- 16 Şubat 2012
- 6.289
- 10.254
GünaydınGünaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar ,güzel bir gün olması dileğiyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar ,güzel bir gün olması dileğiyle...
Hayırlı günler senin mesai bitmiştir benim de yarım saat kaldıGünaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar ,güzel bir gün olması dileğiyle...
Evet tatlım okul bitti arkadaşlarla yemeğe çıktık eve bile geldimHayırlı günler senin mesai bitmiştir benim de yarım saat kaldı
Geçmiş yazışmalara bir bakın,Keşke öyle olsa ama altın dahada artacak diyorlar bugün aldığın altın yarınki fiyatından ucuz. .ne alırsak kenara ne koyarsak kar
Öğretmen arkadaşın biri de 4 sene önce kredi ile ev almıştı o zaman maaşının önemli bir bölümü ile ödeme yapıyordu aylık ödemesi 2400 tl idi
Evi 230000 tl ye almıştı
1 2 sene geçti ekders ile ödemeye başladı taksitleri
Zamlardan önce aldığı ek ders 6000 tl yi geçikti hala ödeme sabit
Afiyet şifa olsunEvet tatlım okul bitti arkadaşlarla yemeğe çıktık eve bile geldim
Biz bugün yediğimiz yemeğe para ödemedik okula erasmus projesi kapsamında Fransız öğretmen geldi 2 haftadır bizim okuldaBir ay oldu dışardan yemek yemeyeli ki her gün neredeyse dışardan yiyordum aferini hak ettim aferin bana 2.500-3.000 civarı tasarruf etmiş oldum yaklaşık 1.5 gram diyebiliriz bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum belki ayda bir iki olabilir ama yapabildiğim kadar yapcam
Ooo süper o zaman :) şifa olsunBiz bugün yediğimiz yemeğe para ödemedik okula erasmus projesi kapsamında Fransız öğretmen geldi 2 haftadır bizim okulda
Yemeğe onlar götürdüler bütün öğretmenleri
Biz de nasip olursa perşembe günü 2 arkadaş için kahvaltı düzenleyeceğiz
Okula gelen 2 arkadaş için düzenliyoruzOoo süper o zaman :) şifa olsun
Etkinlikler güzel oluyor gidenler için yapıyorsunuz sanırım
Hoş gelmişler güzel anılarınız olsun inşallah birlikteOkula gelen 2 arkadaş için düzenliyoruz
Allah ,yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlı geceler kızlar
Bugün doktor randevum vardı
Artık düşük riskim bitmiş. Çok mutlu oldum.
Ama hala ağrılarım ve kasılmalarım var
Doktor bunlar normal korkma dedi
Eşim tatilde uçakla İstanbul’a gitsek diye sordu
Eğer gidecekseniz ilaçlara devam et dedi
Bakalım benim o gün ki durumuma göre şekil alacak seyahat planı
Hastane fiyatları dudak uçuklatıyor
Muayene ücreti 940 TLydi 1200 TL olmuş
Doğum ücreti 19500 TLydi 40000 TL olmuş
Nisana kadar bir zam daha gelir zaten
Sezeryan doğumda sadece bir gece yatırıyor hastane, ikinci gece de yatmak istersen gecelik yatış ücretini ödüyorsun
O da Şuan 7000 TL civarıymış
İlk doğumda sadece bir gece kalıp çıktım ve çok zorlandım
Bu sefer ücretini ödeyip 2 gece kalmayı düşünüyorum
Bugün kenara 1000 TL daha koydum
Bileziğe adım adım yaklaşıyorum
Amin teşekkür ederimAllah ,yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Fiyatlar çok pahalı ,geliri olmayan kişiler ne yapsın çok üzücü
Bebişini sağlıkla kolaylıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim senin adına çok sevindim ben de rüyamda hamileydim Allah hayırlara getirsin mesajı görünce aklıma geldiHayırlı geceler kızlar
Bugün doktor randevum vardı
Artık düşük riskim bitmiş. Çok mutlu oldum.
Ama hala ağrılarım ve kasılmalarım var
Doktor bunlar normal korkma dedi
Eşim tatilde uçakla İstanbul’a gitsek diye sordu
Eğer gidecekseniz ilaçlara devam et dedi
Bakalım benim o gün ki durumuma göre şekil alacak seyahat planı
Hastane fiyatları dudak uçuklatıyor
Muayene ücreti 940 TLydi 1200 TL olmuş
Doğum ücreti 19500 TLydi 40000 TL olmuş
Nisana kadar bir zam daha gelir zaten
Sezeryan doğumda sadece bir gece yatırıyor hastane, ikinci gece de yatmak istersen gecelik yatış ücretini ödüyorsun
O da Şuan 7000 TL civarıymış
İlk doğumda sadece bir gece kalıp çıktım ve çok zorlandım
Bu sefer ücretini ödeyip 2 gece kalmayı düşünüyorum
Bugün kenara 1000 TL daha koydum
Bileziğe adım adım yaklaşıyorum
Allah hayırlara çıkarsınBebişini sağlıkla kolaylıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim senin adına çok sevindim ben de rüyamda hamileydim Allah hayırlara getirsin mesajı görünce aklıma geldi