- 6 Ağustos 2010
- 38.798
- 68.138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaBenimde büyük oğlan birkaç gündür buradaydı dün gitti nasipse finallerden sonra gelecek .Eşimde karşıya geçti .Yurtdışından yiğeni gelmişti ona gidecekti ayrıca hastalar vs abisiyle beraber onları dolaşacaktı.Gece geç vakit döner herhalde.Babam ben küçük oğlan evdeydik .Haftasonu ne çabuk geçiyor anlamıyorumyarın yine işbaşıMerhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Bu hafta sonu oğlanlar yok büyük oğlan Ekim ayında gitmişti gidiş o gidiş
Küçük oğlan da 3 haftada bir gelip gidiyor
Ben yalnız takılıyorum 2 gündür epey kafa dinledim arada anneme uğradım
Güzel bir haftaya başlayalım inşaallahMerhabaBenimde büyük oğlan birkaç gündür buradaydı dün gitti nasipse finallerden sonra gelecek .Eşimde karşıya geçti .Yurtdışından yiğeni gelmişti ona gidecekti ayrıca hastalar vs abisiyle beraber onları dolaşacaktı.Gece geç vakit döner herhalde.Babam ben küçük oğlan evdeydik .Haftasonu ne çabuk geçiyor anlamıyorumyarın yine işbaşı
Teşekkür ederim canım inşallah güzel bir hafta olur senide Allah kavuştursunGüzel bir haftaya başlayalım inşaallah
Ve Allah kavuştursun oğluna
Allah razı olsun canımTeşekkür ederim canım inşallah güzel bir hafta olur senide Allah kavuştursun
Nefis görünüyorlar Ellerine sağlık.Ben kendim yemiyorum ya evdekilerede yapmıyorum bu araBugün yapacak birşey olmayınca erkenden akşam yemeğimi yiyince, hamur yoğurdum
Kahvaltılık açmalar hazırladım
Teşekkür ederim canımNefis görünüyorlar Ellerine sağlık.Ben kendim yemiyorum ya evdekilerede yapmıyorum bu ara
Poğaça açma buzlukta kolaylık oluyor pratikTeşekkür ederim canım
Anneme veriyorum kendime ayırdığımı 1 hafta boyunca yiyiyorum kahvaltılarda ya da kendime ayırdığımın birazını buzluğa atıyorum
Hem de nasılPoğaça açma buzlukta kolaylık oluyor pratik
Hoşgeldin şekerim eklerimSabah sabah rüyamda gordum topici
Varyemez abl benide alsana listeye.
Faturalar odendikden sonra kalan magasin 30% kismini kenara koyacagim. Euro ya mi cevirsem direk?
canım sen maaşını Norveç kronu mu alıyorsun ?Sabah sabah rüyamda gordum topici
Varyemez abl benide alsana listeye.
Faturalar odendikden sonra kalan magasin 30% kismini kenara koyacagim. Euro ya mi cevirsem direk?
Yok Norvec de degilim. DK kr. Baktim eger dogru anladiysam euro yapmasam da olurcanım sen maaşını Norveç kronu mu alıyorsun ?
Canım ben seni Norveç'tesin sanıyordumYok Norvec de degilim. DK kr. Baktim eger dogru anladiysam euro yapmasam da olur
Hayırlı gecelerMerhaba hanımlar herkese iyi akşamlar
Konunun ilk sayfasına tablo ekledim 2024 yılı ilk 6 aylık birikimlerimi takip etmek adına
Katılmak isteyen olursa listeye ekleyebilirim
Hic anlamiyorum ki iste nerden anlayacagim deger kayip edip etmedigini?Canım ben seni Norveç'tesin sanıyordum
Kazandığın para birikimi değer kaybediyorsa değer kazanan para birimlerine çevirebilirsin
Ya da altın alabilirsin yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte