Birbirimizi motive etmek açısından iyi oluyor bu birikim sayfalarıteşekkür ederim bu ay şu kadar altın aldım haberleriyle gelmeyi çok istiyorum .Bana bayağı bir ilham oluyorsun onu söyleyeyim
Aynen motive oluyoruz.Çok faydalı bir konu .Birinden birşey öğrenirim diye ara ara en baştan tekrar okuyorum .Sadece altın konusu değil belki pratik birşey öğrenirm diyede.Ekonomiye katkı olsun diye yapılan kış hazırlıkları mesela ..Birbirimizi motive etmek açısından iyi oluyor bu birikim sayfaları
Uzun yıllar oldu bir ara oldukça ciddi rahatsızlığım sebebiyle yazamadım çok şükür geçti gitti
Elimden geldiğince tek başıma bile kalsam yazıyorum sayfaya kendi kendime de motivasyonu canlı tutmaya çalışıyorum
Dilerseniz tabloya yıllık hedef de koyayım tutturmak için çabalarız en azından ya da hedefe ne kadar yaklaşırsak kardır
Öncelik daima borç bitirmek olmalı zaten dünyanın bin türlü hali varAynen motive oluyoruz.Çok faydalı bir konu .Birinden birşey öğrenirim diye ara ara en baştan tekrar okuyorum .Sadece altın konusu değil belki pratik birşey öğrenirm diyede.Ekonomiye katkı olsun diye yapılan kış hazırlıkları mesela ..
Gelmiş geçmiş olsun hastalığın.Çok şükür geçmiş bitmiş
Sen hep yaz bizde yazalım
Şahsen kendi adıma net hedef koyamıyorum. Daha önceden sana bahsettiğim ödemelerimi bitirmem gerekiyor .Çoğu kredi ödememi bitirdim.Bir tane 2500 liralık kredim kaldı birde her ay ödeyeceğim konut kredim var 7500 tl.Kredi kartlarını kapatmalıyım.İlk aylar onlarla geçer sonrası yatırım miktarım artar diye düşünüyorum.Allahtan büyük birşey olmazsa olmaz inşallah
Benim yıllık hedefim 2 bilezik 12 çeyrek altınpenceremden hatta listeye sütun açıp 2024 yılı toplam hedefi diye yazdım bile
Allah nasip etsin canım , ekledim .Benim yıllık hedefim 2 bilezik 12 çeyrek altın
Bende yillik 12 çeyrek 50gr diyorum bakalim
Benimde 2024 hedefim 7bin Euro
AminAllah nasip etsin kızlar, listeye ekledim 2024 yılı hepimiz için sağlık, afiyet huzur bolluk ve bereketiyle gelsin inşaallah
Tamamdır canım listeye ekledimBende en düşük hedefi koyayım 15 gramdan 4 bilezik diyeyim.
Gelsin zamlar yansin market pazarAsgari ücret 17000 tl olarak açıklandı, hayırlı olsun
Maalesef canımGelsin zamlar yansin market pazar
Tatlım ne amaçla birikim yaparsan yap ya da yapalım nihayetinde hedef tutturmak için kemer sıkıyoruz yoksa olmuyorYa benim bu birikimim yazin 1 hafta guzel tatil icinhedefi koydum yillik ama tam tutmasi icin biryerlerden kisacagim artik
Yani sonucda mezara goturmek icin degil birikim hedefimizTatlım ne amaçla birikim yaparsan yap ya da yapalım nihayetinde hedef tutturmak için kemer sıkıyoruz yoksa olmuyor
Kiraların ortalama 15000 20000 den başladığı büyükşehirler için çok az bir rakam .Hadi 10.000 olsun. Bir aileye 7000 TL yetmezki.Ailede en az iki kişi çalışacak birisi kira ödeyecek öyle gözüküyor.Asgari ücret 17000 tl olarak açıklandı, hayırlı olsun