Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Akşam kızlarin çarşıda işi varmis benide çağırdılar gittim.Dörtt beş mağaza gezdik ayakkabı kiyafet vs.Birisi ayakkabı aldı öbürü eşofman.Ben birşey almadım.Baktim gecikiyoruz akşama yemeğin yanına kızarmış piliç aldım birde evde bulunsun diye kasap köfte. İki piliç 260 TL köfte 340 TL toplam 600 TL .Bu arada gezdigimiz mağazaların birinde Venüs botlar gördüm daha doğrusu arkadaşım burda Venüs botlar var çok güzel oluyorlar daha önce aldım deyince farkettim.İnternetren almaktan vazgeçtim.Genis bir zamanda deneyip alacagim.Bir yerde de deri botlarda indirim vardı.2400 TL'den 1700 e düşmüş çantalarda yüzde elli indirim yazıyordu Vakit bulursam orayada ayrıca gideceğim

Hoşgeldin tatlım ne demek buyur gel yaz keyfince

90 gramın hikayesi şöyle ki 2 adet altın günüm var 1 tanesi kişi başı 5 gram altın toplam 10 kişiyiz
Diğeri kişi başı yarım altın 12 kişi idik bugün başlıyordu ilk sıra bende idi bir arkadaşımız başlamadan çıktı bir işleri varmış kredi çekeceklermiş kaldık 11 kişi

Ben gerek 9 kişiden 45 gram altın parasını gerekse 10 kişiden yarım altın parasını tl olarak hesabıma göndermelerini istedim ve maaşımdan da ayırdığım 36000 küsur tl ile birlikte 94 gram 24 ayar altın aldım 😉
Ne guzel bırıkımlerının bereketını gor Varyemez Varyemez cım

Ben de cocukları ozrl okula gonderıyorum ıkızler bu nedenle cok az koysam da kenara az cok demeden baslamak ıstıyorum

Yalnız şu gün işi muhteşem,
ilk olmak ayrı muhteşem,
öyle laf olsun diye yapılanlardan değil sizin yaptığınız,
ciddi ciddi birikim yapılabilecek şekilde rakamlar ile yapıyorsunuz :nazar:
Aynen gün dedigin böyle olmalı .Biz bir tane güne girdik her ay iki kişiye birer çeyrek alınıyor .Gün sonunda elimize bir çeyrek geçecek sadece.Birde bugün odaca gün yapalım dediler oda cumhuriyet altinina .Sonunda elimize bir Cumhuriyet altını geçecek.

Ben de 100 euro ve 1 ceyrek altin gunune katildim bu sene subatta ceyrekler bana gelecek 5 ceyrek, sanirim 800 euro da martta gelecek.
Simdiye kadar biriktirdiklerimizle
2 ev 2 araba cok az da kenara ayirabildik
Ama cocuklar okul cagina geldi
Niraz zorlaniyoruz artik
Insallah onlari hakkiyla meslek sahibi yapabiliriz
Onun disinda saglik olsun her sey olur. Allah gic kuvvet versin yeter ki...

Ben de 100 euro ve 1 ceyrek altin gunune katildim bu sene subatta ceyrekler bana gelecek 5 ceyrek, sanirim 800 euro da martta gelecek.
Niraz zorlaniyoruz artik
Amin

Niraz zorlaniyoruz artik
Allah kazançlarımıza bol bereket versin
Evlatlarımıza zihin açıklığı ve de güzel bir hayat nasip etsin ,yolları bahtları açık olsun her daim 🤲

Çok ciddi artmış.Bari 7000 olsaymis . 10.000 den 15.000 den aşağı genelde ev yok ondan herhalde .Eski zemin kat evler bile öyle
Kiralar çok arttı biliyorsunuz ki diyip durdu.Cikar yeni kiraci koy 20 bin yap diyorlar da ben sizi mağdur etmek istemiyorum diye de ekliyor devamlı.
Allah hayırlısıyla bana da bir ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah,bunu bugün çok istedim.

X