- 6 Ağustos 2010
- 38.796
- 68.119
Hayırlı geceler canım, tabikiHayırlı geceler
Kabul ederseniz bende katılmak isterim
Şimdiden bol bereketli birikimler diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler canım, tabikiHayırlı geceler
Kabul ederseniz bende katılmak isterim
Sizin orada kullanılan para birimi dolar ya da euro karşısında değer mi kaybediyor yoksa daha mı değerli ?Hic anlamiyorum ki iste nerden anlayacagim deger kayip edip etmedigini?
Altin kismi zor burda. Anca esim subat sonu Türkiyeye gidince ,birikimden para verip altin yapabilir
Tamam canım hoşgeldin, bol bereketli birikimler diliyorumIyi akşamlar Varyemez benide eklermisin ceyrek ve euro almak niyetim
Hosbuldum söylüyormuyuz sunu alacaz diye alinca bildirimmi yapiyoruzTamam canım hoşgeldin, bol bereketli birikimler diliyorum
Beni ekleyebilirsin ablacım ayda bir çeyrek ve 5g altin almak niyetimMerhaba hanımlar herkese iyi akşamlar
Konunun ilk sayfasına tablo ekledim 2024 yılı ilk 6 aylık birikimlerimi takip etmek adına
Katılmak isteyen olursa listeye ekleyebilirim
Ayda bir kere o ayın birikim bildirimini yapıyoruzHosbuldum söylüyormuyuz sunu alacaz diye alinca bildirimmi yapiyoruz
Tamam teşekkür ederimAyda bir kere o ayın birikim bildirimini yapıyoruz
Yani önümüzdeki ocak ayında döviz ya da altın ne alırsanız bildirimi yaparsınız ben de listeye eklerim
Ne demek canım ben teşekkür ederim .Yılın ilk 6 ayında nasipse yapacağımız birikimlerimiz şimdiden hayırlı olsunTamam teşekkür ederim
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Hayırlı sabahlar
Güne harcamalı başladım. LCW kupon vermiş.
Baktım epeyide uyguna geliyor. Benim kıza
6 parça kıyafeti 354 TLye aldım.
Bu devirde aldığımız yanımıza kar kalıyorSelamlar
Bende dikey Şarjlı supurge ile telefon aldım zamlanmadan
Telefonu peşin süpürgeyi 4 taksitle aldım
Kızımda dururmu kulaklık ve powerbank aldirdi 25bin gitti 1 gunde
Tatlım siz de aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanınSelamlar
Bende dikey Şarjlı supurge ile telefon aldım zamlanmadan
Telefonu peşin süpürgeyi 4 taksitle aldım
Kızımda dururmu kulaklık ve powerbank aldirdi 25bin gitti 1 gunde
Tesekkur ederim ablacimTatlım siz de aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın
Yılbaşı öncesi fiyat güncellemeleri olmadan almakla iyi yapmışsın
Resmen paramızın alım gücünü elimizden geldiğince koruyabilmek için piyasa ile kaçak güreşiyoruz.
Bende katılmak isterimMerhaba hanımlar herkese iyi akşamlar
Konunun ilk sayfasına tablo ekledim 2024 yılı ilk 6 aylık birikimlerimi takip etmek adına
Katılmak isteyen olursa listeye ekleyebilirim