Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba
Bol bereketli birikimlerimiz olması dileğiyle...😊
Inşaallah herkes afiyettedir.

Yaaaa hayirlisi olsun darısı başından atmayanlara insallah😂😂
Anlatsana nasıl oldu😂
Neler oldu neler canım
Uğraşmak istemedim attım imzayı geçtim
Adam malları kaçırmış ama avukatın öyle üzerimde mal yok demesiyle olmaz dedi mal rejimi davası da açılacaktı ama bunca yıl gitmiş daha fazla bunlarla uğraşmamayı istedim. Allah sorsun hakkımı

Veeee güzel bir gelişme yaşandı hiç evlenmemiş yaşıtım bir öğretmen bey evlilik teklifinde bulundu hayırlısı diyorum

Neler oldu neler canım
Uğraşmak istemedim attım imzayı geçtim
Adam malları kaçırmış ama avukatın öyle üzerimde mal yok demesiyle olmaz dedi mal rejimi davası da açılacaktı ama bunca yıl gitmiş daha fazla bunlarla uğraşmamayı istedim. Allah sorsun hakkımı

Veeee güzel bir gelişme yaşandı hiç evlenmemiş yaşıtım bir öğretmen bey evlilik teklifinde bulundu hayırlısı diyorum
Ayyyy hadi hayırlısı kabul etcenmi iyi dusun🤣

Hayirlisi ablacım oğlanlar ne diyor peki?
Oğlanlar babalarının hatalı olduğunu ifade ediyorlar
Zaten büyük oğlan babasına yıllardır annemi babaannem gibi bir kadınla aynı binada yaşamaya zorlamakla en büyük hatayı yaptın demiş
Toplumumuzda kayınvalide damat münakaşasına pek rastlandığı görülmemiştir ama gelin kayınvalide sürtüşmesi hep yaşanmıştır baba tıpkı senin babaannenle annen gibi yine annemle annen gibi
Suç sende baba demiş

O sebeple çocuklar anne haklısın sana kimse bor şey diyemez diyorlar
Tabi evlenmeyip onlar için birikim yapmam daha çok işlerine gelir ama beni de anladıklarını söylüyorlar

Oğlanlar babalarının hatalı olduğunu ifade ediyorlar
Zaten büyük oğlan babasına yıllardır annemi babaannem gibi bir kadınla aynı binada yaşamaya zorlamakla en büyük hatayı yaptın demiş
Toplumumuzda kayınvalide damat münakaşasına pek rastlandığı görülmemiştir ama gelin kayınvalide sürtüşmesi hep yaşanmıştır baba tıpkı senin babaannenle annen gibi yine annemle annen gibi
Suç sende baba demiş

O sebeple çocuklar anne haklısın sana kimse bor şey diyemez diyorlar
Tabi evlenmeyip onlar için birikim yapmam daha çok işlerine gelir ama beni de anladıklarını söylüyorlar
Masallah

X