Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydınlar😊
Gece maaş yatar yatmaz hemen konut kredimi ve kredi kartları borçlarını ödemeye başladım.
7.500 TL konut kredisi -Ziraat
1.500 Tl babamın kredisi-Vakıfbank
15.000 TL de kredi kartı borcu ödedim(İş bankasının,Garanti bankasının bu ayki kredi kartı borcunun tamamını ödedim)Yapı kredi bankası ile Vakıfbank kaldı . Hesap özeti çıksın elimde ne kaldıysa o kadarını kredi kartı borcuna yatıracağım.Yapı krediye tahminen asgarisini yatıracağım.

Önceden konut kredisi hariç aylık 29.000 Tl kredi ödüyordum.Sıfırladım sayılır son 2.500 kaldı.

Merhaba hanımlar gün paraları ve de maaştan birikime ayırdığım para ile 2100 tl den toplamda 94 gram altın aldım .Allah kazançlarımıza bol bereket versin.

Eklentiler

• IMG_20240115_135301_181.jpg
    IMG_20240115_135301_181.jpg
    249,8 KB · Görüntüleme: 68
Merhabalar
Benı tanıyorsunuzdur belkı onceden cok takılıyordum ama bu aralar cocuklar okula basladı falan derken acayıp acıldık bıde yaza dugun var belkı yazdan sonra bırıktırırım bıraz ama daha fazla acılmamak ıcın buraya yazabılır mıyım ben de Varyemez Varyemez ?

Bırde bu 90 gramı nasıl yaptın? Masallah

Merhabalar
Benı tanıyorsunuzdur belkı onceden cok takılıyordum ama bu aralar cocuklar okula basladı falan derken acayıp acıldık bıde yaza dugun var belkı yazdan sonra bırıktırırım bıraz ama daha fazla acılmamak ıcın buraya yazabılır mıyım ben de Varyemez Varyemez ?

Bırde bu 90 gramı nasıl yaptın? Masallah
Hoşgeldin tatlım ne demek buyur gel yaz keyfince

90 gramın hikayesi şöyle ki 2 adet altın günüm var 1 tanesi kişi başı 5 gram altın toplam 10 kişiyiz
Diğeri kişi başı yarım altın 12 kişi idik bugün başlıyordu ilk sıra bende idi bir arkadaşımız başlamadan çıktı bir işleri varmış kredi çekeceklermiş kaldık 11 kişi

Ben gerek 9 kişiden 45 gram altın parasını gerekse 10 kişiden yarım altın parasını tl olarak hesabıma göndermelerini istedim ve maaşımdan da ayırdığım 36000 küsur tl ile birlikte 94 gram 24 ayar altın aldım 😉

Bugün öğlen okuldan çıktım anneme gittim komşu abla da geldi oturduk sohbet ettik
Sonra markete gidip ihtiyaç olanı aldım yaklaşık 130 tl

Dünden kalan pilav , mercimek çorbasının yanına
Tavuk pirzola yaptım
Süzme yoğurtlu cevizli kırmızı pancar salatası ,erik kompostosu ve sütlaç ile bugünkü akşam yemeği de tamamdır
Allah bereket versin

Yahu benim etim ne budum ne nasıl ödeyeyim yüksek faturaları 🤣🤣
Şaka bir yana akşamdan akşama kombiyi yakıyorum
Evde mantaloma var ara kattayım
Evin sıcaklığını 22 derecede tutuyorum benim gayet iyi yaz kış atlet bile giymeyen benim için ideal sıcaklık
Yok yok gelmesin zaten,
etin budun şükür yerinde ama gelmesin
fazla bile yahu :KK48:

Bugün öğlen okuldan çıktım anneme gittim komşu abla da geldi oturduk sohbet ettik
Sonra markete gidip ihtiyaç olanı aldım yaklaşık 130 tl
Dünden kalan pilav , mercimek çorbasının yanına
Tavuk pirzola yaptım
Süzme yoğurtlu cevizli kırmızı pancar salatası ,erik kompostosu ve sütlaç ile bugünkü akşam yemeği de tamamdır
Allah bereket versin
Afiyet olsun

X