6.216
- 10.042
Bosansam benden tazminat bile isteyebilir şaşırmam yani.Buyuk eltim yıllarca kocası oğllu gelini üç torunuyla yaşadı .oğlu olacak salak 12-13 sene sonra gül gibi kızı aldattı .bunuda kocasının beraber olduğu kişinin oğlundan duymuş .neyse kız kayınvalide evinden çıktı başka dehre geldi ev yerlestirildi kız ev hanimligini bırakıp ise basladi.bodayacagim dedi sonra çocuklar için bir daha denediler vs olmadı en sonunda kız boşadı onu cocuklarida annesi istemediği için babalarına kayinvalideye bıraktı.Aldattigi halde oğlan ve cevresi hep kızı suçladı .yüz vermiyormuş bilmem ne eve baglayan kadın olurmuş vs oğullarına toz kondurmadilar.kizin kaç yıllık emeğini sevgisini hiç ettiler .kizda da hstalar vardi ama esas suçlu olan oglandi aldatmış bir kere.neyse bir konu açıldı işten cikarim kızdan nafaka isterim defi bu oğlan.zsten babasının yanında kalıyorlar baba bakiyor bunlara oğlan da çalışıyor asgari ücret alıyor ama işten çıksa bakacak olanı var yani ..bende demiştim ne gurursuzca bir davranış hem kızı akdat hemde pişkin pişkin nafaka işte yuh yani.kiza nafaka vermemek için planlar projeler birde üstüne para alacakmış.eşimde ne var bunda demez mi ben şok oldum. Ne yani kız calisiyor çocuklarda onda diye kızdan nafaka alabilirmis