Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Harika keşke o dönemde ben de bu bilinçte olabilseydim şu an evim vardı belki de ama nasip değilmiş Rabbim daha güzellerini nasip etsin hepimize
Allah kazançlarımıza bol bereket versin
Piyasada her konuda her dönemde fırsatlar gelir kaçar vs
Önemli olan bir vesile sahip olduğumuz bilinçleri bilgileri hem kullanalım hem de kullanılması için paylaşalım
Belki de bizi "Allah razı olsun" cümlesiyle gelen Rabbin rızası kurtaracak

Seninkide bereketli olsun canım
Teşekkür ederim benimkide 40bine yakin çok şükür bugünümüze
6 bin fark gelir
23 bin kk var onu öderim
2 bin pazar parası ayırırım
Biraz yardım verdiğim kişiler var onlar ayırırım
Kalanından 5000bin harclik ayırıp altın alacağım insallah

Krediye girmek istemedim ilk atandığımda alırdım aslımda ama kredi faize bulaşmak istemedim. Ama şu an baktığında aslında eksi faiz var bilmiyorum bu konuda iyi bir araştırma yapıp belki ben de başvururum

Fark iyi oldu Bende onunla konut kredimi ödeyeceğim Birazda pazar market parası ayiririm

Amin inşallah

Ben genel olarak yazdım ev sahibi olmak isteyenler için. Kredisiz alabiliyorsa ne guzel.Faiz hassasiyeti olan tercih etmeyebilir .Oda arkadaşlarımdan ikisi uzun zamandır uygun konut kredisi bekliyor biri ilk evim için gitti bankaya olacak gibiydi ülkedeki dolar vs ekonomik koşullardan birden banka durdurmuş .Kardeşim bundan önceki 0.69 olan konut kredisinden faydalandı biz ona yetişemedik

Ya dediğim gibi ülkede
eksi faiz var aslında haklısınız o konuda değerlendirilebilir. 1.2 oranı gelirse hesaplandığında eksi faiz olmuş oluyor

he tamam o fark kafam gitti bi anda

Hayırlı geceler kızlar
Bugün burda çok şiddetli yağmur vardı.
Öyle olunca kuyumcuya gitmekde yalan oldu tabi
Yarın gideriz dedim
Yarınki yağmur daha şiddetli olacakmış fırtına uyarısı verdiler.
Yarın doktor randevumda var.Ama ona mecbur gideriz.

Bugün 1000 TL daha attım kenara.
Çeyrek alayım diyordum.
Ama bu hızla gidersem bu ay bir bilezik alabilecek gibiyim.
Altın her geçen gün yükseliyor.
Yinede en iyisi bir kaç gün daha bekleyip duruma göre hareket edeyim. Çünkü onu bozup bileziğe çevirmek daha çok zarar ettirir

Hayırlı geceler canım
Kendine çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…