- 6 Ağustos 2010
- 38.800
- 68.149
yorgun anneanne ablacım hoşgeldin nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden de şükür. Allah bugunumuzu aratmasın. Amin...Çok şükür iyiyim sen nasılsın
Bereketli olsun canım. Annenin de kesesine bereket.Merhaba hanımlar anneme arkadaşı gelecekmiş okul çıkışı gel burada birşeyler ye dedi oraya gittim
Arkadaşını evine bıraktık sonra annemle pazara gittik
Pazardan tamamen ihtiyaçlarımı aldım
Domates, salatalık, brokoli ,karnıbahar,kabak,elma hepsi 100 tl tuttu
Okuldaki öğrenciye de süt sipariş etmiştim 35 tl de o
Bugün toplam 135 tl harcamam
Annem hükümet bayram ikramiyesi verecek diye 1000 tl verdi bana
Allah razı olsun kesesine bereket versin
Abla sütün normalde litresi 20 tlBereketli olsun canım. Annenin de kesesine bereket.
Sütün litresi kaç TL?
Burda da 25 TL idi. Dağ köylerinden geliyor...Abla sütün normalde litresi 20 tl
Öğrenci litresini 14 tl den veriyor
Ben 2.5 lt alıyorum aslında 40 tl verip geçiyorum
Benim öğrencilerimin büyük çoğunluğu köyden ablacım, taşımalı öğrencilerBurda da 25 TL idi. Dağ köylerinden geliyor...
Semt esnafları da 27.5-30 TL 'dan veriyor.Benim öğrencilerimin büyük çoğunluğu köyden ablacım, taşımalı öğrenciler
Merhaba canım hoşgeldin ne demek gel gelMerhabalar herkese ben de birikime gönül veren ama para hesaba bilmeyen koca yüzünden Bi türlü belini doğrultamayan biriyim beni de aranıza alır mısınız?
Ben bekarlığımdan beri para biriktirmeyi severim okurken bile ailemden kazak kitap vs parası almazdım evlendim borç harç derken biriktiremedim şimdi ev hanımıyım 2 çocuğum var ilk hedefim borçları bitirmek bir yandan ufak tefek biriktirmek ev almak çok zor ama belki ilerde bir arsa almak nasip olurMerhaba canım hoşgeldin ne demek gel gel
Iyi kötü gün için kenara birşeyler koymak güzeldir
Yeterki niyetin olsun Allah bir şekilde insana yardım ediyor inanBen bekarlığımdan beri para biriktirmeyi severim okurken bile ailemden kazak kitap vs parası almazdım evlendim borç harç derken biriktiremedim şimdi ev hanımıyım 2 çocuğum var ilk hedefim borçları bitirmek bir yandan ufak tefek biriktirmek ev almak çok zor ama belki ilerde bir arsa almak nasip olur
Amin inşallahYeterki niyetin olsun Allah bir şekilde insana yardım ediyor inan
Mutlu günler canım...Günaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar
Bereketli olsun darısı başımaBugün ekdersler yatırılmış Allah bereket versin
Ben de altın aldım