- 28 Mart 2020
- 6.010
- 23.897
Cok sukur ki muhtaç degilsin kimseyeBizim burada bir laf vardır
Ön teker nereye giderse arka teker oraya gidermiş
Ya da yastık değişir yazgı değişmezmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur ki muhtaç degilsin kimseyeBizim burada bir laf vardır
Ön teker nereye giderse arka teker oraya gidermiş
Ya da yastık değişir yazgı değişmezmiş
Allah'a sonsuz kere hamd olsun canımCok sukur ki muhtaç degilsin kimseye
Iyiyim nasıl olsun yuvarlanıp gidiyorumCennetmeyvesii nasılsın senin hayat nasıl gidiyor?
tatlım akıllı olsun erkekler kadınları sinir etmesinler bu saatten sonra kimse onları hayır bedavaya çekmezIyiyim nasıl olsun yuvarlanıp gidiyorum
Gündüz yoğun aksam yorgunum havalardanmidir bilmiyorumda arada bir evdekini haslayarak ruhsal olarak rahatlıyorum.
Yaaaa hayirlisi olsun darısı başından atmayanlara insallah
Anlatsana nasıl oldu
Hayırlı olsunEvet kabul ettim nasipse yüzükler takılacak birkaç aya evlilik
Tatlım diğer beyefendiyi bazı hoşuma gitmeyen kişisel özellikleri nedeniyle başımdan attımHayırlı olsun
İddet bekleme süresi oluyor mu 1 yıl
Cok yorucu bir cumartesiydi anam ağladı yeminle.Herkese için mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle canlar
Yarın lgs 'ye girecek 8.sınıf öğrencilerimize de başarılar diliyorum
Ne yaptın da yoruldun canım?Cok yorucu bir cumartesiydi anam ağladı yeminle.
Neyse yarın insallah dinlenirim
TemizlikNe yaptın da yoruldun canım?
Sanki evi kirletenler sadece hanımlar değil miTemizlik
Aynen oyleSanki evi kirletenler sadece hanımlar değil mi
Bize de yatırırlar umarım bayram öncesi. Allah bereket versin.Herkese mutlu huzurlu pazarlar
Bugün burada çok güzel bir yağmur var
Geçen hafta okuldaki arkadaşlarla birlikte
İstanbul 'a gezi düzenledik çok güzeldi ve de çok ekonomik aylar öncesinden kişi başı 1650 tl ödedik otel (oda +kahvaltı) yol parasına onun haricinde öğle ve akşam yemeği bize aitti . Ayrıca bazı alışverişlerim (kendim için pijama takımı ) yat turu, Bahçelievlerden Orta köye vip taksi kiralama ( 6 kişiydik),kız kulesine gidiş gibi etkinlikler için yaklaşık 850 tl civarı ödedim.
Bu hafta maaşı alınca
5000 tl gün parası
4347 tl kredi kartı
9800 tl ye 1 cumhuriyet altını borcu ödedim
Bu yıl da yurtdışına kurban vekaleti verdim Allah kabul etsin hepimizin ibadetlerini
Bayram öncesi ekdersler yatırılacakmış şimdiden Allah bereket versin .
Inşaallah yatırırlar canım önümüz bayram para lazımBize de yatırırlar umarım bayram öncesi. Allah bereket versin.