Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah bereket versin ablacım
Benim maas cee dedi ve kayboldu🤣
Gün için çeyrek ve 3 gr altin dışında gerisi kredi kartına gitti
Bu arada netteki indirimlerden 1 bot fiyatina 2 venus bot aldim biri siyah biri taba benim Aralık maasinida yedim sanırım.🤣
Tatlım altınların bereketli olsun
Aldıklarını da güle güle güzel günlerde kullan 😘

Günaydın mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle hanımlar 😊

Memleketimde artık kış başlıyor yağmurlar var Allah bereketli güzel bir kış nasip etsin

Rabbim hepimize bol bereketli rızıklar versin sağlık huzur versin .Amin 🤲

Dün küçük oğlan ile konuşuyorduk
Senin sayende devlet bana burs da veriyor senede bir kırtasiye parası da veriyor dedi
Ben de eskiden altın alırdın şimdi paraları ne yapıyorsun diye sordum tl olarak tutuyormuş
Sen bilirsin ama tl olarak harcama yapmayacaksan yakın zamanda altın ya da döviz alabilirsin benimkisi sadece öneri dedim
O da haklısın anne diye 2000 tl verdi 1 gram altın alıver diye.

Dün küçük oğlan ile konuşuyorduk
Senin sayende devlet bana burs da veriyor senede bir kırtasiye parası da veriyor dedi
Ben de eskiden altın alırdın şimdi paraları ne yapıyorsun diye sordum tl olarak tutuyormuş
Sen bilirsin ama tl olarak harcama yapmayacaksan yakın zamanda altın ya da döviz alabilirsin benimkisi sadece öneri dedim
O da haklısın anne diye 2000 tl verdi 1 gram altın alıver diye.
Aferin delikanlıya, anasının oğlu.😍🧿

Devlet bursu ve kırtasiye masrafını neden veriyor?
Hani kızım da öğretmen ve bosanmis ya o yüzden soruyorum.
Bizde baba da devlet memuru...

Aferin delikanlıya, anasının oğlu.😍🧿

Devlet bursu ve kırtasiye masrafını neden veriyor?
Hani kızım da öğretmen ve bosanmis ya o yüzden soruyorum.
Bizde baba da devlet memuru...
Ablacım oğlan fen lisesinde olduğu için anne ya da baba öğretmen ise ve de çalıştığı eğitim bölgesinde fen lisesi yoksa yatılı öğrenciye veriliyormuş
Oğlana okul yönetimi söylemiş
Ben de okulumdan personel belgesi ve de ilçe milli eğitim müdürlüğünden ilçemde fen lisesi olmadığına dair belge alıp gönderdim oğlanla

Ablacım oğlan fen lisesinde olduğu için anne ya da baba öğretmen ise ve de çalıştığı eğitim bölgesinde fen lisesi yoksa yatılı öğrenciye veriliyormuş
Oğlana okul yönetimi söylemiş
Ben de okulumdan personel belgesi ve de ilçe milli eğitim müdürlüğünden ilçemde fen lisesi olmadığına dair belge alıp gönderdim oğlanla
Anladım canım. Bereketli olsun...🌸

Merhaba hanımlar,buraya en son yazdığımda başka bir nick kullanıyordum,eski nickim neydi hatırlamıyorum bile 😀
Birikimleriniz bereketli olsun.
Ben burada yazdigim birikimlerin üzerine mecburen kredi çekerek 7 ay önce arac aldım.Zamlar krediyi ödemede kolaylık sağladı şükürler olsun.Arabanin eski ve yeni göçük çizik ne varsa tamir ettirdim masraf çıktı borçlandım fln.Bu ay yine eksideyim ama Allah izin verirse küllerimden doğup birikime devam etmek istiyorum 🤭🤲
Günum var her ay 22 ayar 1 gramlık,borç kapatmak için girdim,bu ay bendeydi borcumun büyük bir kısmını o parayla iade ettim, kalanı annem verecek inşallah.Sirada 8 kişi var.Kismetse eksiyi kapatıp 3 er 3 er atmak istiyorum kenara sıradaki arkadaşlara gramlari vermek icin.Bunun için bu ay bayağı bir kemer sıkmam gerekecek.Buradan yine feyz almaya geldim 😊
Bol bereketli kazançlar riziklar diliyorum hepimize 🤲🌸

Merhaba hanımlar,buraya en son yazdığımda başka bir nick kullanıyordum,eski nickim neydi hatırlamıyorum bile 😀
Birikimleriniz bereketli olsun.
Ben burada yazdigim birikimlerin üzerine mecburen kredi çekerek 7 ay önce arac aldım.Zamlar krediyi ödemede kolaylık sağladı şükürler olsun.Arabanin eski ve yeni göçük çizik ne varsa tamir ettirdim masraf çıktı borçlandım fln.Bu ay yine eksideyim ama Allah izin verirse küllerimden doğup birikime devam etmek istiyorum 🤭🤲
Günum var her ay 22 ayar 1 gramlık,borç kapatmak için girdim,bu ay bendeydi borcumun büyük bir kısmını o parayla iade ettim, kalanı annem verecek inşallah.Sirada 8 kişi var.Kismetse eksiyi kapatıp 3 er 3 er atmak istiyorum kenara sıradaki arkadaşlara gramlari vermek icin.Bunun için bu ay bayağı bir kemer sıkmam gerekecek.Buradan yine feyz almaya geldim 😊
Bol bereketli kazançlar riziklar diliyorum hepimize 🤲🌸
Merhaba hoşgeldin 😊

Merhaba hoşgeldin 😊
Hoşbuldum canım 😘
Hemen bir heves geldi içime buraya girince😊 Hesap yapayım haftalık harcama kotası fln koyayım kendime,buzluktakilere öncelik vereyim ihtiyaç listesi yapıp toplu alayım yarın ya da salı günü.Sebze, ekmek, su ihtiyaçlarımiz oluyor haftalık,temizlik malzemelerimiz mevcut ☺️

Hoşbuldum canım 😘
Hemen bir heves geldi içime buraya girince😊 Hesap yapayım haftalık harcama kotası fln koyayım kendime,buzluktakilere öncelik vereyim ihtiyaç listesi yapıp toplu alayım yarın ya da salı günü.Sebze, ekmek, su ihtiyaçlarımiz oluyor haftalık,temizlik malzemelerimiz mevcut ☺️
Çok iyi olur
Birikim ,borç ödeme,yatırım alışveriş işlerinde de planlı programlı hedefli olmak lazım 😊

Ben motivasyon olsun diye ilk sayfaya aylık birikim için aldığım altınları kaydetmeye başladım
Dilersen seni de ekleyebilirim

Son düzenleme:
Çok iyi olur
Birikim ,borç ödeme,yatırım alışveriş işlerinde de planlı programlı hedefli olmak lazım 😊

Ben motivasyon olsun diye ilk sayfaya aylık birikim için aldığım altınları kaydetmeye başladım
Dilersen seni de ekleyebilirim
Olur canım 💞

Bugün 5 gram daha altın aldım Allah bereket versin 😊

Eklentiler

• IMG_20231124_140300_996.jpg
    IMG_20231124_140300_996.jpg
    219,4 KB · Görüntüleme: 30
Geçtiğimiz hafta il milli eğitim müdürlüğünde soru hazırlama çalıştayında görevliydim
Hergün ilçe ile il arası gidip gelmek oldukça yorucu ve değişik bir deneyimdi
Allah her gün geliş gidiş yapan arkadaşlara sabırlar kolaylıklar versin.

Geçtiğimiz hafta il milli eğitim müdürlüğünde soru hazırlama çalıştayında görevliydim
Hergün ilçe ile il arası gidip gelmek oldukça yorucu ve değişik bir deneyimdi
Allah her gün geliş gidiş yapan arkadaşlara sabırlar kolaylıklar versin.
Evet ben iki vesait yapıyordum eski okuluma,çok sıkıcı yorucu

X