- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Ben de bir yandan hisse biriktiriyorum, diğer yandan da iki ayda bir cumhuriyet altını almaya çalışıyorum...Bugün ekdersler yatırılmış Allah bereket versin
Ben de altın aldım
Ara ara da Euro olarak döviz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bir yandan hisse biriktiriyorum, diğer yandan da iki ayda bir cumhuriyet altını almaya çalışıyorum...Bugün ekdersler yatırılmış Allah bereket versin
Ben de altın aldım
Ellerine sağlık. Yarın ben de yapayım kızlar sever.Profiteroller hazır
Ellerine sağlık.Profiteroller hazır
Allah razı olsun ablacımEllerine sağlık.
Allah razı olsun canımEllerine sağlık. Yarın ben de yapayım kızlar sever.
ohh miss eline saglik ablacimProfiteroller hazır
Allah razı olsun canım benimohh miss eline saglik ablacim
Ellerine sağlık ablacım kilomu maalesef koruyamadımBugün ben de annemin ziyaretcilerine ikram etmek için üzümlü kurabiye yaptım. Ama tabi ki kendim yemedim...
Varyemez kilonu koruyor musun canım?
Annem hastalandı, ben de onu bırakıp üç aydır ne yürüyüşe, ne gezmeye pek çıkamadım. Bu akşam daha iyi gördüm, akşam namazından sonra nasipse çıkacağım. Hamladigimi hissediyorum. Hadi gel beraber yürüyelim.Ellerine sağlık ablacım kilomu maalesef koruyamadım
Kilo verirken yürüyüş ya da hareketle de destekliyordum ama yürüyüş için arkadaş yok ben itiraf etmeliyim ki tembelim bu konuda
Yoksa yemek yememek hiç sorun değil günde 2 öğün besleniyorum.Hatta çok da sağlıklı dengeli besleniyorum
Bol meyve sebze yeşillik tüketiyorum
Öğünler de et süt tahıl sebze meyve dengesine özen gösteriyorum
Dediğim gibi benim sorunum hareketsizlik
Çok güzel bir teklif hakikaten ne iyi olurdu fikri bile çok güzel.Annem hastalandı, ben de onu bırakıp üç aydır ne yürüyüşe, ne gezmeye pek çıkamadım. Bu akşam daha iyi gördüm, akşam namazından sonra nasipse çıkacağım. Hamladigimi hissediyorum. Hadi gel beraber yürüyelim.
Merhaba hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle...
Sabahtan beri yaklaşık 1 saat öncesine kadar kadınlar kulübüne giremedim
Bugün oldukça yoğun bir günü geride bıraktım
Kendime verdiğim sözü tutuyorum yani kendime uyguladığım alışveriş yasağına uyuyorum
Kredi kartını kullanma yasağım yarın kalkıyor yarın kredi kartının hesap kesim günü şu an güncel borcum 4160 tl
Yarın pazardan alınacak birşeyim yok o sebeple gitmeyeceğim inşaallah.
Maaşa kaldı 9 gün dolayısıyla altın günümüze de
Gel 15 Kasım gel hayırlısıyla gel ...