- 6 Ağustos 2010
- 38.815
- 68.200
Amin canım çok aminİnşallah , güzel hayırlı ve huzurla geçirecekleri bir ömrün başlangıcında olurlar
Allah hepimizin evladına güzel kaderler ihsan eylesin
Bizi evlatlarımızla imtihan etmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok aminİnşallah , güzel hayırlı ve huzurla geçirecekleri bir ömrün başlangıcında olurlar
ellerine sağlık,Bugünkü kışlık hazırlıklarım
Bu kuzuya çok güzel işledin birikimin öneminiBüyük oğlan telefon almak için benden borç olarak 19 bin tl almıştı, dün dedesinin yanında sezonluk vişne alım satımı yaptığı yerden kazandığı 10 bin tl yi getirmiş aferin kuzuma anası gibi borcuna sadıktır...
tatlısı kompostusu ne güzel menü :)Merhaba hanımlar güzel bir gün olması dileğiyle...
Sabah A101 'e ekmek almak için gittim ama uygun bir şeyler var mı stoğa atmak için diye biraz gezindim . 5 kg un aldım 44.50 tl den Makarna aldım .
Oğlan gelecek bugün akşama pişirmek için tavuk aldım
Bugünkü menü
Tavuk
Yeşil fasulye
Makarna
Erik kompostosu
Yoğurt
Kedidili bisküvili muhallebi
Elimden geldiğince stoklu gitmeye çalışıyorum başka türlü paranın alım gücünü korumak zor maalesef
Teşekkür ederim canım mümkün olduğunca yıllardır böyle alışkanlık olmuştatlısı kompostusu ne güzel menü :)
Kuru patlıcanları ve biberleri haşlayıpellerine sağlık,
Allah ağız tadı ile yemek nasip etsin ,
patlıcanları nasıl pişiriyorsun?
kurutma işlemini bende yapacağım bu yıl,Kuru patlıcanları ve biberleri haşlayıp
Tencereye soğan ve salçayı koyup biraz kavuruyorum içerisine haşlanmış malzemeyi koyup karıştırıyorum içerisine 1/4 knor bulyon ekliyorum tuzunu ayarlayıp 1 çay bardağı kadar sıcak su ekleyip 5 10 dk pişiriyorum.
Ister sıcak ister ılık servis yapabilirsiniz
Içerisine 1 ya da 2 diş sarımsak eklenirse güzel olur sarımsakla patlıcan çok yakışıyor bencekurutma işlemini bende yapacağım bu yıl,
yıllar önce domates biber denemiştim.
havalar tam kurutma havaları bu ara
Kesinlikle kurutma yapacaklar bu havaları değerlendirmelikurutma işlemini bende yapacağım bu yıl,
yıllar önce domates biber denemiştim.
havalar tam kurutma havaları bu ara
patlıcan çok seviliyor bizdeIçerisine 1 ya da 2 diş sarımsak eklenirse güzel olur sarımsakla patlıcan çok yakışıyor bence
patlıcan çok seviliyor bizde
çiğ bile yer eşim
çok sık yaparım.
buzluğa dolmalık hazırlayıp attım biraz.
bir de senin yaptığın gibi patlıcan biber domates közleyip zeytinyağı sarımsak ile karıştırıp kavanoza doldurup saklıyorum.
Evet doğru canımgeçen yıllardan da hatırlıyprum balkonunuzda kurutulmak için serilmiş domatesler vardı.
yanlış mıyım?