Bir günümde kişi başı 5 gram 24 ayar külçe 9 kişiden ,diğerinde kişi başı yarım altın 11 kişiden toplanıyorBu ay bizde girdik kizlarla ama bizimki çok cüzi .ayda iki kişiye birer çeyrek alınacak aylik 500 TL odeyecegiz .Ben her ay çeyrek alalım toplu bir işe yarar dedim ama bazı arkadaşlara fazla geldi.Baska günlerinde varmış iyi tamam dedik bizdeSeninki bayağı yüklü bir miktardi diye hatırlıyorum oylesi daha güzel .Toplu bir işe yarar
Tamam biraz daha araştırayım teşekkür ederim kuyumcularda taksit yapılmıyor herhalde ve yaşadığım yerde kuyumcular fiyatları yüksek tutuyorTugrulun bir kaç sitesi var iyi araştırın yanlış birşey yapmayın. tugrul1 miydi öyle bir şeydi benim aldığım yer bir kere aldim ondan sonra almadım artık direkt kuyumcuya gidip oradan alıyorum.nadir Gold taksit yapmıyor diye hatırlıyorum ama oda güzel firma bunların kendi siteleri olduğu gibi Trendyol gibi sitelerde de hesabı vardı .dediğim gibi bayagidir bakmıyorum onlardan almıyorum
Yok kuyumcular taksit yapmıyorTamam biraz daha araştırayım teşekkür ederim kuyumcularda taksit yapılmıyor herhalde ve yaşadığım yerde kuyumcular fiyatları yüksek tutuyor
Tam benim istediğim günler gün dediğin böyle olurBir günümde kişi başı 5 gram 24 ayar külçe 9 kişiden ,diğerinde kişi başı yarım altın 11 kişiden toplanıyor
Bir de kendi kendime 5 gram altın günü yapıyordum nasipse onu 7 grama çıkaracağım
Zira yıllık 150 gr hedefini tutturmak adına
Maaşıma ve ekderslere zam geldiği için böyle yapayım diye düşündüm
Afiyetle tüketin bereketli olsunMarkete gittim
1 koli yumurta ,450 gr tavuk ciğeri ,pide ,100 lü demlik çay, 1 lt süt, 190 gramlık şahin sucuk 360 tl tuttu
Allah bereket versin
Çok teşekkür ederimAfiyetle tüketin bereketli olsun
Çok şık duruyorlarGeçen hafta kahverengi olanı almıştım günlük kullanım için memnun kaldım kredi kartı hesabı kesilmişken bugün de siyah renkli olanı aldım
Allah razı olsun canım benim,daha güzelleri sizlerin olsunÇok şık duruyorlar
Güzel günlerde kullan
Kızın güle güle güzel günlerde huzurla kullansın uyku tulumunuHayırlı geceler kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra annem ve eşimle dışarı çıktık. Hem kızım için hemde doğacak bebiş için bir şeyler alalım dedik
Yalnızca 400 TLye kıza bir uyku tulumu alabildim
Bebişe hiçbir şey alamadım.
Hem beden yoktu hemde Fiyatlar inanılmaz yüksekti. İçime sinen birşey olmayıncada almak istemedim
Bugün yemeklerde dışarıda yendi. Eşim ödedi hepsini
Zulaya 235 TL daha attım.
Zula benim kendi ayrı birikimim ondan kimsenin haberi olmuyor
Güle güle kullan ablacimGeçen hafta kahverengi olanı almıştım günlük kullanım için memnun kaldım kredi kartı hesabı kesilmişken bugün de siyah renkli olanı aldım
Sağolasın canım benimGüle güle kullan ablacim
Amin teşekkür ederimKızın güle güle güzel günlerde huzurla kullansın uyku tulumunu
Bebek için alacağın ürünleri internetten ekonomik bir şekilde mümkün mü araştırdın mı canım?
Zuladaki birikimler de bereketli olsun
Bereketli olsun canımİki tane 15 gramlık Ajda bilezik aldım netten üç taksit yapıldı aylık 20.900 oraya yatıracağım şubat 15 te ilk taksit maaş zammına güvendim inşallah iyi bi ücret alırız