Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ocak ayının üç hafta olduğumu bugün idrak ettim bütçe açık verecek 😢🤨🤔
Maaş farkı da hesapladığım fiyatın 600 lira aşagısında yatacakmış
Zalım felek sal beni:KK53:
Müdür bey maaş farkının 6800 küsur tl olduğunu söyledi.Allah bereket versin.

Akşam yemeğinden sonra geçen 2500 TL'ye aldığım 40 numara deri botu değiştirmeye gittim ayakkabı sıkıyor dedim değisikliği kabul etmediler sadece genisletebiliriz dediler bende kızdım çıktım.Orada gezerken markete uğradım 5 kilo kuru fasulye iki kilo kaşar peyniri somon balığı yereelmasi iki tanede bot aldım .Tek numara kaldigi için botun tanesi 250 TL'ye düşmüş😀 hemen havada kaptım bir siyahindan birde vizon renginden aldım.Fasulyenin kilosu 67 TL idi.Kasarda kilosu 200 TL idi .Somonda kilosu 389 TL idi Somon çok az aldım evdekiler sevmiyor .Hepsine 1240 TL ödedim.

Akşam yemeğinden sonra geçen 2500 TL'ye aldığım 40 numara deri botu değiştirmeye gittim ayakkabı sıkıyor dedim değisikliği kabul etmediler sadece genisletebiliriz dediler bende kızdım çıktım.Orada gezerken markete uğradım 5 kilo kuru fasulye iki kilo kaşar peyniri somon balığı yereelmasi iki tanede bot aldım .Tek numara kaldigi için botun tanesi 250 TL'ye düşmüş😀 hemen havada kaptım bir siyahindan birde vizon renginden aldım.Fasulyenin kilosu 67 TL idi.Kasarda kilosu 200 TL idi .Somonda kilosu 389 TL idi Somon çok az aldım evdekiler sevmidemek yor .Hepsine 1240 TL ödedim.
Ne demek yahu değiştirmemek 😡
Gerçekten çok sinir bozucu peki botu genişletmelerine müsade ettin mi ?

Bir yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum Maaş artı fark yetmedi .Yetmesi lazımdı ama yetmedi .Farkında olmadan çok acildım önceden çektiğim kredileri ödeyeceğim derken ev ihtiyaçları için kartlara yüklendim. Demekki oda birike birike çoğaldı .Neyse Mart Nisan ayinda temizlerim diye düşünüyorum Bu ara alışveriş yapmasam iyi aslında ama ihtiyaclarda oluyor

Bir yerde hata yapıyorum ama nerde bilmiyorum Maaş artı fark yetmedi .Yetmesi lazımdı ama yetmedi .Farkında olmadan çok acildım önceden çektiğim kredileri ödeyeceğim derken ev ihtiyaçları için kartlara yüklendim. Demekki oda birike birike çoğaldı .Neyse Mart Nisan ayinda temizlerim diye düşünüyorum Bu ara alışveriş yapmasam iyi aslında ama ihtiyaclarda oluyor
Idare edebiliyorsan alışveriş yaptığın kalemlere harcamayı minimuma indirerek devam etmeyi denesen bir müddet mümkün olabilir mi canım?

Idare edebiliyorsan alışveriş yaptığın kalemlere harcamayı minimuma indirerek devam etmeyi denesen bir müddet mümkün olabilir mi canım?
Bu ara kıyafet aldım onuda 6 aydır yapmıyordum zaten.Kışlik alışveriş Benim mutfağa harcamam çok oluyor .Markete hiç gitmesem keşke .Kendime haftada bir pazara birde markete gideceksin diye kota koysam iyi olacak .Evde birşey bitiyor onu alıyorum derken yanında başka şeylerde aliyorum

Bu ara kıyafet aldım onuda 6 aydır yapmıyordum zaten.Kışlik alışveriş Benim mutfağa harcamam çok oluyor .Markete hiç gitmesem keşke .Kendime haftada bir pazara birde markete gideceksin diye kota koysam iyi olacak .Evde birşey bitiyor onu alıyorum derken yanında başka şeylerde aliyorum
Hergün market harcaması yaptığını yazıyorsun dikkatimi çekti
Ihtiyaçtır diye düşündüm

Bir de haddim değil kusura bakma art niyetle sormuyorum sadece meraktan eşin mutfak harcamalarına katılıyor mu ?

Hergün market harcaması yaptığını yazıyorsun dikkatimi çekti
Ihtiyaçtır diye düşündüm

Bir de haddim değil kusura bakma art niyetle sormuyorum sadece meraktan eşin mutfak harcamalarına katılıyor mu ?
Yok tavsiyelere eleştirilere açığım hiçte yanlış anlamam.Hatami söyleyinki kendimi düzelteyim para artirayim.Esim özel bir firmada çalışıyor işyerinden ticket alıyor 2000 TL civari birşey onunla daha çok kahvaltılık ürünleri alıyor yetmeyenide cebinden ödüyor .Şimdiye kadar ondan para istemiyordum ama geçen pazar parasini ondan aldım.Bir iki kerede pazara yolladım .Bizim burada pazar haftaici salı günü var birde cumartesi .salı günü olana benim yetismem zor olduğundan onu yollamistim.Genelde evde çabuk biten ve tüketilen yumurta peynir zeytin ekmek soğan domates salatalık gibi ürünleri alır ayrıntıya pek girmez.O yüzden ben onu beklemeden ihtiyaç varsa gider alırım .

Yazın yaptığım kışlık hazırlıklarını konservevtursu malzemeleri kurubaklagiller pirinç bulgur vs kıyma et deterjan temizlik ürünleri banyo ürünleri tuvalet jkagidi ıslak mendil ev eşyaları tenceredir tavadir vb hep ben alırım

Yazın yaptığım kışlık hazırlıklarını konservevtursu malzemeleri kurubaklagiller pirinç bulgur vs kıyma et deterjan temizlik ürünleri banyo ürünleri tuvalet jkagidi ıslak mendil ev eşyaları tenceredir tavadir vb hep ben alırım
Eşin evin hangi giderlerini üstleniyor?

X