Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bende ozrenginin dediğine katılıyorum altın alıyorsan bile o altının sizin için olduğunun bilinmesine gerek yok
Babanın parasıyla alıyorsun ve bu altınlar babana ait
Bu kadar basit ve net
Asla onun insiyatifinde olmamalı onun söz hakkı bile olmamalı

MaşAllah senin oğlanlar bu kadar çok bilinçli
Tavırları net ve keskin bu benim hoşuma gidiyor
Ama bilmiyorum
Ben senin yerinde olsam nafaka isterdim sanırım
Boşanan arkadaşlarıma da söylüyorum
Nafaka alın mutlaka diye
Vermezdi diyorlar
Bırakın vermesin diyorum
En azından nafaka borcu birikir
İleride adamın üstüne bir mal varlığı olursa çat diye el koyarsın çocuğun adına
[/QUOTE. Boşanmis olsam yeterki çocukların velayetini versin başka birşey istemez yüzünüde görmeyeyim sesinide duymayayim derdim.
Vereceği üç kuruş için bin dereden su getirirdi o yüzden nafakada istemezdim.Birde onunla uğraşmak için sabır taşı olmak lazım..Özrenginin kocası gene cocuklarin ihtiyaçlarını karsilıyormus bizimki karsilarmiydi sanmıyorum

Bizler saftirik değildik sadece çok iyi niyetli ,geçinmeye gönlü olan eş ,aile kavramlarını özümsemiş ve ona göre karşımızdakine art niyetsiz yaklaşmış insanlardık
Bizlere yamuk yapanlar utansınlar utanabiliyorlarsa
Onların yaptıklarını bizler onlara yapsak acaba ne yaparlardı
Evlendiğim ay benden para istedi bir iş yapıyorlardı ortak bir arkadaşı ile
Benim bildiğim ortak ile gireni çıkanı hesap edersin ona göre ticaretinizi yaparsınız
Neyse içimden bunu denemek geçti yok dedim
Anammm sen misin yok diyen herif gitti yatak odasına düğün altınlarını paralarını önüne koydu başladı söylenmeye
Bu benim şu benim kız tarafının takısı mı olurmuş vs vs
Şaştım kaldım
Dayılarımın yengelerimin halalarımın ablamın akrabalarımın tanıdıklarımın taktıkları bilezikler altınlar vs hiç oldu düşün

Ben de madem öyle hepsini bundan böyle sen öde dedim
Sonra da daha para yönünden onunla muhatap olmadım
Esaslı bir şekilde uyanmama kazancıma sahip çıkmama neden olan olay o oldu
Baştan belli etmiş kendini iyikide sonra vermemissin gözün çabuk açılmış ben geç farkettim .özel değilse boşanma sebebiniz neydi omu ayrilslim dedi senmi dedin birdenbire mi oldu bildiğim kadarıyla sizde uzun yıllardır evliydiniz

penceremden penceremden çocukların ihtiyacını karşılıyor evet karşısında dik durmasam utanmadan onları da bana yıkmaya kalkar
Büyük oğlan yarı burslu okuyor bu yılın başında çocuğa annne söyle yarı parasını ödesin diyormuş
Ben de sen ona de ki dedim annemi ara konuş
Arayamadı tamam ben öderim demiş
Yoksa çok ağır konuşacaktım belki hayatında benden yemediği lafları yiyecekti

Boşanırken dahi tek kelime laf etmedim yüzüne bile bakmadan imzayı atıp hakimin sorularını yanıtlayıp çekip gelmiştim
Gayet dik bir duruş sergilemiştim
Kendi haklarımı sormayabilirim cirkeflesmeden yollari ayırabilirim ama söz konusu çocukların hakları olunca işte o zaman iş değişir
Doğduğuna pişman ederim

Oğlanların da elimden geldiğince gözlerini açmaya gayret ediyorum

Öğlen markete gittim
Aylık alışveriş yapıyorum ben
Sadece süt ve yumurtayı ay içinde alıyorum bittikçe
Bu ay 3700tl tuttu büyükbaşin kartıyla gidiyorum markete bende
Thwicther sanırım senin yöntemlerini uygulamalıyım.Bundan sonra onun kartıyla almalı.ufak bir kriz çıkabilir ama umrumda değil yılbaşından önce konuşmuştuk market vb sen yaoacaktin bendekinide biriktirecektik tamam demiştin derim Kesin onu alma bunu alma bu pahalı bu gereksiz diyecek .Keşke sadece kartını verse kendi olmasa alisvesi ağız tadıyla yapsam

Baştan belli etmiş kendini iyikide sonra vermemissin gözün çabuk açılmış ben geç farkettim .özel değilse boşanma sebebiniz neydi omu ayrilslim dedi senmi dedin birdenbire mi oldu bildiğim kadarıyla sizde uzun yıllardır evliydiniz
Anası babası baştan beri ayırmak istediler
Zaman içinde bizimki de onların kervanına katıldı
Yuvaya sahip çıkmadı eşine evlatlarına sahip çıkmadı saygısız
Kendi ailesi ile yuvası arasında dengeyi kuramadı

Ölen anası lüzumsuz büyülerle vs uğraşıyormuş günahı boynuna dengem bozuldu resmen
Tımarhaneye ramak kalmıştı inan

7 sene flört 22 sene evlilik hiç gözüm görmedi tek celsede boşadım geçtim
Kendime yaptığım en büyük iyilik oldu nefes almaya başladım
Allah'a çok şükür

Thwicther sanırım senin yöntemlerini uygulamalıyım.Bundan sonra onun kartıyla almalı.ufak bir kriz çıkabilir ama umrumda değil yılbaşından önce konuşmuştuk market vb sen yaoacaktin bendekinide biriktirecektik tamam demiştin derim Kesin onu alma bunu alma bu pahalı bu gereksiz diyecek .Keşke sadece kartını verse kendi olmasa alisvesi ağız tadıyla yapsam
Tek tarafın gayretiyle yürümüyor bu evlilik müessesesi
Bazen o krizler çıkmalı, fırtınalar kopmalı kırılmalar yaşanmalı ki gerçekte yaşanılan şeyin ne olduğunun farkına varilmali

İyikide vermemiş paranı biriktirmişsin evi almışsın arabani almışsın dukkanida aldın çok şükür
Bir de utanmadan boşanma davası açınca çocuklara diyormuş ki annenizin mallarının yarısını alirsam darılmayın
Alsın dedim evet yarısı onun ama önce sağa sola kaçırdığı mallarını ortaya koysun
mert dövüşsün kalleş değil dedim
Acaba kim kime alacaklı verecekli çıkar dedim
Üzerine inşaat şirketi var
2020 yılında devlete 2 milyon tl vergi vermiş

Diyorum ya Allah'ım sorsun

penceremden penceremden çocukların ihtiyacını karşılıyor evet karşısında dik durmasam utanmadan onları da bana yıkmaya kalkar
Büyük oğlan yarı burslu okuyor bu yılın başında çocuğa annne söyle yarı parasını ödesin diyormuş
Ben de sen ona de ki dedim annemi ara konuş
Arayamadı tamam ben öderim demiş
Yoksa çok ağır konuşacaktım belki hayatında benden yemediği lafları yiyecekti

Boşanırken dahi tek kelime laf etmedim yüzüne bile bakmadan imzayı atıp hakimin sorularını yanıtlayıp çekip gelmiştim
Gayet dik bir duruş sergilemiştim
Kendi haklarımı sormayabilirim cirkeflesmeden yollari ayırabilirim ama söz konusu çocukların hakları olunca işte o zaman iş değişir
Doğduğuna pişman ederim

Oğlanların da elimden geldiğince gözlerini açmaya gayret ediyorum
En güzeli çocuklar çatır çatır alsınlar haklarını Onlar yemezse başkaları yer niye almadın diye soranda olmaz .Hatirladigim kadarıyla babaları varlikli birisiydide.Hali vakti yerindeydi işyerleri vardi.Ayip gerçekten o kadar mı düştün yarı parasını ver ne demek kadın birde senden hicbirsey istememiş istesen malının yarisini alırdın

Anası babası baştan beri ayırmak istediler
Zaman içinde bizimki de onların kervanına katıldı
Yuvaya sahip çıkmadı eşine evlatlarına sahip çıkmadı saygısız
Kendi ailesi ile yuvası arasında dengeyi kuramadı

Ölen anası lüzumsuz büyülerle vs uğraşıyormuş günahı boynuna dengem bozuldu resmen
Tımarhaneye ramak kalmıştı inan

7 sene flört 22 sene evlilik hiç gözüm görmedi tek celsede boşadım geçtim
Kendime yaptığım en büyük iyilik oldu nefes almaya başladım
Allah'a çok şükür
Büyümü çok şaşırdım Allah kurtarmış seni gerçekten Seni niye istemiyorduki akraba kızini falanmi alacaktı ya da evde beraber oturacağı diş geçireceği birinimi

Tek tarafın gayretiyle yürümüyor bu evlilik müessesesi
Bazen o krizler çıkmalı, fırtınalar kopmalı kırılmalar yaşanmalı ki gerçekte yaşanılan şeyin ne olduğunun farkına varilmali
Biz bayağı büyük badireler atlattık 26 yıl oldu çoğunluk benim idaremle oldu başkası olsa onu çoktan kapıya koymuştu.klasik aldatması yok içkisi sigarasi kumarı yok çocuklarını seven ailesine bağlı evden işe işten eve giden bir adam .bana karşıda çok büyük saygisizligini gormedim ben kizginken ofkeliyken bile sakin kalabilen alttan alabilen bir adam belki oda öyle olsa iki barut fıçısı patlar giderdik

Bir de utanmadan boşanma davası açınca çocuklara diyormuş ki annenizin mallarının yarısını alirsam darılmayın
Alsın dedim evet yarısı onun ama önce sağa sola kaçırdığı mallarını ortaya koysun
mert dövüşsün kalleş değil dedim
Acaba kim kime alacaklı verecekli çıkar dedim
Üzerine inşaat şirketi var
2020 yılında devlete 2 milyon tl vergi vermiş

Diyorum ya Allah'ım sorsun
Okudukça hayret ediyorum ne doymaz adammış .o kadar varlığın içerisinde hala gözü senin malvarlığında.acaba içten içe sen para biriktirdin diye bu onlarami bilenmiş

Boşanmis olsak eminim kocamda benim üstüme olan malvarlığının büyük bir çoğunluğunu isterdi tazminatta isteyebilirdi istese şaşırmam parayı seviyor

X