- 6 Ağustos 2010
- 38.799
- 68.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımGünaydın maşallah 2024 e harika bir başlangıç olacak
Bereketli olsun
Günaydın hayırlı sabahlar.Özrengin Ocaktan itibaren 14 grammı altın alacaksın ?Bu hafta maaş alınacak ayrıca bu ay içerisinde Ocak ayına ait ekders de alınacak
Bu paralarla yapılacak ödemeler ;
9580 tl kredi kartı
3500 tl oğlana harçlık
5 gram gün için altın
3 gram kendime birikim için altın
Kendime biraz harçlık
Dün okula giderken küçük oğlum para bıraktı altın alıvermem için nasipse boş ders saatinde gider alırım
Merhaba canımGünaydın hayırlı sabahlar.Özrengin Ocaktan itibaren 14 grammı altın alacaksın ?
Maaşın çoğu yatırıma gidecek inşallah
Maşallah harika İyi bir yatırım olacak.Kalan paraylada idare edebileceksen ne mutlu.Gerçi sen tutumlu hatunsun.Merhaba canım
Allah nasip ederse ocak ayı ile birlikte 2. Altın günü başlayacak
Aylık altın günü için 5 gram ve 1 yarım altın alınacak
Onun haricinde kendime birikim için ne kadar ayırabileceğimi maaş zamlarından sonra hesaplamam gerekiyor
Bereketli olsunOğlanın 2 gram altını 1990 tl den alındı, bereketli olsun
Allah razı olsun canımBereketli olsun
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederimMaşallah harika İyi bir yatırım olacak.Kalan paraylada idare edebileceksen ne mutlu.Gerçi sen tutumlu hatunsun.
18 gün kaldı biran önce geçse .Aylardır Ocak ayını bekliyorum.Malum borçları kapatıp bende kendi maaşımla ciddi bir altın alma işine girmek istiyorum.Borçların kapanması birkaç ayı alır.Konut kredisini kapatmayı saymaysak 170.000 TL borcum var
Şimdi elimde bir miktar var babamın parası.O para çarçur olmadan 10 gram bilezik alacağım.
Bereketli olsun canım, güle güle güzel günlerde huzurla kullanAkşam kuyumcu kapanmadan hemen gittim bir tane yatırımlik bilezik aldım.Kibrit çöpü dediklerinden 11 gram geldi 20.920 TL ödedim.Altin almayı seviyorum sayenizde daha bilinçli yatırım yapabilen bir insan olacağim
Eki Görüntüle 3351048
Teşekkür ederim yatırımlık senin yaptığın gibi güzel bir fırsat çıkarsa satıp değerlendireceğim .Daha çok yolum var ama olsun.Bereketli olsun canım, güle güle güzel günlerde huzurla kullan
Hadi inşallahBak benide heveslendirdin Bende biriktirmeye başlayayım 150 gram olmazda 100 gram biriktireyim.El birliğiyle başaririz neden olmasınpenceremden bugün şöyle kaba taslak bir hesap yaptım . Dr
Benim nasip olursa 2024 yılı altın hedefim 150 gr
Bakalım gerçekleştirmeyi Allah nasip edecek mi ömrümüz olursa bekleyip göreceğiz
Aldıkların bereketli olsun canımKuyumcu pazara yakındı gitmişken pazara girdim .Marul,maydanoz,tere,nane,pırasa,brokoli,karnabahar ,limon ,hamsi aldım 320 TL ödedim.Oğlan gelecek diye dünden domates, biber, salatalık, yoğurt,et ürünleri kahvaltılık ürünleri peynir yumurta vb almıştım üç tanede çamaşır suyu 2400 TL de o tuttu.Bir hafta daha birşey almam.Markete gitmek yok
Maşallah canım, memur maaşıyla ayda 25 gr güzel birikim…penceremden bugün şöyle kaba taslak bir hesap yaptım .
Benim nasip olursa 2024 yılı altın hedefim 150 gr
Bakalım gerçekleştirmeyi Allah nasip edecek mi ömrümüz olursa bekleyip göreceğiz