- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, sanırım bir keyifsizlik hakim...
Merhaba, sanırım bir keyifsizlik hakim...
Deprem...Hayrolsun
Ve aleyküm selam
Ve aleyküm selam
evet biraz uzak kaldım buralardan ama çok şükür iyiyim canım ,sen nasılsın?
Merhaba ablacimUzun bir aradan sonra herkese merhaba
Bol bereketli birikimlerimiz olması dileğiyle...
Inşaallah herkes afiyettedir.
Merhaba canım çok şükür iyiyim başımdan çocukların babasını attım, boşadım çok iyiyim bitanemMerhaba ablacim
Çok şükür iyiyiz sen nasilsin
Yaaaa hayirlisi olsun darısı başından atmayanlara insallahMerhaba canım çok şükür iyiyim başımdan çocukların babasını attım, boşadım çok iyiyim bitanem
Neler oldu neler canımYaaaa hayirlisi olsun darısı başından atmayanlara insallah
Anlatsana nasıl oldu
Ayyyy hadi hayırlısı kabul etcenmi iyi dusunNeler oldu neler canım
Uğraşmak istemedim attım imzayı geçtim
Adam malları kaçırmış ama avukatın öyle üzerimde mal yok demesiyle olmaz dedi mal rejimi davası da açılacaktı ama bunca yıl gitmiş daha fazla bunlarla uğraşmamayı istedim. Allah sorsun hakkımı
Veeee güzel bir gelişme yaşandı hiç evlenmemiş yaşıtım bir öğretmen bey evlilik teklifinde bulundu hayırlısı diyorum
Evet kabul ettim nasipse yüzükler takılacak birkaç aya evlilikAyyyy hadi hayırlısı kabul etcenmi iyi dusun
Ne güzel haberler bunlar! Bir ömür hak etdigin mutlulugu yasarsin insallahEvet kabul ettim nasipse yüzükler takılacak birkaç aya evlilik
Amin Allah razı olsun, çok teşekkür ederim canımNe güzel haberler bunlar! Bir ömür hak etdigin mutlulugu yasarsin insallah
Hayirlisi ablacım oğlanlar ne diyor peki?Evet kabul ettim nasipse yüzükler takılacak birkaç aya evlilik
Oğlanlar babalarının hatalı olduğunu ifade ediyorlarHayirlisi ablacım oğlanlar ne diyor peki?
MasallahOğlanlar babalarının hatalı olduğunu ifade ediyorlar
Zaten büyük oğlan babasına yıllardır annemi babaannem gibi bir kadınla aynı binada yaşamaya zorlamakla en büyük hatayı yaptın demiş
Toplumumuzda kayınvalide damat münakaşasına pek rastlandığı görülmemiştir ama gelin kayınvalide sürtüşmesi hep yaşanmıştır baba tıpkı senin babaannenle annen gibi yine annemle annen gibi
Suç sende baba demiş
O sebeple çocuklar anne haklısın sana kimse bor şey diyemez diyorlar
Tabi evlenmeyip onlar için birikim yapmam daha çok işlerine gelir ama beni de anladıklarını söylüyorlar