Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sanırım harita mühendisisin araziye çıkmaktan bahsettiğine göre

Benim çok fazla ders saatim yok haftada 24 saat
Ayrıca destekleme yetiştirme kursu açılmadı bu yıl okulda

kurs ücretleri olsa aldığım ekdersin yarısı kadar daha ödeme veriliyor ama bu yıl dediğim gibi yok
Okulun öğrencisi taşımalı olduğu için kursa yeterli sayıda katılacak öğrenci olmadığı için hayırlısı sağlık olsun

Ekdersim 6000 civarı
Kurs olsa 9000
Yok harita değil ama pekte açık etmek istemiyorum Ne güzel 24 saat olmasi keşke bizede öyle bir hak tanisalardi bende isterdim. Belli bir yaştan sonra haftanın beş günü 8 saat fazla geliyor .Kendine zaman ayirmak istiyor insan .O yüzden emekli olup olmamak arasında gidip geliyorum sürekli hayırlısı olsun

Yok harita değil ama pekte açık etmek istemiyorum Ne güzel 24 saat olmasi keşke bizede öyle bir hak tanisalardi bende isterdim. Belli bir yaştan sonra haftanın beş günü 8 saat fazla geliyor .Kendine zaman ayirmak istiyor insan .O yüzden emekli olup olmamak arasında gidip geliyorum sürekli hayırlısı olsun
24 saati bütün haftaya yaydırdım nöbetçi olduğum gün hariç öğlene kadar çalışıyorum
Ben her gün evden birkaç saatliğine çıkmalıyım
Hem çalışmalıyım hem arkadaşlarla muhabbet etmeliyim
Şimdilik bu şekilde çalışmak bana iyi geliyor

Son düzenleme:
24 saati bütün haftaya yağdırdım nöbetçi olduğum gün hariç öğlene kadar çalışıyorum
Ben her gün evden birkaç saatliğine çıkmalıyım
Hem çalışmalıyım hem arkadaşlarla muhabbet etmeliyim
Şimdilik bu şekilde çalışmak bana iyi geliyor
Harika 🧿 yarım günün sana kalıyor .O yarım günde ister evde işin varsa onları halledersin ister gezersin istersende hastane evrak işlerini halledersin o açıdan iyi

Harika 🧿 yarım günün sana kalıyor .O yarım günde ister evde işin varsa onları halledersin ister gezersin istersende hastane evrak işlerini halledersin o açıdan iyi
Yorulmadan mesai geçirmiş oluyorum bunu uzun yıllar içinde insanın sağlığına bir yatırım olarak görüyorum

Senin yerinde olsam hiç emekli olmazdım tam kadınlara uygun çalışma şartları var çünkü
Bu gidişle nasip olursa sanırım dediğin gibi olacak
Bir de benim ev ve okul arası anca 2 km mesafede arabayla 2 ya da 3dk anca sürüyor

Son düzenleme:
Bir arkadaş işyerine yakın kiralık ev arıyordu 18000 25000TL kiralık evler Onu düşündüm maaşının yarışı kiraya gidecek😴
Ev sahipleri de çok vicdansız geçen sene benimki 2300 den 8000 yaptı dört yıllık kiracıyım onu da kavga dövüş ikna ettik çık ben satacak diye tutturdu ahlak yoksunu bi emlakçı ile çalışıyor emlakçı tekrar komisyon alacam diye ev sahibini doldurdu bizimki de zaten para de ölür yüksek kirayı duyunca gözü döndü bu sene ne yapacağız bakalım Rabbim bütün kiracılara içinde bana da gönlümüze göre hayırlı evler nasip etsin

Bereketli olsun 🤩🧿😊o firmadan hiç almamıştım taksit yapmaları süper .geldiğinde sağlamasını yapmak için bir kuyumcuyada götür ilk defa internetten aldığın için dedim
Teşekkür ederimm💕🥰 evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz belki kargoyu kuyumcuda açıp videoya da alabilirim bakalım

İhtiyacti .Elektronik eşya aldım ondan biraz fazla oldu

Güle güle kullanın
İstek mi ihtiyaç mi diye sorup istek cevabını verip kahve makinası aldım ben :) insan simartmali kendini arada ki siz ihtiyaç demissiniz :) istek de olsa arada alın nicin çalışıyorum ki ben başta oğlum için sonra da kendim :) ha bi de krediler faturalar için falan hahahahh:)

İhtiyaçsa çok iyi her geçen güm artan fiyatlar karşısında ne ihtiyacın varsa hemen alıp mümkünse peşin fiyatına takside böldürmek en iyisi cihat dedemden öğrendiklerim🤣🤣
Ben de sene 2019 da evimin bütün beyaz eşyalarını internetten peşin fiyatına taksitle almıştım
Elimdeki peşin parayı altına çevirmiştim

Ben de sene 2019 da evimin bütün beyaz eşyalarını internetten peşin fiyatına taksitle almıştım
Elimdeki peşin parayı altına çevirmiştim
Harika keşke o dönemde ben de bu bilinçte olabilseydim şu an evim vardı belki de ama nasip değilmiş Rabbim daha güzellerini nasip etsin hepimize

Ev sahipleri de çok vicdansız geçen sene benimki 2300 den 8000 yaptı dört yıllık kiracıyım onu da kavga dövüş ikna ettik çık ben satacak diye tutturdu ahlak yoksunu bi emlakçı ile çalışıyor emlakçı tekrar komisyon alacam diye ev sahibini doldurdu bizimki de zaten para de ölür yüksek kirayı duyunca gözü döndü bu sene ne yapacağız bakalım Rabbim bütün kiracılara içinde bana da gönlümüze göre hayırlı evler nasip etsin
Amin 🙏🙏🙏Rabbim isteyen herkese ev almayı nasip etsin .Kiracılık gerçekten zor.Uzun zaman kiracıydim zor gerçekten.Gün dediğin hemen geliyor bir bakmışsın kira ödeme zamanın gelmis . ilk evim projesi diye bir konut kredisi olayı vardı Şartları uyanların dondurmuşlar.Artan enflasyon doların yükselmesi vs durmuş herşey İnşallah seçim bahanesine yine güzel bir konut kredisi vb çıkar.O zamana kadar peşinat için altın biriktirmek en doğrusu gibi geliyor

X