Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Keşke öyle olsa ama altın dahada artacak diyorlar bugün aldığın altın yarınki fiyatından ucuz. .ne alırsak kenara ne koyarsak kar
Geçmiş yazışmalara bir bakın,
altın için hep yüksek, bu seviyelerden altın nasıl alacağız, alsak mı? v.b cümleler mevcuttur.
2 3 yıl önce idi sanırım Ata alıyordum, bir büyüğüm aaa bu fiyattan alınır mı, alma sakın dedi.
Hatırlatacağım sana bu cümleni bir gün dedim ve yaklaşık 1,5 yıl sonra aradaki farkı söyledim kendisine

Kısacası altın candır, 9 canlıdır hatta

Haa bu arada ben de borsa ile ilgilendim, 1992 yılında ciddi derecede kafayı takmıştım, sonra ara verdim,
bu yıl tekrar grafiklerimi vs açıp çizip finansal tablolarıma baktım,
fakat yaklaşık 5 yıldır Atacıyım ben

Kar seviyesi tabii çok farklı, her yatırım aracının kendine göre dönemsel farklılıkları oluyor.

Bende iki dairemizi kredi çekerek aldım,
İlk daireyi alırken maaşımın tamamına yakını krediye gidiyordu.
ikinci daireyi alırken yine aynı şekilde benim maaşımın büyük kısmını krediye ayırırdık.

Şöyle anlatayım 2016 yılında 240.000 tl idi kredi miktarı ödeme 3.500 küsür idi.
Ev büyükşehirde ve iyi bir semtte, şu an satış değerini az çok tahmin edebilirsiniz,
ödediğim kredi halen 3.500 küsür.

Aslında kısa süre sonra kapatmayı planlamıştım, Fakat artış gösteren kredi faizlerinden dolayı yapılandırma yapamadım bu krediye, böylece devam etti.
Fakat bir önceki dairede 10 yıllık krediyi 5 yıl içinde yapılandırıp kapatmıştım.

Bir ay oldu dışardan yemek yemeyeli ki her gün neredeyse dışardan yiyordum aferini hak ettim aferin bana 2.500-3.000 civarı tasarruf etmiş oldum yaklaşık 1.5 gram diyebiliriz bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum belki ayda bir iki olabilir ama yapabildiğim kadar yapcam

Biz bugün yediğimiz yemeğe para ödemedik okula erasmus projesi kapsamında Fransız öğretmen geldi 2 haftadır bizim okulda
Yemeğe onlar götürdüler bütün öğretmenleri
Biz de nasip olursa perşembe günü 2 arkadaş için kahvaltı düzenleyeceğiz

Ooo süper o zaman :) şifa olsun
Etkinlikler güzel oluyor gidenler için yapıyorsunuz sanırım

Hayırlı geceler kızlar
Bugün doktor randevum vardı
Artık düşük riskim bitmiş. Çok mutlu oldum.
Ama hala ağrılarım ve kasılmalarım var
Doktor bunlar normal korkma dedi
Eşim tatilde uçakla İstanbul’a gitsek diye sordu
Eğer gidecekseniz ilaçlara devam et dedi
Bakalım benim o gün ki durumuma göre şekil alacak seyahat planı

Hastane fiyatları dudak uçuklatıyor
Muayene ücreti 940 TLydi 1200 TL olmuş
Doğum ücreti 19500 TLydi 40000 TL olmuş
Nisana kadar bir zam daha gelir zaten
Sezeryan doğumda sadece bir gece yatırıyor hastane, ikinci gece de yatmak istersen gecelik yatış ücretini ödüyorsun
O da Şuan 7000 TL civarıymış
İlk doğumda sadece bir gece kalıp çıktım ve çok zorlandım
Bu sefer ücretini ödeyip 2 gece kalmayı düşünüyorum

Bugün kenara 1000 TL daha koydum
Bileziğe adım adım yaklaşıyorum

Allah ,yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Fiyatlar çok pahalı ,geliri olmayan kişiler ne yapsın çok üzücü

Bebişini sağlıkla kolaylıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim senin adına çok sevindim ben de rüyamda hamileydim Allah hayırlara getirsin mesajı görünce aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…