- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
Mutluluklar diliyorum özrenginNeler oldu neler canım
Uğraşmak istemedim attım imzayı geçtim
Adam malları kaçırmış ama avukatın öyle üzerimde mal yok demesiyle olmaz dedi mal rejimi davası da açılacaktı ama bunca yıl gitmiş daha fazla bunlarla uğraşmamayı istedim. Allah sorsun hakkımı
Veeee güzel bir gelişme yaşandı hiç evlenmemiş yaşıtım bir öğretmen bey evlilik teklifinde bulundu hayırlısı diyorum
Allah razı olsun canımVaryemez ..
Merhaba.
Az çok yazdiklarinizdan tanıyorum sizi.Çok sevindim gelişmelere adınıza.. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bir ömür boyu mutlu olun inşallah..
Kocaman sevgiler...
Allah razı olsun canımMutluluklar diliyorum özrengin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunVaryemez bende sessiz takipçin olarak senin adına çok mutlu oldum.Allah mutluluk versin canım
Allah razı olsun canım benimcok sevındım ablacım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin ınsAllahVaryemez
Çok sevindim. Allah utandırmasın. Güzel yıllarınız olsun birlikte inşallahAllah razı olsun canım benim
Amin Allah razı olsun canım benimÇok sevindim. Allah utandırmasın. Güzel yıllarınız olsun birlikte inşallah
Merhaba, çok şükür iyiyiz.Merhaba hanımlar
Herkesin keyfi inşaallah yerindedir
Son kalan 4 cumhuriyet altınını bu yıl nasipse kapatmak istiyorum ,Allah nasip etsin. Amin
Evlilik işine de son verdim
Hakkinda hayirlisi canimMerhaba hanımlar
Son kalan 4 cumhuriyet altınını bu yıl nasipse kapatmak istiyorum ,Allah nasip etsin. Amin
Amin ablacımMerhaba, çok şükür iyiyiz.
Akşam yürüyüşünü yaptık, geldik.
Şimdi de bitki çayını yudumluyorum. Adaçayı...
Hakkında hayırlısı...
Güzel günlerde kullanınBu ara biraz harcama yaptım. Piknik ekipmanlarımız eskimisti. Güzel havalara hazırlık, onları tamamladım. 3000 civarı tuttu. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, amin...
Amin canım benimHakkinda hayirlisi canim
Hakkında hayırlısı olsun abla sıkıntı mı çıkardı enişteMerhaba hanımlar
Gule gule kullanin ablaBu ara biraz harcama yaptım. Piknik ekipmanlarımız eskimisti. Güzel havalara hazırlık, onları tamamladım. 3000 civarı tuttu. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, amin...
Insanlara tepeden bakması kendini beğenmiş durduk yere insanlara hakaret etmesi aşağılaması hiç hoşuma gitmedi kestim biletiniHakkında hayırlısı olsun abla sıkıntı mı çıkardı enişte
Iyi yapmışsın. Fragmanını erken göstermiş. Evlenince sana da yapardi.Insanlara tepeden bakması kendini beğenmiş durduk yere insanlara hakaret etmesi aşağılaması hiç hoşuma gitmedi kestim biletini
Aynen öyle canım benimIyi yapmışsın. Fragmanını erken göstermiş. Evlenince sana da yapardi.
Amaaan dertsiz başına dert mi alcan bosver bekarlık sultanliktir
Narsist mıknatısı mısın nesinAynen öyle canım benim
Bir narsistten kurtul,diğerine yakalan pessss
Bizim burada bir laf vardırNarsist mıknatısı mısın nesin