- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.511
Teşekkür ederim hepimizin yatırımları bereketli olsun inşallahBereketli olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hepimizin yatırımları bereketli olsun inşallahBereketli olsun canım
Şu hafta geçsin gitsin ayın 15 i gelsin maaşım ve gün altınlarım gelsinTeşekkür ederim hepimizin yatırımları bereketli olsun inşallah
Gelsin sarı liralar gelsin bereketiyle gelsin bir gelsin bin olsun inşallah Ne kadar alacağız acaba maaşı merakla ben de onu bekliyorum gerçi iki üç aya vergi dilimine girip yine kuşa dönecek ama olsun Ocak ayı en sevdiğim ayŞu hafta geçsin gitsin ayın 15 i gelsin maaşım ve gün altınlarım gelsin
42400 tl ocak maaşımGelsin sarı liralar gelsin bereketiyle gelsin bir gelsin bin olsun inşallah Ne kadar alacağız acaba maaşı merakla ben de onu bekliyorum gerçi iki üç aya vergi dilimine girip yine kuşa dönecek ama olsun Ocak ayı en sevdiğim ay
Siz kıdemlisiniz o zaman ben 3/1 deyim 40 hesapladım ama bakalım Rabbim bereketini artırsın42400 tl ocak maaşım
Bereketli olsun hangi firmadan aldın?İki tane 15 gramlık Ajda bilezik aldım netten üç taksit yapıldı aylık 20.900 oraya yatıracağım şubat 15 te ilk taksit maaş zammına güvendim inşallah iyi bi ücret alırız
Ek ders hariçtir değilmi42400 tl ocak maaşım
1/4 uzmanlık var ek gösterge 3600Siz kıdemlisiniz o zaman ben 3/1 deyim 40 hesapladım ama bakalım Rabbim bereketini artırsın
Ekders yokEk ders hariçtir değilmi
Bereketli olsun maaslarımız Benimde 49300 1/4 üyüm öğretmen değilimEkders yok
Bereketli olsun maaslarımızSiz kıdemlisiniz o zaman ben 3/1 deyim 40 hesapladım ama bakalım Rabbim bereketini artırsın
Amin Allah razı olsun canımBenimde 49300 Allah bereket versin
Bereketli olsun maaslarımız Benimde 49300 1/4 üyüm öğretmen değilim
MühendisAmin Allah razı olsun canım
Mesleğin ne ?
Sizlerde de bizim ekders ödemesi gibi ekstra ödemeleriniz oluyor mu ?Mühendis
Çok cüzi sizinki gibi değil en fazla alırsak 2000 TL Anadolu'da daha farklı olabilir araziye çıkıldiginda ayrıca ödeme oluyor Bizim bulunduğumuz yerde arazi pek yok .Ben dışarı göreve çıkmıyorum .Sizlerde de bizim ekders ödemesi gibi ekstra ödemeleriniz oluyor mu ?
Bereketli olsun aldıklarınAksam iş çıkışı markete uğradım.225 TL tuttu .Şarkuteridende bir koli yumurta ve iki süt aldım.115 TL de o tuttu.Yumurtalarin birazı 115 TL birazida 89 TL idi ben 89 olanından aldım.
Sanırım harita mühendisisin araziye çıkmaktan bahsettiğine göreÇok cüzi sizinki gibi değil en fazla alırsak 2000 TL Anadolu'da daha farklı olabilir araziye çıkıldiginda ayrıca ödeme oluyor Bizim bulunduğumuz yerde arazi pek yok .Ben dışarı göreve çıkmıyorum .
Benim kredi kartlarına gidecekGelsin sarı liralar gelsin bereketiyle gelsin bir gelsin bin olsun inşallah Ne kadar alacağız acaba maaşı merakla ben de onu bekliyorum gerçi iki üç aya vergi dilimine girip yine kuşa dönecek ama olsun Ocak ayı en sevdiğim ay