- 18 Haziran 2018
- 1.525
- 2.219
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle valla temizliği çok seviyorum. Bittikten sonra evi dolaşmak çok hoşuma gidiyorEllerine sağlık
Ortalık mis olmuş misss ne güzel
Ciğerleri mi etkiledi ?Bu covidden sonra hemen yoruluyorum. Ruh halim hiç bişey yapmak istemiyor.
Hiç bilmiyorum ya . İlerleyen günler etkisi çıkar bakalım.Ciğerleri mi etkiledi ?
Bence çok uygun bozulmazda. Alsanız iyi olur. Bende aldım migrostan. Rinsonun çamaşır deterjanı harika karbonat ve limonlu çok beğendim. 10 kg 80 TL 140 aşağı yoktu. Bilginiz olsunGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...
Akşam küçük oğlum okuldan geldi
Sabah erkenden kalktım çamaşırları yıkıyorum
Akşam yemeğimi planladım
Oğlanın favorisi çıtır tavuk ve makarna yapacağım nasipse mercimek çorbası da var
Tatlı olarak henüz birşey düşünmedim
Kakaolu şeylere bayılıyor kakaolu puding ya da pastane usulü supangle olabilir.
Yöresel bir markette 5 lt ayçiçek yağı 109.90 tl fiyat iyi ama evde hiç açılmadık yağlar var ,stoktaki yağ miktarı 18.5 lt
Zeytin yağı ve tereyağ da var
Bir tarafım al diyor neyse bakalım
Çok uyguna almışsın hepsini canımBugün markete gittim yağ kalmamış
2 kutu salça ve 5 kg şeker 53 tl
Çerezciden fıstık,kaju fındık ve ay çekirdeği aldım 95 tl
Ekmek 6 tl
Pazardan 2.5 lt süt 15 tl
Bugün harcananlar bu şekilde
Yarın sabah canım isterse markete giderim yağ güya yarın bir daha gelecekmişÇok uyguna almışsın hepsini canım
Yağ ortadan kayboluyor, bulduğumuzda da pahalı mahali bulduğumuza şükrediyoruz,o hale geldik.Yarın sabah canım isterse markete giderim yağ güya yarın bir daha gelecekmiş
Daha kasada fiyat değişiyor. Gidişat felâketYarın sabah canım isterse markete giderim yağ güya yarın bir daha gelecekmiş
Maalesef öyle . Geçen aldım keşke bitane daha alsaymisim. Yakında ulasilmiycak.Yağ ortadan kayboluyor, bulduğumuzda da pahalı mahali bulduğumuza şükrediyoruz,o hale geldik.
Zam gelsin de satalım diye yağları saklıyor olabilirlerMaalesef öyle . Geçen aldım keşke bitane daha alsaymisim. Yakında ulasilmiycak.
Ben artık her şeyin büyük boyunu alıyorum.Aslinds değişen bisry yok, elimizdeki bitene kadar zam üstüne zam gelir yine zamlı alirizStok yapma huyum yoktur. Alışkanlık olmamış diyelim. Ama ilk defa stok yapmak için uğraşmaya çalışıyorum. Herşey uçmuş ya markete giremez olduk.
Zaten öyle yapıyorlar. Bizzat şahit oldum.Zam gelsin de satalım diye yağları saklıyor olabilirler
Tabi canım.bugun olmaz yarın gene almak zorunda kalicaz. Alma gücümüz yok olduğu sürece stokta bi yere kadar. Onu gectim bütün ürünler ayrı zamlaniyor. Stok yapılmayacak ürünlere napicaz.Ben artık her şeyin büyük boyunu alıyorum.Aslinds değişen bisry yok, elimizdeki bitene kadar zam üstüne zam gelir yine zamlı aliriz
Bence de canım,bu konuda da birlik olabilsek ne güzel olur.Bir arkadaşi aradım az önce,bim de yağ un kuyrugundayim yag bitmiş dedi, annem bime gitti şimdi bakalım yağ bulabilecek mi bizim evin yanında olanda.Günaydın hanımlar mutlu pazarlar
Biraz önce instagramda biri hikayelerinde video paylaşmış, bimdeki elemanlar var olan yağı satmayıp depoya kaldırıyorlar...
Bence halk olarak yerel marketlere esaslı bir ders verilmeli alış veriş yapmayarak,mahalle bakkalları da yüksek fiyatlı ürün satmaktan vazgeçerler de keşke onlar kazansa