Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...
Dün ufak oğlum geldi
Akşam yemeğini yedi gitti o gittikten sonra başladım çamaşırlarını makinaya atmaya
Sabah kalkar kalkmaz bir makina da havluları makinaya attım

Bugün nasip olursa

Akşam yemeğimi

Tavuk fajita
Nohutlu bulgur pilavı
Karışık kızartma
Profiterol
Yoğurt
Turşu
Çilek kompostosu

Şeklinde ayarladım

Kredi kartımın güncel bedeli 4160 tl

Ayın 6 sında hesap kesimi elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum
Yiyeceğe para harcamamaya çalışıyorum evdeki malzemelerle menülerimi çıkarmaya çalıyorum

Ekderste bir miktar altın alımı nasip oldu büyük oğlana 500 tl gönderdim
Küçük oğlana da 200 tl verdim

Büyük oğlana maaşı alınca 3000 tl gönderirim

Oğlanlara verdiğim parayı tembih ettim babalarına söylememelerini yoksa çocuklara vereceği paralardan kısmaya kalkar varsın çocuklara hiç harçlık vermiyor sansın.

Dün oğlan öğle vakti kahvaltı yaptığı için akşam yemeği yiyemedi sadece profiterol yedi
Dün yaptığım yemekler de bugüne kaldı, nasipse bugün yolcu yemeğini yedirir uğurlarım.

Önümüzdeki hafta okulda sınavlar var soruları hazırlamakla geçer bugün çıkabilirsem bir ara anneme giderim

Geçti gitti bir hafta sonu daha

Bugün ben de annemin ziyaretcilerine ikram etmek için üzümlü kurabiye yaptım. Ama tabi ki kendim yemedim...

Varyemez kilonu koruyor musun canım?
Ellerine sağlık ablacım kilomu maalesef koruyamadım
Kilo verirken yürüyüş ya da hareketle de destekliyordum ama yürüyüş için arkadaş yok ben itiraf etmeliyim ki tembelim bu konuda
Yoksa yemek yememek hiç sorun değil günde 2 öğün besleniyorum.Hatta çok da sağlıklı dengeli besleniyorum
Bol meyve sebze yeşillik tüketiyorum
Öğünler de et süt tahıl sebze meyve dengesine özen gösteriyorum

Dediğim gibi benim sorunum hareketsizlik

Annem hastalandı, ben de onu bırakıp üç aydır ne yürüyüşe, ne gezmeye pek çıkamadım. Bu akşam daha iyi gördüm, akşam namazından sonra nasipse çıkacağım. Hamladigimi hissediyorum. Hadi gel beraber yürüyelim.

Çok güzel bir teklif hakikaten ne iyi olurdu fikri bile çok güzel.

Gece vakti demedim sabah kahvaltısı için mercimek ekmeği ( mercimek keki )yaptım

Ilk defa yaptım ama mükemmel bir tadı var normal un ile yaptığım tuzlu kekten hiçbir farkı yok tat olarak...

Eklentiler

• 20231105_233157.jpg
    187,6 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle...
Sabahtan beri yaklaşık 1 saat öncesine kadar kadınlar kulübüne giremedim
Bugün oldukça yoğun bir günü geride bıraktım
Kendime verdiğim sözü tutuyorum yani kendime uyguladığım alışveriş yasağına uyuyorum
Kredi kartını kullanma yasağım yarın kalkıyor yarın kredi kartının hesap kesim günü şu an güncel borcum 4160 tl

Yarın pazardan alınacak birşeyim yok o sebeple gitmeyeceğim inşaallah.
Maaşa kaldı 9 gün dolayısıyla altın günümüze de

Gel 15 Kasım gel hayırlısıyla gel ...

Sağlıklı, huzurlu, bereketli bir gün olsun.

Ayın 17'sine kadar ben de kendime kart kullaniminda yasak koymuştum.
Ama torun yok mu o torun.
Termos istedi. Ne alaka oğlum dedim?
Hemen bütün çocuklar okula termosla ıhlamur, çay falan goturuyormus. Birbirlerine ikram ediyorlarmış, otlakci gibi hissediyormus. Ay gece gece içime dert oldu, mecburen yasağı deldim. Hemen bir tane kamp termosu siparişi verdim.
Neyse ki yasaklar delinmek içindir dedim, rahatladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…