- 14 Ağustos 2019
- 176
- 691
- 34
Iyi gecelerAllah rahatlik versin kizlar. Huzurla uyuyun, huzurla uyanin insaallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gecelerAllah rahatlik versin kizlar. Huzurla uyuyun, huzurla uyanin insaallah...
3 kasayı da aynı gün içerisinde mi yapıyorsun. Allah kolaylık versin canım.Yakında bende kışlık hazirliğına başlicağım
Geçen yaz 3 kasa domates konservesi yaptım bitti hepsi.
Bu sene de 3 kasa yaparım ama çok yoruyor bütün domateeslerin kabuğunu soymak,doğramak ardindan kaynatmak
Birazda kurutmalık yaparim biber,patlican ve kabak.
Birazda patlican közleyip dondurucuya atmak istiyorum.
Ama önce bi dondurucuyu temizlemem gerekiyor.
Teşekkürler canım3 kasayı da aynı gün içerisinde mi yapıyorsun. Allah kolaylık versin canım.
Geçmiş olsun canım .Günaydın arkadaşlar mutlu pazarlar hepimize,herkes iyidir inşallah.
Neyazikki içinden bulunmak istemediğim bir polemik ortamında bulundum banlardan nasiplendim neyse buraları okudum ama, epey sayfalar birikmiş.Birikim yapanlara hayırlı bereketli olsun
Yıllık hedefler belirlenmiş Varyemez önümüzdeki 6 aylık süreçte 12 binlik altın diyorum ben de inşallah
Sağol canım aminnnn çok çok amin çok güzel bir dua ben de hep söyleyeyim Aynen çok doğru söyledin valla,cahil ile münakaşa etmeyeceksin bu da çok doğru bir laf..Kimisinin tek derdi münakaşa,kavga,cirkeflik..Allah ıslah etsin ve herkesin taşıdığı kalbe göre versin.Geçmiş olsun canım .
Bazı insanlar nedense çirkefleşmekten beslenebiliyor , bu tiplerden uzak durmak en güzeli ; çünkü insanın yaratılış amacı kötü olan herşeyden ruhu arındırmak bunlarla meşguliyet insanın ruhuna zarar verir ,kirlenmesine yol açar
Allah bizleri razı olacağı kişi ve ortamlarla karşılaştırsın,razı olmayacağı kişi ve ortamlardan uzak tutsun.
Çoğu zaman yaptığım dualardan biri de budur
Geçmişe baktığımda bu duamın hayatımın birkaç yerinde çok isabetli bir şekilde tuttuğunu gördüm. (İş yerinde, ailede,sosyal hayatta) Sonsuz kere hamd olsun ...
Kuzum kıyamam ona .Ne yapsın çocuklar çok bile dayandılar. Onlardan kapasitelerinden fazla bir şekilde sabır göstermelerini istiyoruz.Sağol canım aminnnn çok çok amin çok güzel bir dua ben de hep söyleyeyim Aynen çok doğru söyledin valla,cahil ile münakaşa etmeyeceksin bu da çok doğru bir laf..Kimisinin tek derdi münakaşa,kavga,cirkeflik..Allah ıslah etsin ve herkesin taşıdığı kalbe göre versin.
Oglus dışarı çok alıştı kahvaltısını yaptırdım bahçeye inmek istiyor yıktı ortalığı..fazla direnemeyecegim sanırım
Malesef canım bir de küçük benimki,21 aylik,dışarı çıkınca herkes maskeli gezer diye tanıyor hayatı kendi de kabullenmiş olacak ki maskesini hiç ellemiyor dışarıdaKuzum kıyamam ona .Ne yapsın çocuklar çok bile dayandılar. Onlardan kapasitelerinden fazla bir şekilde sabır göstermelerini istiyoruz.
Çocuklar gerçekten çok temiz ,çok masumlarMalesef canım bir de küçük benimki,21 aylik,dışarı çıkınca herkes maskeli gezer diye tanıyor hayatı kendi de kabullenmiş olacak ki maskesini hiç ellemiyor dışarıda
Amin canım sağol Allah esirgesin hepsini.Srnin ogluslar kaç yaşlarındaÇocuklar gerçekten çok temiz ,çok masumlar
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim .Ama çok tatlı Maşaallah Barekellah
Benim oğlanlar 16 ve 13 yaşındalarAmin canım sağol Allah esirgesin hepsini.Srnin ogluslar kaç yaşlarında
Maşallah canım Allah uzun hayırlı ömürler versin hepsine.Benim oğlanlar 16 ve 13 yaşındalar
Maşallah, Allah güzel günlerde yedirsin inşallahTeşekkürler canım
Evet aynı günde yapiyorum yalnız annem de bana yardım ediyor.onada 2 kasa yapiyoruz sonra
Amin canım aminMaşallah canım Allah uzun hayırlı ömürler versin hepsine.
Kolayladin