Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

teşekkür ederim bu ay şu kadar altın aldım haberleriyle gelmeyi çok istiyorum .Bana bayağı bir ilham oluyorsun onu söyleyeyim
Birbirimizi motive etmek açısından iyi oluyor bu birikim sayfaları
Uzun yıllar oldu bir ara oldukça ciddi rahatsızlığım sebebiyle yazamadım çok şükür geçti gitti
Elimden geldiğince tek başıma bile kalsam yazıyorum sayfaya kendi kendime de motivasyonu canlı tutmaya çalışıyorum

Dilerseniz tabloya yıllık hedef de koyayım tutturmak için çabalarız en azından ya da hedefe ne kadar yaklaşırsak kardır

Aynen motive oluyoruz.Çok faydalı bir konu .Birinden birşey öğrenirim diye ara ara en baştan tekrar okuyorum .Sadece altın konusu değil belki pratik birşey öğrenirm diyede.Ekonomiye katkı olsun diye yapılan kış hazırlıkları mesela ..

Gelmiş geçmiş olsun hastalığın.Çok şükür geçmiş bitmiş

Sen hep yaz bizde yazalım

Şahsen kendi adıma net hedef koyamıyorum. Daha önceden sana bahsettiğim ödemelerimi bitirmem gerekiyor .Çoğu kredi ödememi bitirdim.Bir tane 2500 liralık kredim kaldı birde her ay ödeyeceğim konut kredim var 7500 tl.Kredi kartlarını kapatmalıyım.İlk aylar onlarla geçer sonrası yatırım miktarım artar diye düşünüyorum.Allahtan büyük birşey olmazsa olmaz inşallah

Öncelik daima borç bitirmek olmalı zaten dünyanın bin türlü hali var
Borcun bitince kafan rahat birikim yaparsın

Gelsin zamlar yansin market pazar
Maalesef canım

Devletin çok sıkı fiyat denetimi yapması lazım

Ceza olarak firmaların 1 yıl önceki cirolarının
%10 'nunu değil şöyle en az %50 sine el koyacak ki O saatten sonra fırsatçılık yapabiliyorlar mı

Cezalar çok caydırıcı seviyede olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…