Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalık duruluncaya kadar bekleyecez artık. Normal marketlerden alsanız daha uygun olur emin olun. Gelen zamlar katlar çünküBu-la-ma-mis
Ortalık kurumuş
Bereketli olsun canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsinMarketten birer kiloluk kuru fasulye. Köftelik bulgur. Pilavlık bulgur. Süt.kola . Muz. Domates.sogan çikolata alındı. 200 tl
Şimdi alanlar nedeniyle ortalık sanırım durulur yağ fiyatları dengelenir o zaman da bizler alırızBu-la-ma-mis
Ortalık kurumuş
Teşekkür ederim sizinde bereketli olsun. Dün 2 dolar alındı. Öyle böyle kalan paralarla bu ay içinde 30 dolar alınmis oldu. Buda 430 lira yapar. Ekstra birikim oluyor aslında.Bereketli olsun canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
Harika dolarlar da bereketli olsun damlaya damlaya göl oluyor hayırlısıyla çok daha fazlası da olur hayırlısıylaTeşekkür ederim sizinde bereketli olsun. Dün 2 dolar alındı. Öyle böyle kalan paralarla bu ay içinde 30 dolar alınmis oldu. Buda 430 lira yapar. Ekstra birikim oluyor aslında.
Kuzucuğuna çok geçmiş olsunÇocuk rahatsız olduğu için hiç bişey yapamıyorum. Kuzumun ağız içi dudakları hep yara içinde kaldı. Duş aldırdım vitamin verdim. Bende duşumu aldım. Akşama biraz sarmam kalmıştı. Yanına mantar çorbası.manti yapıyorum. Bugünü de böyle kapatmış oluyoruz.
Teşekkür ederim ablam. Elimde param var tahmini bı yüz liralık gene alırım ama gün gün harcamama göre elimden para çıkışı yapıyorum sıkıntıya girmemek adına . Ayın 15 maaş bakalım.Harika dolarlar da bereketli olsun damlaya damlaya göl oluyor hayırlısıyla çok daha fazlası da olur hayırlısıyla
Teşekkür ederim ablamKuzucuğuna çok geçmiş olsun
Afiye şifa olsun, ellerine sağlık
Ben de başka bir markette bir adamin 5 tane 10 kg'lik yağı market arabasına arabaya yüklediğini gördüm. Alırım, alamazsın tartışması. Sosyal patlamalardan korkuyorum, Allah sonumuzu hayır etsin.Günaydın hanımlar mutlu pazarlar
Biraz önce instagramda biri hikayelerinde video paylaşmış, bimdeki elemanlar var olan yağı satmayıp depoya kaldırıyorlar...
Bence halk olarak yerel marketlere esaslı bir ders verilmeli alış veriş yapmayarak,mahalle bakkalları da yüksek fiyatlı ürün satmaktan vazgeçerler de keşke onlar kazansa
Çok geçmiş olsun.Bir an önce iyileşir inşallah kuzucum.Yarin gidecek mi kreseÇocuk rahatsız olduğu için hiç bişey yapamıyorum. Kuzumun ağız içi dudakları hep yara içinde kaldı. Duş aldırdım vitamin verdim. Bende duşumu aldım. Akşama biraz sarmam kalmıştı. Yanına mantar çorbası.manti yapıyorum. Bugünü de böyle kapatmış oluyoruz.
Teşekkür ederim. Biran önce toparlanır umarım içim geçiyor öyle görünce . Yarın göndermeyecegim randevu aldım. Bu hafta için rapor alcam ins. Diğer kuzucuklara bulaşmasın.Çok geçmiş olsun.Bir an önce iyileşir inşallah kuzucum.Yarin gidecek mi krese
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın bayanlar. Doktora gittik geldik. Gelirken 250 lira harcadık. Ne aldım bilmiyorum inanın elimde bı simit süt ve ekmekle eve döndüm. Çocuğun ilaçlarını aldım elden açık taksidim vardı kapadım Şükür o kadar
Teşekkür ederim ablam. Bu haftada evdeyiz bakalım.Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin