- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
Bugün harcanan toplam olarak 113 tl
1 kilo köy tereyağ 60 tl
53 tl market ( süt, ekmek ,soğan, 1 koli yumurta )
Süt burada 10 TL

Yumurta 2 TL
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün harcanan toplam olarak 113 tl
1 kilo köy tereyağ 60 tl
53 tl market ( süt, ekmek ,soğan, 1 koli yumurta )
Kesinlikle öyle her markete gidişi böyle. Kenara koyabilecegim bişey nadirdir alışverişinde.Benimki de aynıAsla yaptığım plana uymuyor
Varyemez köy tereyağını burada 90 tl'ya aldım. Komşum Kars'tan getirmiş. Eski kaşarı da 95. Gezen tavuk yumurtasının tanesi de 2 TL. Hayat çok pahalı...
![]()
Offf!Burada Kars’tan gelen tereyağ 120 tl
Eski kaşar 140 TL![]()
Almanya 'dan çocukların babasının yengesi 250 euro gönderdi okuldaki durumu çocuklara ihtiyaçlarını alıvermem için ,250 euroyu annem 4000 tl ye aldı
ben de ilk etapta 25 çocuk belirleyip Flo'dan 25 ayakkabı aldım
Ödeme tek çekim kredi kartımdan olduğu için 4000 tl benim hesaba aktarıldı ve ben 260 euro aldım borcum için
Kalan euro borcum 500
1900 Euro ödenmiş oldu
Annem duyunca almak istedi ben 4000 tl verip alayım kura bakmaya gerek yok benim de sadaka olarak katkım olsun dedi iyi dedimNe güzel hayır işlemek ..
Bu arada sen madem Euro alacaktın neden annenle değiştirdin
Annem duyunca almak istedi ben 4000 tl verip alayım kura bakmaya gerek yok benim de sadaka olarak katkım olsun dedi iyi dedim
Ben alışverişi kredi kartımdan yaptım ve on-line bankacılıktan daha düşük kurdan euro aldım
Günaydın.Günaydın hanımlar hayırlı huzurlu sabahlar
Bugün okullar kar nedeniyle tatil![]()
Bizim memleket çoğunlukla yaza tam anlamıyla Mayıs sonunda kavuşuyorGünaydın.Burada da sulu kar var, hava soğuk. Kış geri geldi.
![]()
Allah kabul etsin.Bizim memleket çoğunlukla yaza tam anlamıyla Mayıs sonunda kavuşuyor
Nisan Mayıs bahar ve kış etkisi karışık sürüyor
Mart ayı kış gibi geçer
Amin ablacım Allah razı olsunAllah kabul etsin.![]()
Bereket versin ablaEkdersler yatırılmış 1055 tl Allah bereket versin
Hemen doğalgaz faturasını ödedim
Bir de 45 euro aldım
Kaldı 455 euro![]()
Amin ,Allah razı olsun canımBereket versin abla
Uşak 'ta şu an dondurucu soğuk varBugün İzmir'de değişik bi hava var yazı kışı birlikte yaşıyoruz.
Çokta uzak degilmisizUşak 'ta şu an dondurucu soğuk var![]()
Allah bereket versinEkdersler yatırılmış 1055 tl Allah bereket versin
Hemen doğalgaz faturasını ödedim
Bir de 45 euro aldım
Kaldı 455 euro![]()