Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu aralar kendimi sürekli alışveriş halinde buldum hepsi ihtiyaç idi canımız sağ olsun
Kredi kartı borcum 9000 tl ye yaklaştı hayırlısı olsun 😊
Günaydın bu ay benimde kart epeyce şişti ne kadar uzak durayım dediysemde Kasım indirimlerinden bende birşeyler aldım daha çok elektronik eşya.Fiyatları katlanmadan alayım dedim.Allah sağlık versin öderiz elbet😊

Günaydın bu ay benimde kart epeyce şişti ne kadar uzak durayım dediysemde Kasım indirimlerinden bende birşeyler aldım daha çok elektronik eşya.Fiyatları katlanmadan alayım dedim.Allah sağlık versin öderiz elbet😊

Aldıklarını güle güzel günlerde huzurla kullan canım
Bu ay mutfağa halı ,5 adet triko tunik ,1 venüs bot ,3 parfüm aldım ayrıca dask ,ek mtv ,bu ay il merkezinde seminerim vardı o nedenle benzin giderim arttı ama yolluk alacağım müdür bey hesapladı 1054 tl

Merhabalar herkese kredi kartım benim de iki ay boyunca yüklü gelecek ama sonrasında rahatım inşallah
Ocak zammıyla beraber kenara altın alabileceğim
Bugüne kadar ertelediğim ve almadığım şeyleri ufak ufak almaya başladım
Bende neyi ne zaman planlasam kesin bi şey çıkıyor o yüzden pek ucu ucuna plan yapmıyorum açıkçası
Ocak ayında tahminen acaba kaç gelir memurlara zam merak konusu şimdiden

Merhabalar herkese kredi kartım benim de iki ay boyunca yüklü gelecek ama sonrasında rahatım inşallah
Ocak zammıyla beraber kenara altın alabileceğim
Bugüne kadar ertelediğim ve almadığım şeyleri ufak ufak almaya başladım
Bende neyi ne zaman planlasam kesin bi şey çıkıyor o yüzden pek ucu ucuna plan yapmıyorum açıkçası
Ocak ayında tahminen acaba kaç gelir memurlara zam merak konusu şimdiden

Tahminen % 50 civarı olur deniliyor

Bugünkü aldıklarım, Allah bereket versin

Eklentiler

• IMG_20231206_172347_429.jpg
    IMG_20231206_172347_429.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 41
kiz iyi yetistiriyorsun 😂 simdiden bereketli olsun canim
Çok şükür tatlım
Ev kira değil, küçük bir ilçede yaşamak çok avantajlı hayat burada büyük şehirlere göre daha ekonomik
Biraz da bunların ekmeğini yiyiyorum
Özellikle mutfakta elimden geldiğince üretken olmaya çalışmam
Hepsi bir araya gelince bir çok dışarı çıkma olasılığı olan para cebime kalıyor ben de elimden geldiğince altına yatırım yapıyorum 😊

Çok şükür tatlım
Ev kira değil, küçük bir ilçede yaşamak çok avantajlı hayat burada büyük şehirlere göre daha ekonomik
Biraz da bunların ekmeğini yiyiyorum
Özellikle mutfakta elimden geldiğince üretken olmaya çalışmam
Hepsi bir araya gelince bir çok dışarı çıkma olasılığı olan para cebime kalıyor ben de elimden geldiğince altına yatırım yapıyorum 😊
Kücük yerdede istiyen harciyor canim. Seni yillardir okuyorum, birikim konusunda gercekten idölümsün ayni zamandada cok mütevazisin 😘 umarim hep hersey gönlünce olur canim 🧿😘

X