- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bereketli olsun.Sen yine iyisin 3000 TL var.Bende oda kalmayacakGünaydınlar
Maaş yattı şükür
1 ceyrek ve 5gr aldim
Kartları ödedim pazar parası ayırdım ünide okuyan kardeşime para gonderdim
Hesaptaki 3000tl ile bakışıyoruz
Teşekkür ederimGünaydın bereketli olsun.Sen yine iyisin 3000 TL var.Bende oda kalmayacak
Bereketli olsun ablacımMerhaba hanımlar gün paraları ve de maaştan birikime ayırdığım para ile 2100 tl den toplamda 94 gram altın aldım .Allah kazançlarımıza bol bereket versin.
Bereketli olsunMerhaba hanımlar gün paraları ve de maaştan birikime ayırdığım para ile 2100 tl den toplamda 94 gram altın aldım .Allah kazançlarımıza bol bereket versin.
Allah razı olsun canım benimBereketli olsun
Allah bereket versin ablacimMerhaba hanımlar gün paraları ve de maaştan birikime ayırdığım para ile 2100 tl den toplamda 94 gram altın aldım .Allah kazançlarımıza bol bereket versin.
Allah bereket versin
Allah razı olsun kızlarAllah bereket versin ablacim
Bereketli olsun ablacım gözlerimiz şenlendi darısı basımızaMerhaba hanımlar gün paraları ve de maaştan birikime ayırdığım para ile 2100 tl den toplamda 94 gram altın aldım .Allah kazançlarımıza bol bereket versin.
Allah razı olsun canım, evet daha güzelleri sizlerin olsunBereketli olsun ablacım gözlerimiz şenlendi darısı basımıza
Hoşgeldin tatlım ne demek buyur gel yaz keyfinceMerhabalar
Benı tanıyorsunuzdur belkı onceden cok takılıyordum ama bu aralar cocuklar okula basladı falan derken acayıp acıldık bıde yaza dugun var belkı yazdan sonra bırıktırırım bıraz ama daha fazla acılmamak ıcın buraya yazabılır mıyım ben de Varyemez ?
Bırde bu 90 gramı nasıl yaptın? Masallah
Yok yok gelmesin zaten,Yahu benim etim ne budum ne nasıl ödeyeyim yüksek faturaları
Şaka bir yana akşamdan akşama kombiyi yakıyorum
Evde mantaloma var ara kattayım
Evin sıcaklığını 22 derecede tutuyorum benim gayet iyi yaz kış atlet bile giymeyen benim için ideal sıcaklık
Afiyet olsunBugün öğlen okuldan çıktım anneme gittim komşu abla da geldi oturduk sohbet ettik
Sonra markete gidip ihtiyaç olanı aldım yaklaşık 130 tl
Dünden kalan pilav , mercimek çorbasının yanına
Tavuk pirzola yaptım
Süzme yoğurtlu cevizli kırmızı pancar salatası ,erik kompostosu ve sütlaç ile bugünkü akşam yemeği de tamamdır
Allah bereket versin