Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu ay bizde girdik kizlarla ama bizimki çok cüzi .ayda iki kişiye birer çeyrek alınacak aylik 500 TL odeyecegiz .Ben her ay çeyrek alalım toplu bir işe yarar dedim ama bazı arkadaşlara fazla geldi.Baska günlerinde varmış iyi tamam dedik bizde 😊Seninki bayağı yüklü bir miktardi diye hatırlıyorum oylesi daha güzel .Toplu bir işe yarar
Bir günümde kişi başı 5 gram 24 ayar külçe 9 kişiden ,diğerinde kişi başı yarım altın 11 kişiden toplanıyor
Bir de kendi kendime 5 gram altın günü yapıyordum nasipse onu 7 grama çıkaracağım
Zira yıllık 150 gr hedefini tutturmak adına
Maaşıma ve ekderslere zam geldiği için böyle yapayım diye düşündüm

Son düzenleme:
Tugrulun bir kaç sitesi var iyi araştırın yanlış birşey yapmayın. tugrul1 miydi öyle bir şeydi benim aldığım yer bir kere aldim ondan sonra almadım artık direkt kuyumcuya gidip oradan alıyorum.nadir Gold taksit yapmıyor diye hatırlıyorum ama oda güzel firma bunların kendi siteleri olduğu gibi Trendyol gibi sitelerde de hesabı vardı .dediğim gibi bayagidir bakmıyorum onlardan almıyorum
Tamam biraz daha araştırayım teşekkür ederim kuyumcularda taksit yapılmıyor herhalde ve yaşadığım yerde kuyumcular fiyatları yüksek tutuyor

Bir günümde kişi başı 5 gram 24 ayar külçe 9 kişiden ,diğerinde kişi başı yarım altın 11 kişiden toplanıyor
Bir de kendi kendime 5 gram altın günü yapıyordum nasipse onu 7 grama çıkaracağım
Zira yıllık 150 gr hedefini tutturmak adına
Maaşıma ve ekderslere zam geldiği için böyle yapayım diye düşündüm
Tam benim istediğim günler gün dediğin böyle olur😄 bizimki çekirdek parası gibi epi topu 500 TL😂9 ay sürecek 9 ay sonunda elimize sadece bir çeyrek geçecek .Onu ben maaştanda alırım en azından ayda 3000 TL ye bir çeyrek parası ödeseydik iyiydi ama olmadı .Maksat kızlarla altın işine girmek .Yanlış hesaplamadiysam 16 milyar kızlarla girdiğin ,14 milyarda kendin aylık altın ödemesi 30 milyara denk geliyor .Şimdiden bereketli olsun canım emek olmadan yemek olmuyor .Biraz kısıp sonunda da mükâfatını güzel alacaksın. Şu borçlarımı kapatayım bende kendi kendime güne gireceğim😊Maaşın yüzde 90 ını altina yatiracağim Bir yaz tatili birde koltuk takımı almam lazım o kafamı karıştırıyor.Eve girince alacaktım elimiz rahatlasinm diye almadım almadıkça da fiyatları artiyor . Tatili bu sene eşime havale edebilirimde mobilyaya asla para ödemez fuzuli gorüyor.Birde buzdolabı değişmesi gerekiyor gittiği yere kadar idare ediyoruz

penceremden penceremden canım

Cuma günü gram altın 2085 tl idi bakalım
Ayın 15 inde ne olur bilmiyorum yarım altın 6800 6850 tl arası bir şeydir

Biz her ayın 15inde saat 10.00 10.30 arası kuyumcudan fiyat alıyoruz
Isteyene elden fiziki isteyene ibandan tl olarak ödeme yapıyoruz
Ben tl olarak parasını ister hepsini nasip olursa gram altına çevirmeyi düşünüyorum
Bir de bu ay sıra bende fakat sanki gün başkasınınmış gibi aynen birikim yapmayı düşünüyorum nasipse

Bütün ödemeler ve de harçlık ayırınca kendime yaklaşık 32500 tl yi gün parasına ekleyeceğim inşaallah

Geçen hafta kahverengi olanı almıştım günlük kullanım için memnun kaldım kredi kartı hesabı kesilmişken bugün de siyah renkli olanı aldım

Eklentiler

• 20240107_213007.jpg
    20240107_213007.jpg
    258,8 KB · Görüntüleme: 92
  • 20240107_212933.jpg
    20240107_212933.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 93
Hayırlı geceler kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra annem ve eşimle dışarı çıktık. Hem kızım için hemde doğacak bebiş için bir şeyler alalım dedik
Yalnızca 400 TLye kıza bir uyku tulumu alabildim
Bebişe hiçbir şey alamadım.
Hem beden yoktu hemde Fiyatlar inanılmaz yüksekti. İçime sinen birşey olmayıncada almak istemedim
Bugün yemeklerde dışarıda yendi. Eşim ödedi hepsini

Zulaya 235 TL daha attım.
Zula benim kendi ayrı birikimim ondan kimsenin haberi olmuyor :oops:

Hayırlı geceler kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra annem ve eşimle dışarı çıktık. Hem kızım için hemde doğacak bebiş için bir şeyler alalım dedik
Yalnızca 400 TLye kıza bir uyku tulumu alabildim
Bebişe hiçbir şey alamadım.
Hem beden yoktu hemde Fiyatlar inanılmaz yüksekti. İçime sinen birşey olmayıncada almak istemedim
Bugün yemeklerde dışarıda yendi. Eşim ödedi hepsini

Zulaya 235 TL daha attım.
Zula benim kendi ayrı birikimim ondan kimsenin haberi olmuyor :oops:
Kızın güle güle güzel günlerde huzurla kullansın uyku tulumunu
Bebek için alacağın ürünleri internetten ekonomik bir şekilde mümkün mü araştırdın mı canım?
Zuladaki birikimler de bereketli olsun 😊

Kızın güle güle güzel günlerde huzurla kullansın uyku tulumunu
Bebek için alacağın ürünleri internetten ekonomik bir şekilde mümkün mü araştırdın mı canım?
Zuladaki birikimler de bereketli olsun 😊
Amin teşekkür ederim ☺️
Hemen hemen aynı fiyatlar aslında
Ama hiçbir yerde beden bulamıyorum.
Ne çok bebe doğuyorsa artık 😂

Büyük kalemler kızdan elimdeydi zaten
Eğer beden denk getirebilirsem
Bir kaç parça kıyafet alacağım sadece

İki tane 15 gramlık Ajda bilezik aldım netten üç taksit yapıldı aylık 20.900 oraya yatıracağım şubat 15 te ilk taksit maaş zammına güvendim inşallah iyi bi ücret alırız

X