Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu ara ipin ucunu kaçırdım kızlar geçen Kasım indiriminde dolardan dolayı zam gelecek diye zamlanmadan elektronik eşya aldım.Bunlardan biriside sem marka airfaydi.Bir ay dolmadan arızalandı.Alırken bir tane yorum görmüştüm arızayla ilgili ama çokçada olumlu yorum vardı herkes beğeniyordu o yüzden bende almıştım.Diğer aldıklarım elektronik eşyalar iyi çıktı ama.

Bu haftada parfüm siparişi verdim.Bir tanesi lacoste geldi.Evde barkod kodundan baktım üretileli tam 4 yıl olmuş.😔

Bu ara ipin ucunu kaçırdım kızlar geçen Kasım indiriminde dolardan dolayı zam gelecek diye zamlanmadan elektronik eşya aldım.Bunlardan biriside sem marka airfaydi.Bir ay dolmadan arızalandı.Alırken bir tane yorum görmüştüm arızayla ilgili ama çokçada olumlu yorum vardı herkes beğeniyordu o yüzden bende almıştım.Diğer aldıklarım elektronik eşyalar iyi çıktı ama.

Bu haftada parfüm siparişi verdim.Bir tanesi lacoste geldi.Evde barkod kodundan baktım üretileli tam 4 yıl olmuş.😔
Ben 1.5 yıldır kumtel kullaniorum bi sorun çıkmadı şükür. Iyikide pahali bisey almamisim

Servisine gönderdiniz mi? Garantisi illaki vardır.. Hay Allah.. Bende geçen yıl xiaomi almıştım.. İyi ki almışım dediğim eşyalardan oldu.. Çok işime yarıyor açıkçası..
Ben 1.5 yıldır kumtel kullaniorum bi sorun çıkmadı şükür. Iyikide pahali bisey almamisim
Aslında hepsi aynı sadece marka.. Markaya ödüyoruz fazlasını..Aynı mantık aynı işleyiş.. Sadece ebat büyüklüğü varsa fark o..

Benim aldığımda 1600 tl .Aynı işi yapacak fazla para vermeye gerek yok diye düşündüm.Pişirmeside güzeldi aslında üç dört tane şey denemiştim.Fişi takıyorum ışığı yanmıyor.Sık arıza veren bir ürünmüş meğerse. Birisi birkaç ayda bir servise gidiyor yazmıştı.Bilseydim bende kumtel alırdım

Servisine gönderdiniz mi? Garantisi illaki vardır.. Hay Allah.. Bende geçen yıl xiaomi almıştım.. İyi ki almışım dediğim eşyalardan oldu.. Çok işime yarıyor açıkçası..

Aslında hepsi aynı sadece marka.. Markaya ödüyoruz fazlasını..Aynı mantık aynı işleyiş.. Sadece ebat büyüklüğü varsa fark o..
Daha göndermedim.Aslında çabuk arızalanmasa iyiydi güzel ve hızlı pişiriyordu .En çokta patlıcan közlemesini sevmiştim.Arkadaşlarımda xiomi ve philips marka aldılar memnunlardı.Philipten şimdiye kadar ne aldıysam bozulduğu için bu sefer onu tercih etmemiştim.

Internet alisveris cok tehlikeli. Hemen ipin ucu kacabiliyor 🫣
demin baktım kasımda internet alışverişine 60 milyar harcamışım. Normalde nakit olsa insan cebinden o parayı veremez

Dün sitenin süresi geçmiş parfüm gönderdiğini anlayınca sepetteki tüm ürünleri sildim

Son düzenleme:
özrengin bana kızmasa bari😁altın aldım diyeceğime paraları internette harcadığımı hatta iki üründe kazıklandığımı yazdım 😁
Tatlım ya kıyamam sonuçta ihtiyaç olan birşey olunca mecbur alacağız yapacak birşey yok
Niçin kazanıyoruz dünya malı dünyada kalıyor
Bizim birikim yapmamızın mantığı 8 günlük ömre 9 günlük nafaka
Allah korusun hasta olsak ya da ölsek kimseye masrafımızla yük olmamak ,ömrümüz uzun sağlığımız yerinde olursa da hem kendimize hem sevdiklerimize harcayacağız ne yapalım 😉😘
Ama yaşadığın kötü deneyimlere üzüldüm 😔

Tatlım ya kıyamam sonuçta ihtiyaç olan birşey olunca mecbur alacağız yapacak birşey yok
Niçin kazanıyoruz dünya malı dünyada kalıyor
Bizim birikim yapmamızın mantığı 8 günlük ömre 9 günlük nafaka
Allah korusun hasta olsak ya da ölsek kimseye masrafımızla yük olmamak ,ömrümüz uzun sağlığımız yerinde olursa da hem kendimize hem sevdiklerimize harcayacağız ne yapalım 😉😘
Ama yaşadığın kötü deneyimlere üzüldüm 😔
Buda başka bir bir tecrübe olacak benim için.Hata yapmadan doğruyu bulamıyoruz bazen.Yorumları daha dikkatli okumalıydım demek ki .Gözümden kaçan birşey olmuş

Hayatı kolaylaştırmak için aldığım ürünlerdi .Çoğundan memnunum .Allah sağlık versinde çalışıp çabalayıp hem harcayıp hem birikim yapabilelim 😊

Buda başka bir bir tecrübe olacak benim için.Hata yapmadan doğruyu bulamıyoruz bazen.Yorumları daha dikkatli okumalıydım demek ki .Gözümden kaçan birşey olmuş

Hayatı kolaylaştırmak için aldığım ürünlerdi .Çoğundan memnunum .Allah sağlık versinde çalışıp çabalayıp hem harcayıp hem birikim yapabilelim 😊
Canım senin yaşadığın bizim için de tecrübe oldu sağ ol bizlerle paylaşıp bizi uyardığın için

Selam herkese ❣️
Canım ben 2023 hatta 2024 hedefimi tutturdum bu sene emekli olunca. 2024 için bir araba dileyim eşim istiyor vallahi arabasız yapamadı. Ben birikim yapmayı planlamiyordum ama tatil için ayda 1000 Euro atacağım 2024 ün ilk yarısında. İkinci yarısında ev tadilati için biriktirecegim. O da ayda 1000 Euro olur.
Allah bereket versin darısı bizim başımıza :KK9:
hiç sulu yemek tarzı bir şey pişirdin mi kumtelde
Bu markayı ilk defa duydum desem

X