Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Şu hafta geçsin gitsin ayın 15 i gelsin maaşım ve gün altınlarım gelsin 😊
Gelsin sarı liralar gelsin bereketiyle gelsin bir gelsin bin olsun inşallah 🤑 Ne kadar alacağız acaba maaşı merakla ben de onu bekliyorum 🤣🙈 gerçi iki üç aya vergi dilimine girip yine kuşa dönecek ama olsun Ocak ayı en sevdiğim ay 🤪

Gelsin sarı liralar gelsin bereketiyle gelsin bir gelsin bin olsun inşallah 🤑 Ne kadar alacağız acaba maaşı merakla ben de onu bekliyorum 🤣🙈 gerçi iki üç aya vergi dilimine girip yine kuşa dönecek ama olsun Ocak ayı en sevdiğim ay 🤪
42400 tl ocak maaşım

Aksam iş çıkışı markete uğradım.225 TL tuttu .Şarkuteridende bir koli yumurta ve iki süt aldım.115 TL de o tuttu.Yumurtalarin birazı 115 TL birazida 89 TL idi ben 89 olanından aldım.
Bereketli olsun aldıkların
Allah düzenli geliri olmayanların ,dar gelirlinin yardımcısı olsun 😔

Çok cüzi sizinki gibi değil en fazla alırsak 2000 TL Anadolu'da daha farklı olabilir araziye çıkıldiginda ayrıca ödeme oluyor Bizim bulunduğumuz yerde arazi pek yok .Ben dışarı göreve çıkmıyorum .
Sanırım harita mühendisisin araziye çıkmaktan bahsettiğine göre

Benim çok fazla ders saatim yok haftada 24 saat
Ayrıca destekleme yetiştirme kursu açılmadı bu yıl okulda

kurs ücretleri olsa aldığım ekdersin yarısı kadar daha ödeme veriliyor ama bu yıl dediğim gibi yok
Okulun öğrencisi taşımalı olduğu için kursa yeterli sayıda katılacak öğrenci olmadığı için hayırlısı sağlık olsun

Ekdersim 6000 civarı
Kurs olsa 9000

X