Allah size de nasip etsin insallah.ben de cok dua ettim bir evim olsun diye cok biriktirdim. Her seyin hesabini yaptim. Allah isteyen herkese versinKiralar çok arttı biliyorsunuz ki diyip durdu.Cikar yeni kiraci koy 20 bin yap diyorlar da ben sizi mağdur etmek istemiyorum diye de ekliyor devamlı.
Allah hayırlısıyla bana da bir ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah,bunu bugün çok istedim.
Aminn inşallah sağolunAllah size de nasip etsin insallah.ben de cok dua ettim bir evim olsun diye cok biriktirdim. Her seyin hesabini yaptim. Allah isteyen herkese versin
Allah yardımcın olsun %200den fazla zam koymuş vicdansizİyi akşamlar hanımlar iyi haftalar dilerim.
Yeni kiram 3500 den 11 bine yükseldi
Bana gelen zamma el konuldu resmen.
Bugün bayağı ödeme yaptım.
AmininAllah kazançlarımıza bol bereket versin
Evlatlarımıza zihin açıklığı ve de güzel bir hayat nasip etsin ,yolları bahtları açık olsun her daim
Günaydın iyi sabahlarGünaydın hanımlar
Amin canım sağol,yüzde 300Allah yardımcın olsun %200den fazla zam koymuş vicdansiz
Merhaba canım burada da güzel bir yağmur var bugünGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Bugün kenara 950 TL attım
Ay bitmeden Bileziğe adım adım yaklaşıyorum gibi görünüyor
Kenarda 1 adet çeyrek
3 adette 22 ayar gram altınım var
Elimdeki miktara Bunlarıda ekleyip direk gidip bilezik almayı planlıyorum
Ama bir türlü evden çıkamıyorum
Şansıma bu haftada full yağmurlu
Dışarıda bardaktan boşalırcasına yağmur var
Kartın ekstresi kesilmiş bugün 41.700 borç tutarım
Bu ay asgarisini yatırırız sadece bunun.
Bu şekilde 2 aya kartı da kapatırız muhtemelen
Bereketli olsun canımAkşam iş çıkışı markete uğradım.15 li yumurta,kiyma,et döner, dondurulmuş balık ,ekmek,iki pakette ıslak mendil aldım 430 TL tuttu Akşam yemegine yazdan yaptığım domatesle çorba yazdan yaptığım patlicanlada türlü yaptım.Yarinada yazdan yaptığım yeşil fasulye var.Bu ara hep yazdan gidiyoruz
Teşekkür ederimBereketli olsun canım
Yazın karıncalar gibi kışa hazırlanmak önemli
İyi gecelerIyi geceler kızlar yarın erken kalkmalıyım okulda nöbetçiyim
Bereketli olsun canımMerhaba kızlar
Sabah 2700 TL daha attım birikime