Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar😊

Bugün erken kalktım geç kahvaltı yapıyorum Akşam yemeği için ne yapayım derken annem akşama balık yemeğe davet etti 😊

Yıllar ne çabuk geçiyor yarın meslekte 23.yılım geride kalıyor

Ben de yavaş yavaş emekliliğe doğru nasipse yol alırken bir taraftan da emeklilikte vakit geçirebileceğim bir işim olsun diye düşünüyorum hayırlısı
Nasipse ticaretle uğraşmak istiyorum ama herşey kısmet Allah hakkımızda hayırlısını versin her daim

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar😊

Bugün erken kalktım geç kahvaltı yapıyorum Akşam yemeği için ne yapayım derken annem akşama balık yemeğe davet etti 😊

Yıllar ne çabuk geçiyor yarın meslekte 23.yılım geride kalıyor

Ben de yavaş yavaş emekliliğe doğru nasipse yol alırken bir taraftan da emeklilikte vakit geçirebileceğim bir işim olsun diye düşünüyorum hayırlısı
Nasipse ticaretle uğraşmak istiyorum ama herşey kısmet Allah hakkımızda hayırlısını versin her daim
Hakkında hayırlısı..
Finansal yönden sıkıntın olmayacaksa, gez-gor, ye-ic derim. Çalış çalış nereye kadar. 🤷

Hakkında hayırlısı..
Finansal yönden sıkıntın olmayacaksa, gez-gor, ye-ic derim. Çalış çalış nereye kadar. 🤷
Allah razı olsun ablacım😍🤗

Finansal yönden Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz inşaallah memleketin çoğu yeri çok şükür gezildi ama yine bu kez evlatlarla ikinci kez hatırlama turları olabilir yeşil pasaport alıp ülke turlarına katılınabilir ,çok da güzel olur Allah sağlıklı huzurlu güzel ömür versin .🤲

Günaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...😊

Ayın 16 sından beridir çok şükür para harcamadım
Yeni gelen kredi kartı temassız özellikli olarak gelmiş hemen onu temaslı özelliğe çevirttim çipli işlem yapmam gerektiğini söylemişti bankacı ben de o nedenle ayın 16 sında mecburen kartı kullanma amacıyla 39 tl lik bir alışveriş yaptım yoksa onu da yazmazdım
Evde olanlarla menüler hazırlıyorum üstelik sürekli dışarıdan bu aralar davetler ikramlar denk geliyor Allah razı olsun onlardan

Benim halen 20 yilim var emekkilige. 67 yasinda emekli oluyoruz burda malesef. O yasdan sonrada hic bir isle ugrasmak istemem. Paso yatip kitap okumak istiyorum 😂
Tatlım ya çok varmış emekliliğine zaten o saatten sonra çalışılmaz ki

Ben erken yaşta emeklilik kapsamından dilersem şu anda emekli olabiliyorum ama Allah nasip ederse 5 6 yıl daha çalışmak isterim nasip tabiki de
Yaş 46 şu anda
Şimdi emekli olmak da oldukça erken bana göre
Ben 50 yaşında filan emekli olsam evde oturmamak için bir meşguliyet arıyorum
Üstelik koca filan da yok oğlanlar zaten şimdiden yuvadan uçtular
6 Yaşımdan beri her gün dışarı çıkıyorum dile kolay 40 yıldır her gün düzenli dışarı ile irtibatı olan birinin birden eve kapanması ya da pasif bir hayata geçmesi kolay olmaz .
Zaten haftanın 1 günü hariç hergün öğleye kadar çalışıyorum haftaiçi öğleden sonraları ve de hafta sonu 2 gün benim dinlenebilmem için yeterli gezmem eğlenmem için de kendime eşime dostuma vakit ayırmak için de
Meslek hayatım süresince de ben hem çalışan hem emekli gibi yaşadım 😉

Günler günler sonra bugün evimde kendimle başbaşa kalabildim 🤣

Son günlerde sürekli evin dışında bir davet ya da etkinlik vs sebebiyle dışarıda yemek yemek zorunda kalıyordum

Bugün valide sultan pazara gitmiş hayır dediysem de dinletemedim aldıklarından bana da verdi

Kısacası bugün de harcamasız bir gün geçirdim
Bakalım ne zamana kadar devam edecek hayırlısı 😊

Tam 2 ay önce para tl de durmasın diye 600 dolar almıştım 400 dolarını sattım 50 tl kar var

200 doları nasipse kurbanlık zamanı harcarım diye satmadım

Ama 2 ay önce 400 dolarlık kısmıyla paranın altın alsaymışım bugünkü kar miktarı 898 tl idi
Yıllardır birikimimi altın olarak yapmanın ne kadar isabetli olduğunu bugün bir kez daha anladım

Ben erken yaşta emeklilik kapsamından dilersem şu anda emekli olabiliyorum ama Allah nasip ederse 5 6 yıl daha çalışmak isterim nasip tabiki de
Yaş 46 şu anda
6 Yaşımdan beri her gün dışarı çıkıyorum dile kolay 40 yıldır her gün düzenli dışarı ile irtibatı olan birinin birden eve kapanması ya da pasif bir hayata geçmesi kolay olmaz .
Zaten haftanın 1 günü hariç hergün öğleye kadar çalışıyorum haftaiçi öğleden sonraları ve de hafta sonu 2 gün benim dinlenebilmem için yeterli gezmem eğlenmem için de kendime eşime dostuma vakit ayırmak için de
Burdaki sistem malesef öyle isliyor. 67 den sonra artik ne yapacaksak emekliligi 😂
Gecen bir is arkadasdan vedalastik, emekli oluyor. Ben ne yapcam diye gözleri doluyordu 😂 Dedim kiz aglama senin yerinde olmayi ne kadar cok isterdim su an 😂

Burdaki sistem malesef öyle isliyor. 67 den sonra artik ne yapacaksak emekliligi 😂
Gecen bir is arkadasdan vedalastik, emekli oluyor. Ben ne yapcam diye gözleri doluyordu 😂 Dedim kiz aglama senin yerinde olmayi ne kadar cok isterdim su an 😂
Devletler emekli ol ve mümkünse hemen öl diyorlar adeta 🤣🤣🤣

Benimde 19 yılım var hala😪

Yaş 46 şu anda
Ay ne güzel tam istediğim hayatı yaşıyorsun masallah😂

Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.

Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.
Merhaba canım bu tamamen size bağlı birşey

Şahsen oturduğum bir evim ,ulaşımım için bir arabam ve en azından 1 ya da 2 adet kira geliri sağlayacak bir yatırım olsa fena olmaz emeklilik maaşıma destek olması açısından
Ya da bir ev ve bir araba dışında ileriye dönük müteahhite kat dükkan karşılığı verilebilecek bir arsa ,toprak yatırımı bile yapılabilir

X