- 1 Kasım 2023
- 6
- 7
- 30
Güle güle kullansın kuzucuk anneanneden güzel bir hatıra hem deSağlıklı, huzurlu, bereketli bir gün olsun.
Ayın 17'sine kadar ben de kendime kart kullaniminda yasak koymuştum.
Ama torun yok mu o torun.
Termos istedi. Ne alaka oğlum dedim?
Hemen bütün çocuklar okula termosla ıhlamur, çay falan goturuyormus. Birbirlerine ikram ediyorlarmış, otlakci gibi hissediyormus.Ay gece gece içime dert oldu, mecburen yasağı deldim. Hemen bir tane kamp termosu siparişi verdim.
Neyse ki yasaklar delinmek içindir dedim, rahatladım .
Ve aleyküm selam canım vakit buldukça gelSelamlar ablalarım arkadaşlarım
Birikim konusunda şu sıralar kenarıya bişeyler atamıyorum çünkü harcamaları eşim yapıyor pazar masrafını o görüyor ben iki küçük çocukla çıkamıyorum çünkü. Ama markete gittikçe mümkün olduğunca abur cubur ve aktüel ürünlerden uzak tutmaya çalışıyorum kendimi ve eşimi
Bitmeyen ev işleri yüzünden sürekli giremiyorum ama mesajları toplu okumak ayrı bir zevk veriyor
Minimal doğal gaz faturalarının son demlerindeyiz.Bugün doğalgaz faturası 79 tl gelmiş
Evet ablacım maalesefMinimal doğal gaz faturalarının son demlerindeyiz.Bizim de 58 TL idi...
Sağlıklı, mutlu bir haftaya.Günaydın hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle...
Allah bereket versin ablacımMaaşlar yatırıldı, Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Kasım ayında ödenenler
5 gr gün altın bedeli 9500 tl
8 gr kendime altın
4157 tl Kredi kartı borcu
Faturalar
3500 tl oğlana harçlık