Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selamlar ablalarım arkadaşlarım
Birikim konusunda şu sıralar kenarıya bişeyler atamıyorum çünkü harcamaları eşim yapıyor pazar masrafını o görüyor ben iki küçük çocukla çıkamıyorum çünkü. Ama markete gittikçe mümkün olduğunca abur cubur ve aktüel ürünlerden uzak tutmaya çalışıyorum kendimi ve eşimi🙂
Bitmeyen ev işleri yüzünden sürekli giremiyorum ama mesajları toplu okumak ayrı bir zevk veriyor🫶

Sağlıklı, huzurlu, bereketli bir gün olsun.🌸

Ayın 17'sine kadar ben de kendime kart kullaniminda yasak koymuştum.
Ama torun yok mu o torun. 🤭
Termos istedi. Ne alaka oğlum dedim?
Hemen bütün çocuklar okula termosla ıhlamur, çay falan goturuyormus. Birbirlerine ikram ediyorlarmış, otlakci gibi hissediyormus. 🙄 Ay gece gece içime dert oldu, mecburen yasağı deldim. Hemen bir tane kamp termosu siparişi verdim.
Neyse ki yasaklar delinmek içindir dedim, rahatladım . 🤣
Güle güle kullansın kuzucuk anneanneden güzel bir hatıra hem de 😊

Okula gittim eve gelirken anneme uğradım
2 gün önce lahana sarmıştı vermişti buzdolabında tutuyordum bugün eve gelir gelmez ocağa koydum
Bir taraftan da tavuk taşlığı pişiyorum

Dünden bu şekilde planlamıştım çünkü yarın okulda nöbetçiyim nasipse bugünkü yemeklerden ve de bir minik kavanoz yoğurt götürür okulda günün 2. öğününü yerim

Bugün annem mücver yapmış ondan da verdi sağ olsun Allah razı olsun (kabak patates ve havuç ile yapmış ellerine sağlık)

Bugün öğrencilerimden birinin annesi domates getirmiş bana ve başka bir öğretmen arkadaşıma Allah razı olsun kesesine bol bereket versin 😊

Bugün kredi kartının hesabı kesildi Kasım 15 maaşıyla öderim. Bundan ayrı olarak ;

Kredi kartımın 15 Aralık 'ta ödenecek taksitli işlemler borcu toplamı güncel 1733 tl

Bu ay dask yapılacak bakalım ne tutacak hayırlısı

Allah kazançlarımıza bol bereket versin 🤲

Selamlar ablalarım arkadaşlarım
Birikim konusunda şu sıralar kenarıya bişeyler atamıyorum çünkü harcamaları eşim yapıyor pazar masrafını o görüyor ben iki küçük çocukla çıkamıyorum çünkü. Ama markete gittikçe mümkün olduğunca abur cubur ve aktüel ürünlerden uzak tutmaya çalışıyorum kendimi ve eşimi🙂
Bitmeyen ev işleri yüzünden sürekli giremiyorum ama mesajları toplu okumak ayrı bir zevk veriyor🫶
Ve aleyküm selam canım vakit buldukça gel 😊

Bugün de 360 tl ye 2 adet parfüm aldım

Birkaç güne benzin alırım
Ilerleyen günlerde dask yapılacak

Günaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...😊

Minimal doğal gaz faturalarının son demlerindeyiz. :olamaz: Bizim de 58 TL idi...
Evet ablacım maalesef
Şu dönemde bile yukarı katın 655tl
2 .katın 564tl gelmiş

Normal ödemeye geçince 2000 tl yi geçer çünkü geçen sene faturaları o miktarlarda geliyordu

Kömürün tonunu düşünüldüğünde gene ucuz geçen sene 1 ton kömür 8000 tl civarında idi .
Apartmanlarda ortalama daire başı 3 ya da 3.5 ton kömür alınıyor buralarda.

1000 tl ye mutfağa halı aldım
573 tl markette harcadım
Önümüzdeki günlerde dükkana Dask 240 tl
Eve dask 430 tl

Maaşlar yatırıldı, Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Kasım ayında ödenenler

5 gr gün altın bedeli 9500 tl
8 gr kendime altın
4157 tl Kredi kartı borcu
Faturalar
3500 tl oğlana harçlık
Allah bereket versin ablacım
Benim maas cee dedi ve kayboldu🤣
Gün için çeyrek ve 3 gr altin dışında gerisi kredi kartına gitti
Bu arada netteki indirimlerden 1 bot fiyatina 2 venus bot aldim biri siyah biri taba benim Aralık maasinida yedim sanırım.🤣

X